To vím, proto jsem psal že bych měl problémy jen s dřepem nad hlavou (ohs), ne s trhem.
Snad se chápeme dobře:).
Můj cíl je se naučit úplný trh (nebo se mu říká jen "trh"?), prostě trh ze země do dřepu s činkou nad hlavou a vztyk.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
- moc povedený trénink. Na samotném trhu byla rezerva, ale ty OHS daly zabrat a na 50kg bych si zatím v tolika sériích netroufl
- zítra vstávačka v 03:00 na ryby, to se zase vyspím
Aktuálka zad, neumím pózovat:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Dragon flag, bez fáze nahoru, tu jsem na video nedělal:
.... tak dneska jsem se zase hovno vyspal, cca 4 hodiny, vstával jsem ráno na ryby:
Takže teď jsem hodně unavenej, protože jsme byli s kámošem na chatě a tohle jsem zhruba snědl :
- flák vepřového
- 2 fláky kuřecího
- 250g (půl velký krabice) zmrzliny
- hermelín
- energetická tyčinka
- 2kg melouna (čistá váha)
- a ještě něco ale to už si nepamatuju
A teď mě čeká CO? BĚHÁÁÁNÍÍÍÍ - jestli dám 2km budu rád.
- ten běh byl podezřele dobrý, únava mě najednou opustila a jsem zase plný energie
- zítra HIIT sprinty + TABATA sledwork, jdeme s dalším kámošem, myslím, že se poblije
LUKIN - pózy teď další nebudou, nemám ještě takovou formu s kterou bych se chtěl chlubit...cíl jsem si dal, zatím je ještě brzo
ad VIDEO: už má asi 11 minut, posledních pár záběrů a jde do světa, myslím, že se můžete těšit
- kvalitní trénink v přírodě, dal zabrat (= nerovnosti, kopec, kameny,..) a co je hlavní: byl zábavný a výživný
Tu je forma mých rukou :
Tu jsme dělali sledwork, opřeni o skálu:
Tu jsme skákali žabáky:
Dlouho jsem neposílal jídelák, tak dneska se celkem povedl:
Jídelák:
- řecký jogurt, mandle, chiachia
- protein + voda
- okurka, meloun
před: BCAA
TRÉNINK (cca 19:15)
po: BCAA
OVERFEEDING:
- kalamáry plechovka
- 3 vajíčka, cibule, pórek
- kuskus, maso, zelenina (1 a půl talíře)
- tvaroh, mléko, protein, trochu čokolády
- 600ml 100% džusu
Typická, každodenní snídaně/svačina:
- dnes ten MT nebyl úplně dobrý (úchop nějak nedával), ale dal jsem +4op oproti minule, což je fajn
- zítra a pozítří brigáda, takže cvičení až ve čtvrtek
PS: dnešní story v posilce - kluk vedle mě (celkem nabušenej) cvičil biceps na scotovce. Asi při mé 8 sérii se mě zeptal, kolik tam mám - odpověděl jsem 140kg. On: já si to zkusím jo? Já: jo klidně, On: ...chudák tu činku neodlepil ze země, zkoušel to 2x, řekl jsem mu ať toho radši nechá nebo si něco udělá se zádama, poslední jeho věta byla "no zatím na to ještě nemám."
Samozřejmě to nemyslím jako nějaký výsměh, ale kluk byl fakt celkem udělanej, ale kdyby radši namísto 90min tréninku bicepsů cvičil mrtvý tah, udělal by lépe , 140kg přeci není nějaká obrovská váha. Ale je to sympaťák.
...né dělám si srandu, to je Echinacea - vitamín C + bez černý + propolis + zinek .
- dobrý trénink, na tlacích super viditelné zlepšení, +3 série navíc a bez dopomoci (stejně ten cvik nemám rád)
- zjištění: jestli chcete rozbít střed těla (víc jak z předních dřepů), dělejte goblet dřep mazec mazec mazec, čuměl jsem
- dnes jsem si na clean moc nevěřil, nohy jsou nějaký unavenější - není divu, když je jedu v každém tréninku .-)
- jinak spokojenost, dnes večeře v restauraci, dám si nějaké těstoviny s masem či něco podobného
- jinak v posilce 95% (těch 5% jsem já a sparing) beachboyů DRTÍCÍCH biceps+triceps, hrůza....
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru