|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Greeg

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kuše
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 8:27 am Předmět: |
|
|
| Greeg napsal: | tak co kluci, dáte si dneska se mnou někdo šikmou ?
|
za tyhle krátký trička bych vraždil.... on si lehne a vyjede mu to do půli břicha
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 8:31 am Předmět: |
|
|
Jsem vysokej, takže mi taky občas leze vana. Ale naštestí bývám celkem často omotanej neoprenem, tak snad nepohoršuju tak moc _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
to je magor  btw. proč je to vzhůru nohama? _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 10:00 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: |
za tyhle krátký trička bych vraždil.... on si lehne a vyjede mu to do půli břicha |
Kuse ty mas posledni dobou asi hodne blby dny co? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 10:20 pm Předmět: |
|
|
[quote="dogeatdog"]No já dnes poprvně zavítal do Blue Gymu v Brně, protože tu byl doporučován.. a jestli víte, jak je to video s borcem co cvičí a ukrutně u toho huláká, tak tam mají ekvivalent, tlustšího borca co zřejmě nosí v práci melouny.
Zaplatím vstup (pěkná obsluha, btw  ) vlezu do šatny a z vedle od sprch/umyvadel chrochtání a tahání sopla až z paty, rachot že jsem myslel, že se dáví. Toto trvalo snad minutu, vylezl zmiňovaný trhač a šel cvičit. Já se převlíknu, jdu do fitka, rozehřátí, nějaké to rozkoukání co tam je, tak jdu na lavičku ke stojanům na JR a tam už trhač a řev jak sviňa. Tak jsem se lekl, protože není normální, aby někdo přeřval Panteru ve sluchátkách, a on stojí a drtí bicepsy na EZ a na každé straně 5kg kotouček.
Takové uřvané sety dal tři, po každém mohutné oddechování, drsné sezení na lavičce s kutopřísným výrazem "jsem KILLER", pak přihodil další 5kg kotoučky a megamazec nanovo.
Pravda, mírně začal na řevu ubírat, když jsem vedle něj začal tahat moje váhy na tlaky, ale to možná bylo způsobeno únavou hlasivek.
Zbytek tréninku trávil s řevem u kladek  [/quot
Už jsem cvičil v mnoha fitkách po celém Brně a dovoluji si tvrdit, že Blue gym je fitko s největší koncentrací exotů a je to jedna z příčin, že i když to mám blízko, tak tam cvičit nechodím .
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 10:33 pm Předmět: |
|
|
| dogeatdog napsal: | No já dnes poprvně zavítal do Blue Gymu v Brně, protože tu byl doporučován.. a jestli víte, jak je to video s borcem co cvičí a ukrutně u toho huláká, tak tam mají ekvivalent, tlustšího borca co zřejmě nosí v práci melouny.
Zaplatím vstup (pěkná obsluha, btw ) vlezu do šatny a z vedle od sprch/umyvadel chrochtání a tahání sopla až z paty, rachot že jsem myslel, že se dáví. Toto trvalo snad minutu, vylezl zmiňovaný trhač a šel cvičit. Já se převlíknu, jdu do fitka, rozehřátí, nějaké to rozkoukání co tam je, tak jdu na lavičku ke stojanům na JR a tam už trhač a řev jak sviňa. Tak jsem se lekl, protože není normální, aby někdo přeřval Panteru ve sluchátkách, a on stojí a drtí bicepsy na EZ a na každé straně 5kg kotouček.
Takové uřvané sety dal tři, po každém mohutné oddechování, drsné sezení na lavičce s kutopřísným výrazem "jsem KILLER", pak přihodil další 5kg kotoučky a megamazec nanovo.
Pravda, mírně začal na řevu ubírat, když jsem vedle něj začal tahat moje váhy na tlaky, ale to možná bylo způsobeno únavou hlasivek.
Zbytek tréninku trávil s řevem u kladek |
Tlusti rvouni jsou tam 2 :) Jeden vic tlustej a skoro vzdy narvanej v tlusty mikine a to snad i v horkych letnich dnech (ale je to sympatak), druhy taky trochu silnejsi ale ne tak moc jako onen prvni, holohlavej, brejlatej, ten u toho cviceni taky desne rve a drive se vsim strasne mlatil, jak se stroji tak s cinkama, uz to bylo asi i pro personal BG, ktery je jinak velmi tolerantni, tak neunosne, ze mu asi nekdo neco rekl, zrejme asi i na zaklade stiznosti lidi, protoze se znacne zklidnil :) Jinak ale taky celkem v pohode borec.
jnerez: to je skoda Pavle, zrovna ty bys tam dokonale zapadal _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 10:53 pm Předmět: |
|
|
Draper:  heh..to sem tak trochu čekal  ...
Právě proto tam nechodím, mezi svýma si nepřipadám vyjímečnej  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 11:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 11:17 pm Předmět: |
|
|
heh zrovna dneska sem si řikal, jak by to bylo super, kdyby se u nás ve fitku porvali nějací namakanci, ale bohužel se nic neděje :D
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
nebuzardar

|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 11:44 am Předmět: |
|
|
týpka připomínajícího medvěda v batikovaném triku, co si po každé sérii udělá záznam do deníčku a s tak 120kg zveda jen o něco málo víc než já? wtf?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|