|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
8Shade

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 11:35 am Předmět: |
|
|
Nebo si to udělej jako já, jdi na šroťák (já šel třeba k tátovi na půdu) a hledej, co by mohlo sloužit jak dobrá hrazda. Našel jsem něco, co jsem nemusel prakticky nijak upravovat, jen vzít 4 vruty a přivrtat to do trámu a jsem s ní naprosto spokojenej. http://img827.imageshack.us/img827/3566/15082012092.jpg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 5:06 pm Předmět: |
|
|
8Shade: super hrazda, taková by mi stačila. Tak časem si musím něco podobnýho taky pořídit.
Dnes ráno procházka nalačno. 6,3 km za 62 minut. Odpoledne shyby.
Fighter pullup program - DAY 2
5 minut dynamický strečink na horní polovinu těla
Shyby nadhmatem (doma na futrech od dveří): 5,4,3,2,2 – pauzy: 90,90,90,60 sec.
Pocitově lehčí jak včera, takže spokojenost. Zítra jdu do naší městské posilovny, takže shyby dám na klasické hrazdě. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
Máte mestskú posilovňu a ty si stále šmrdláš doma a krútiš novinami, skáčeš po madracoch a zhybuješ na dverách, ehm, ok. Z toho bude ale progres jak bič. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 9:00 pm Předmět: |
|
|
moocha: tvůj příspěvek jsem četl ještě než ti to stihli cenzurovat, takže v pohodě
turakam: nevím jestli se to dá nazývat posilovna, protože je to spíš taková menší kralikárna, kam když přijde dost lidí, tak si člověk nezacvičí. Stroje ještě pamatují Gottwalda, jedna velká osa, jednoručky do 16 kg, hrazda, bradla a tím to nějak končí. Takže mě radši vyhovuje si doma skákat po matracích.. A ohledně toho progresu. Pro mě není důležitý, když 2-3 měsíce budu šmrdlat a spadnu na vahách. Já se z toho nezblázním. Podstatný pro mě je se zlepšovat v delším časovým horizontu. Tím mám na mysli roky, ne měsíce. Je mi 18 a na cvičení mám ještě desítky let (aspoň doufám). Takže mě neštve, že nezvednu teď třeba na mrtvolu 200 kg. Tak to třeba zvednu za pár let. Však o nic nejde. Je to jen číslo. Důležitý je, aby člověka to cvičení bavilo a cítil se sám se sebou spokojenej. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
Súhlas. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
Turakam: ale napsal si to hezky _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
heh, ako ja by som chodil do tej mestskej ludia-neludia, mna by porazilo z podobných prechádzok a trenálov na štvrť plynu. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 9:21 pm Předmět: |
|
|
O posilovně to není, tvrdý trénink se dá jet i bez ní. Pořád přemýšlím o tom, že bych vyzkoušel, co se dá s tělem provést bez použití činek, udělat z toho takový pokus.. Ale to už je vedlejší.
Ikdyž se mi Reibenovy tréninky nelíbí, má prostě pravdu. Celý život před sebou a není kam spěchat.. Aspoň nemusí v sedmnácti řešit odjebaná záda a rozdrcené plotýnky, jako někdo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 9:23 pm Předmět: |
|
|
vis jak ty prochazky musi bejt krasny.. ptacci zpivaji, hrejive slunicko vychazi a voda v potucku zurci  k tem treninkum - nejde ani tak o vybavu, ale kdyz uz treba cvicit s BW tak poradne, vetsi objem apod, zkouset ruzny progrese.. na druhou starnu pristup Rajbena je spravnej, takze v podstate ta nase kritika je uplne zbytecna _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 9:54 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | vis jak ty prochazky musi bejt krasny.. ptacci zpivaji, hrejive slunicko vychazi a voda v potucku zurci |
a já celou cestu přemejšlim jak dneska ve fitku zničim kozy
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 10:20 pm Předmět: |
|
|
Mali by si z neho niektorí brať príklad, ti rekreační športovci čo ich sú plné čakárne u ortopéda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 7:00 pm Předmět: |
|
|
Dnes do prašiviny.
Posilovna - Full body
Fighter pullup program - DAY 3
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink:
Shyby nadhmat (klasická hrazda) 5,4,3,3,2
Mrtvý tah (nadhmat, bez pásu, bez magnézka, naboso) 3x3 - 100 kg
Kliky na bradlech 5x6
Bic. zdvihy s jednoručkami střídavě 5x8 - 12 kg JČ
Band pull aparts 3x15
Plank (RKC style) 3x40 sec.
TIME: 62 MIN.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- shyby na klasické hrazdě na pohodu, lepší jak futra :-D
- mrtvolu jsem dal lehce
- kliky na bradlech OK. Ale tyhle bradla mi přijdou o hodně širší než mám doma, takže celkem nezvyk.
- bicák, abych zapadl do společnosti ostatních pumpovačů
- band pull aparts OK
- plank šel dobře
Dneska celkem povedený trénink. Shyby jsou zatím v pohodě, ale předpokládám, že už příští týden to bude horší.
Jinak v "posilovně" se projevila nevalná inteligence některých jedinců (zdravím Milane a Petýrku!  ) a dokonce jsem se o sobě dozvěděl něco nového. V roce 2035 se stanu novým Mr. Olympia! Klukům děkuji za reklamní propagaci ve formě plakátu a ještě jsem se jich zapomněl zeptat jestli mě nechtějí sponzorovat  .
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 6:36 pm Předmět: |
|
|
Dnes ráno chůze nalačno 35 minut. Odpoledne shyby.
Fighter pullup program - DAY 4
5 minut dynamický strečink na horní polovinu těla
Shyby nadhmatem (doma na futrech od dveří): 5,4,4,3,2 – pauzy: 90,90,90,90 sec.
Dneska to bylo nějaký těžký. Asi začínám mít unavený záda, ale hold budou si muset zvykat.
Zítra jen shyby (které dám nejspíš někde venku), jinak volno. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
Tym, ze kombinujes hrazdu a zarubne dveri, tak tayko hodnotit, co je tazsie a co lahsie...mozno, keby si aj tento trening dal na klas. hrazde, slo by to lahsie
Navyse maxko si si skusal na zarubni, raz cvicis na tom, trening maz preto svojim sposobom lahsi/tazsi oproti rozpisu v zavislosti od toho, na com sa dvihas.... To je aspon moj nazor. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|