Chtěl jsem dát volno, ale je tam tak krásně, takže jsem šel aspoň na nějakou techniku. V pátek to celkem šlo. Od té doby to zase nejde vůbec. Nevím, čím to je.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Dnes to bylo dobrý, trénink doma, bavilo mě to moc. Nejvíc asi zadní dřepy, což byl clean, jerk, zadní dřepy a pak jerk a dolů na zem. Super to bylo. Thruster je taky prima, baví mě s touhle nižší vahou a pracuji s ním na kondici.
K těm DU - mně to ze začátku taky nešlo, ale postupně jsem se je celkem naučil tím že jsem je nejprve dělal alespoň tak, jak se dělat nemají, tzn. při odrazu "pokrčovat" nohy v kolenou, abych měl co nejvíce času švihadlo dvakrát protočit. A postupně jsem se snažil, aby čím dál více technika výskoku šla tím správným směrem, tj. aby hlavní práce spočívala v kotnících a odrazová síla vycházela především z lýtek.
3 kola:
muscle up 1x
kliky na bradlech 10x
dřepy 10x
3 kola:
toes to bar 10x
hand stand max
nácvik DU lepší, mnohem lepší
Cool down strečink
Dnes to byl trénink povedený. Za začátku trochu pomalejší, nemohl jsem se do toho chvíli dostat. Na závěr to mělo sladkou tečku. Poučil jsem se z rad a videa a už to zase šlo. Dělal jsem chybu, že jsem točil rukama v loktech místo v zápěstích a ještě musím zapracovat na skoku ve správnou chvíli.
Parádička Petre, dobre sa zlepšuješ, budem Vám všetkým fandiť na tom beast challange, ten prvý wod, minimálne, roztrháte!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Díky Jano. Do druhého wodu postupuje jen 20 mužů, takže já musím dát vše do prvního a vydat ze sebe maximum, minimálně pro dobrý pocit po závodu. I když takovou taktiku bude mít asi každej druhej :-)
Díky Jano. Do druhého wodu postupuje jen 20 mužů, takže já musím dát vše do prvního a vydat ze sebe maximum, minimálně pro dobrý pocit po závodu. I když takovou taktiku bude mít asi každej druhej :-)
Tak si nechaj trochu síl do druhého WODU, lebo až po ňom je cut :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru