WOD 5kol
10x klik
15x ktb swing 20kg
5+5x výpad s 20kg kotoučem nad hlavou
lehce pod 8minut
nácvik DU - asi 15x, nebyla trpělivost :D ještě se mi nepovedly dva dvojšvihy po sobě, ale povedlo se mi šest DU s vloženýma jednošvihama, doteď to byly asi dva
Natočil jsem nějaký videa a až je hodim na youtube, tak je sem dám
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Pamatuju si na první kliky v nich, nedal jsem ani jeden, ale jak jsem to cvičil (a že jsem to cvičil a cvičim hodně často, vlastně pokaždý skoro), tak se to o dost zlepšilo.
Držim se toho, že pokud chci něco umět, tak to prostě cvičim a výsledky se dřív nebo později dostaví
11.8. Běh
Větší vůli než dneska jsem ještě nikdy při běhu nepotřeboval, už od začátku jsem měl ztuhlý svaly na holenních, ale kousnul jsem se a uběhnul jsem nejdelší vzdálenost vkuse
WOD 1
1-2-3-....-11
angličák
ktb swing 20kg
+po každym kole 1xDU
čas lehce nad 11minut
WOD 2
pushpress 45kg 1x + 1op každou minutu
1+2+3+4+5+6+7+8+6=42op
Po třetí sérii jsem musel pomoct babičce zahnat slepice , takže byla asi 2minuty pauza, ale 4. a 5.sérii jsem vtlačil do jedný minuty.....ta poslední série mě fakt mrzí, těch 9 jsem chtěl dát
EDIT: tímhle směrem bych chtěl teď směřovat moje tréninky, tzn. rozcvička 2-3kola, pak něco trochu silovějšího, ideálně 2cviky a pak 1 nebo 2wody, ale budu se snažit o dva, první spíš s vlastní vahou a ktb a druhý wod s velkou osou
13.8. Běh
Jebat na to, nohy bolí jako čert.....těch 10km bude ještě mazec
Kam se hrabou lesní cesty oproti běhu přímo skrz les a přes louku, kde je tráva 30cm vysoká :D
Ring dips se zátěží
5xbw+5kg
5xbw+10kg
2x5xbw+12,5kg
WOD 1
30x mrtvola 80kg
01:58
WOD 2
100x klik
06:51
Dneska to bylo fajn, šel jsem schválně už před obědem, abych moh cvičit pěkně na sluníčku a bylo mi teplo Jen mě serou ty kliky, to je fakt trapnej čas
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru