_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
kupil sem si bandy na kolena konečně a jsou paradni...
zahřivačka rotoped 5 minut v bandážích bylo jako v peci :)
nevim jak se to jmenuje už
deadlift 105
thrusters 55
21-15-9
time 18 minutes...docela dost až mě to překvapilo ... byla chyba že sem dneska po dlouhy dobe napalil kofáč...ta dobrota mi zvedala tepovku rychleji takže sem musel vydychavat :)
zdechačka...chce se mi blejt...a to se mě chce po každy serce až do konce treninku...a po tehle seanci sem asi 10minut jenom seděl a dejchal...tepovka jak cyp
pak přitahy VČ
3s 100x10
přitahy trapezy
100x12
150x10
2s 190x6
dotahy VČ od kolen
v polokleci na 3 tlustych gumach sem stal
190x3
a pak sem to tam ladoval
+30x1
+30x1
+30x1
+30x1 (310kg docela vpoho)
hyperextenze
prasex30op zatínání prdele kontrola hamstrů
prasex25op zatínání prdele
výdrž na max v plank pozici...hodně dlouho mi to přišlo...nevim ale nestopoval sem :)
zakopávání bylo zabraná tož sem si řekl že tu prdel ještě potrápím nějakyma podřepama na multaku
sem na tom moc nikdy necvičil a když tak jenom lehce je to takovej ten pofidérní jak se na tom leží...
100x20
150x20
180x10
200x6
a po pauze a vyletu an WC superkrásná závěrečná sérka
200x20 :) pokud si myslite že to bylo easy jak na klasickym multaku je 200 easy...tak to nebylo easy :D
Super videjko, líbilo se mi jak si pustil tu osu na zem jak se rozletěli všechny ty kotouče BTW Strongman jižní Morava, to je odkud? Já sem totiž taky z jižní Moravy
Super videjko, líbilo se mi jak si pustil tu osu na zem jak se rozletěli všechny ty kotouče BTW Strongman jižní Morava, to je odkud? Já sem totiž taky z jižní Moravy
poslal sem PM
jinak poznamka k axle...rozletěl se na hadry protože byly kola nafoukaný...a to dokonce tak jako na auto...protože ondřej sehnal kola a gumy z vrakaču a to dokonce s paradnim vzorkem tož je zkusil i nafuknout a jsou fakt jak novy...kera piča vyhodila takove gumy nechapu xD
sme to pak vyfoukli uplně a to už je na tom videu jak s tim ondřej cvičí :) už to neskače...ondřej vybuchl smichy když se to rozletělo ty kotůče 5 metrů daleko :D
včera naprosto trapnej trenink...ale tak prostě den blbec...to se někdy stane...alespon sem zatlačil 140 na uzkej benč...jedničku jenom a už jako od stovky to bylo těžky nevim co to bylo :D asi ještě pozustatek unavy z nočních...třísměnnej provoz je divna vec...sem se ani moc nevyspal...dnes snad taky stihnu trenink...ale zase jo po 12hodinach v praci to bude bomba xD asi dam lehkej crossfit jenom...
poslednich par dni sem nemel moc čas na trenink ale dneska sem si ho konečně uděla :)
trenink utery 31/7
den začal ježděním po okolí a shanenim obří pneumatiky...respektive druhe obří penumatiky jedna pro kamoša byla jistá ale bylo nutne nějak zni dostat kovovy kolo...což bez velkeho penuservisu nešlo a ten je daleko a je to drahy žejo...
no nic sme nesehnali...tak nakonec jsme se vratili do radslaic kde čekala ta největší guma jakou sem v životě viděl...a navíc s kovovým překvapením uvnitř...víme že samotná pneu má 420kg podle vyhledaneho typu...ale kolik má to obří kovovy kolo jenom hadame...já hádám že má silně přes 100kg :) je to šilenej kus kovu...pokud někdo vite kolik ma kolo z žacího stroje nebo co to bylo...tak řekněte...
JÁ a muj asi třetí a závěrečný nejlepší pokus kde sem do teho dal všechno A VÍC...a pak vam to automaticky přehraje jirku :)...
ani já...ani mistr světa pan tkadlčík jsme onu gumu nepřetočili :)
pak jsme jeli domů k jirkovi...dali si malou svaču...kafe...a pak hnedka nastal trenink strongman :) nejaky trhy, nadhozy atd...:)
a pak jsme tahali nissan navara za pásek do mírnýho kopečku ale bylo to úžo žůžo :D šecko byl úžo žůžo , po té pneumatice...
mimochodem tohle zápasení bylo jen začatek :) zahřivačka...posleze jsme ji museli vyvalit na vozik...to byl porod...pak šileny převoz xD kdy sem měl srdce až v krku penumatika cuakla celym vozem... a pak jsme ji zase museli složit... a až potom sme si chvilku sedli a hned dalši trenal :D...nepočitam že už při vynášení závaží, kufrů, os, klády...jsme byli uplně odpálení...nejvic asi předlokti ruce bicaky zada no a pak mrtvi sme to museli zase uklizet xD...ještě bude asi video z tahani pickupu :D
tohle je proste u panelaku myho kamarada jirky tkadlčíka...v přerově...takhle tam blbnem dycky když dojedu do téhle mé rodné díry :) a rádi vymýšlíme nový věci :D
kdyz sem tam nebyl tak nedavno vymysleli ze ponesou "lehky" 100kufry kolem rybnika...asi 1,2km :) se střidali dva a malem se z teho připosrali...ruky na dranc :D
rano sem se vzbudil docela rozbitej, tak sem myslel ze budu jenom sedet doma a cpat se...dokud neskonci ondra v praci a pak budem neco provadet...no ale sel sem teda nakonec driv sam...že si dam lehky trenink vicemene doplnkovy cviky :)
tak rotoped 5 min klasika
dřepy HLUBOKÉ - neopren bandaže na kolenach nic vic...to me drzi kolena pohromadě...
70*20
100*15
130*10
160*6
160*6
180*2 s páskem už...druhej už byl trochu na krev...ale to hlavne kvuli spodnim zadum a spatne technice...
200*1...odpich tam nejakej byl...ale zase sem se predklonil ja kokot :D takže to šlo do klece...no lift...:) přiště...
deadlift s nataženyma nohama do mínusu...tyč cca 8cm nad podložkou
100*15
100*12
100*10
deadlift do mínusu
130*6 nadhmat
160*2 nadhmat pak vyklouzlo
160*6 uchop dlanemi proti sobě ale obracene nez vzdycky (to aby se mi to my zničeny tělo trochu narovnalo) když jezdite pořad stejně cely tělo jde do vrtule a už to dost zaznamenavam...
180*3
200*2 z mínusu to bylo dost krutý kor po těch DL s nataženyma :)
už nemužu chodit
trapezy pritahy ke krku ( spiš jen k prsům :) jak kdy...vršek nějakej zničenej :D (guma)
pak ještě nech press lehkej kulturisticky jenom :) tricaky a predlokti jsou pořad out :D
no wow...po včerejšku mě rano tak bolela prdel a nohy...a cely den dneska...zvlast kdyz sme stehovali anbytek a chodili snim pos chodech :D ale rano to sem skučel :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru