Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: út červenec 24, 2012 5:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Me se tam libi hlavne to prostredi, pekny dvorek, dlazdeni, zelen, bazen atd
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Reiben

PříspěvekZaslal: út červenec 24, 2012 7:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dobré videjko, jen tak dál
Smile04

PříspěvekZaslal: út červenec 24, 2012 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Me se tam libi hlavne to prostredi, pekny dvorek, dlazdeni, zelen, bazen atd

jj je to tam moc pekný ale na druhou stranu málo prostoru :)...ale to je jendo...jen jsme si tak hráli ;)

nakonec jsme vletěli do teho ledovyho bazenku a bylo to bomba :) pak pekne ugrilovat maso a opakovat druhy den :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

today training crossfit+zblitek středa

kupil sem si bandy na kolena konečně a jsou paradni...

zahřivačka rotoped 5 minut v bandážích bylo jako v peci :)

nevim jak se to jmenuje už

deadlift 105
thrusters 55

21-15-9

time 18 minutes...docela dost až mě to překvapilo ... byla chyba že sem dneska po dlouhy dobe napalil kofáč...ta dobrota mi zvedala tepovku rychleji takže sem musel vydychavat :)

zdechačka...chce se mi blejt...a to se mě chce po každy serce až do konce treninku...a po tehle seanci sem asi 10minut jenom seděl a dejchal...tepovka jak cyp

pak přitahy VČ
3s 100x10

přitahy trapezy
100x12
150x10
2s 190x6

dotahy VČ od kolen
v polokleci na 3 tlustych gumach sem stal
190x3
a pak sem to tam ladoval
+30x1
+30x1
+30x1
+30x1 (310kg docela vpoho)

hyperextenze
prasex30op zatínání prdele kontrola hamstrů
prasex25op zatínání prdele
výdrž na max v plank pozici...hodně dlouho mi to přišlo...nevim ale nestopoval sem :)

zakopávání bylo zabraná tož sem si řekl že tu prdel ještě potrápím nějakyma podřepama na multaku

sem na tom moc nikdy necvičil a když tak jenom lehce je to takovej ten pofidérní jak se na tom leží...
100x20
150x20
180x10
200x6
a po pauze a vyletu an WC superkrásná závěrečná sérka
200x20 :) pokud si myslite že to bylo easy jak na klasickym multaku je 200 easy...tak to nebylo easy :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Oddo

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 4:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Super videjko, líbilo se mi jak si pustil tu osu na zem jak se rozletěli všechny ty kotouče BTW Strongman jižní Morava, to je odkud? Já sem totiž taky z jižní Moravy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Smile04

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 6:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Super videjko, líbilo se mi jak si pustil tu osu na zem jak se rozletěli všechny ty kotouče BTW Strongman jižní Morava, to je odkud? Já sem totiž taky z jižní Moravy

poslal sem PM

jinak poznamka k axle...rozletěl se na hadry protože byly kola nafoukaný...a to dokonce tak jako na auto...protože ondřej sehnal kola a gumy z vrakaču a to dokonce s paradnim vzorkem tož je zkusil i nafuknout a jsou fakt jak novy...kera piča vyhodila takove gumy nechapu xD

sme to pak vyfoukli uplně a to už je na tom videu jak s tim ondřej cvičí :) už to neskače...ondřej vybuchl smichy když se to rozletělo ty kotůče 5 metrů daleko :D
Smile04

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 6:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

včera naprosto trapnej trenink...ale tak prostě den blbec...to se někdy stane...alespon sem zatlačil 140 na uzkej benč...jedničku jenom a už jako od stovky to bylo těžky nevim co to bylo :D asi ještě pozustatek unavy z nočních...třísměnnej provoz je divna vec...sem se ani moc nevyspal...dnes snad taky stihnu trenink...ale zase jo po 12hodinach v praci to bude bomba xD asi dam lehkej crossfit jenom...
Smile04

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poslednich par dni sem nemel moc čas na trenink ale dneska sem si ho konečně uděla :)

trenink utery 31/7

den začal ježděním po okolí a shanenim obří pneumatiky...respektive druhe obří penumatiky jedna pro kamoša byla jistá ale bylo nutne nějak zni dostat kovovy kolo...což bez velkeho penuservisu nešlo a ten je daleko a je to drahy žejo...

no nic sme nesehnali...tak nakonec jsme se vratili do radslaic kde čekala ta největší guma jakou sem v životě viděl...a navíc s kovovým překvapením uvnitř...víme že samotná pneu má 420kg podle vyhledaneho typu...ale kolik má to obří kovovy kolo jenom hadame...já hádám že má silně přes 100kg :) je to šilenej kus kovu...pokud někdo vite kolik ma kolo z žacího stroje nebo co to bylo...tak řekněte...

JÁ a muj asi třetí a závěrečný nejlepší pokus kde sem do teho dal všechno A VÍC...a pak vam to automaticky přehraje jirku :)...

ani já...ani mistr světa pan tkadlčík jsme onu gumu nepřetočili :)

pak jsme jeli domů k jirkovi...dali si malou svaču...kafe...a pak hnedka nastal trenink strongman :) nejaky trhy, nadhozy atd...:)

a pak jsme tahali nissan navara za pásek do mírnýho kopečku ale bylo to úžo žůžo :D šecko byl úžo žůžo , po té pneumatice...

mimochodem tohle zápasení bylo jen začatek :) zahřivačka...posleze jsme ji museli vyvalit na vozik...to byl porod...pak šileny převoz xD kdy sem měl srdce až v krku penumatika cuakla celym vozem... a pak jsme ji zase museli složit... a až potom sme si chvilku sedli a hned dalši trenal :D...nepočitam že už při vynášení závaží, kufrů, os, klády...jsme byli uplně odpálení...nejvic asi předlokti ruce bicaky zada no a pak mrtvi sme to museli zase uklizet xD...ještě bude asi video z tahani pickupu :D
Judson

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 5:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Super video, vazne parada.
Smile04

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

páč kámoš nahrál video tahání čurácky na FB a ne na YT tak nemožu sdilet : ( tak alespon tohle atmosférické foto :)

[/img]

kamarádi a náš treninkovy dvorek v přerově :)

Naposledy upravil Smile04 dne st srpen 01, 2012 6:50 pm, celkově upraveno 2 krát
Judson

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A kde tak bezne tohle delate, v Brne ?
Smile04

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
A kde tak bezne tohle delate, v Brne ?

tohle je proste u panelaku myho kamarada jirky tkadlčíka...v přerově...takhle tam blbnem dycky když dojedu do téhle mé rodné díry :) a rádi vymýšlíme nový věci :D

kdyz sem tam nebyl tak nedavno vymysleli ze ponesou "lehky" 100kufry kolem rybnika...asi 1,2km :) se střidali dva a malem se z teho připosrali...ruky na dranc :D
Smile04

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2012 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

držte palce Jirkovi orságovi na OH :)

tohle je starší ale bomba fotka :) musim prostě dát :)

... :)

Smile04

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2012 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rano sem se vzbudil docela rozbitej, tak sem myslel ze budu jenom sedet doma a cpat se...dokud neskonci ondra v praci a pak budem neco provadet...no ale sel sem teda nakonec driv sam...že si dam lehky trenink vicemene doplnkovy cviky :)

tak rotoped 5 min klasika
dřepy HLUBOKÉ - neopren bandaže na kolenach nic vic...to me drzi kolena pohromadě...
70*20
100*15
130*10
160*6
160*6
180*2 s páskem už...druhej už byl trochu na krev...ale to hlavne kvuli spodnim zadum a spatne technice...
200*1...odpich tam nejakej byl...ale zase sem se predklonil ja kokot :D takže to šlo do klece...no lift...:) přiště...

deadlift s nataženyma nohama do mínusu...tyč cca 8cm nad podložkou
100*15
100*12
100*10

deadlift do mínusu
130*6 nadhmat
160*2 nadhmat pak vyklouzlo
160*6 uchop dlanemi proti sobě ale obracene nez vzdycky (to aby se mi to my zničeny tělo trochu narovnalo) když jezdite pořad stejně cely tělo jde do vrtule a už to dost zaznamenavam...
180*3
200*2 z mínusu to bylo dost krutý kor po těch DL s nataženyma :)

už nemužu chodit

trapezy pritahy ke krku ( spiš jen k prsům :) jak kdy...vršek nějakej zničenej :D (guma)

pak ještě nech press lehkej kulturisticky jenom :) tricaky a predlokti jsou pořad out :D
Smile04

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no wow...po včerejšku mě rano tak bolela prdel a nohy...a cely den dneska...zvlast kdyz sme stehovali anbytek a chodili snim pos chodech :D ale rano to sem skučel :D

ale co boli to roste ne? :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: