hezky, cekal sem neco takovyho a kdyz uz sem pisu, tak bych mel na tebe dotaz.. jak bys resil pripadnej miss, bez moznosti hozeni na zem? vratit radsi zpatky do puvodni pozice, nebo spis bude bezpecnejsi pred hlavu? mel sem z toho totiz docela respekt a netusil sem co bych delal, kdybych to posral.. nerad bych si to pustil treba na hlavu
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
A sám na sebe môžem povedať, že aj napriek tomu, že robím teraz stále zhyby len kippingom tak za tých pár týždňov cítim obrovské zlepšenie v zhyboch. Dneska na začiatku čo som išiel tých 10x tak to bolo s obrovskou rezervou s pauzami dole a to som nikdy nedal, takisto tie chinupy. Takže tvrdenie, že bez kippingu by crossfiteri nedali ani pár zhybov je pekný bullshit.
hezky, cekal sem neco takovyho a kdyz uz sem pisu, tak bych mel na tebe dotaz.. jak bys resil pripadnej miss, bez moznosti hozeni na zem? vratit radsi zpatky do puvodni pozice, nebo spis bude bezpecnejsi pred hlavu? mel sem z toho totiz docela respekt a netusil sem co bych delal, kdybych to posral.. nerad bych si to pustil treba na hlavu
Klasicky za krk dozadu zase. Tie jednotkové som dneska všetky dával naspäť za hlavu. Jedine pri 110 alebo 115 som si jeden hodil dosť vysoko na krk, tak to som trošku zacítil ale inak bz problémov to zase hodiť naspať s tým, že to treba tlmiť nohami.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru