zajímavý, že ti military takhle kazí push press, já jsem taky docela lempl na overheady, ale když jsem přes měsíc necvičil push press, cvičil jsem místo něj jen military a po měsíci jsem se vrátil k push pressu tak výkon se výrazně posunul.
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
Já si myslim, že je to taky hodně o tom naučit se tu činku pokládat na ramena a naučit se to vyrážet právě z tý pozice kdy to máš celý položený jen na těch ramenou. Hned jak jsem pochopil tenhle technickej detail tak se mi povedlo vyrazit do nůžek nad hlavu o 10kg víc než jsem měl maximum.
K těm pushpresům, když jsem se kdysy pokoušel vzpírat tak mi docela pomáhalo vzít si váhu někde okolo sobáku a vypichovat to nohama a ruka jen velmi sporadicky doprovázet. Dostat se tímhle způsobem do 3/4 dráhy pro 3opakování a máš vyhráno
_________________ 110kg ročník 1991
Total 965kg (410+280+312)
Trh 110kg, nadhoz 147kg
V kterej tej fázi pohybu máš krizi? Co zkusit třeba nějaký výrazy proti bandům nebo zařadit nějakej dynamic effort?
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Ve všech Vyrostly mi ruce a navíc je mám dost zatuhlý, takže se mi špatně pokládá osa. Tím jde do kopru transfer síly z legdrive a dotlak taky nicmoc. Ramena i triceps jsou teď mimořádně slabý. Docela krize a času málo.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Ve všech Vyrostly mi ruce a navíc je mám dost zatuhlý, takže se mi špatně pokládá osa. Tím jde do kopru transfer síly z legdrive a dotlak taky nicmoc. Ramena i triceps jsou teď mimořádně slabý. Docela krize a času málo.
proti tobe jsem teoretik, ale kdyz pomahaji dotlaky na benchi, proc je nezkusit na ramena??
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
3/ tlačení prowleru:
cca 80kg x 50m
cca 100kg x 30m
cca 100kg x 30m
Poměrně krátký, ale kvalitní trénink. Soboty v Teplicích jsou super, ale ty 3 víkendy po sobě mi daly deocela zabrat, takže teď pojedu spíš kratší tréninkový jednotky jako je tahle. Po tréninku se cítím super. Ne unavený, ale spíš příjemně nabuzený, že bych si dal klidně další kolo, což je ideální stav.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
zápěstí ko, holeně nasračku, všechno bolí, klasický stav před vrcholem sezóny
No tak hlavně se to neodráží od země a nekončí se skoro vestoje Tohle na videu je moc pěkná technika, chybí tam ještě maličko nahoře vypnout hrudník, aby se ještě víc zapojil vršek zad, jinak je to ale perfektní ukázka toho jak to správně cvičit.
Ok. A je ještě nějaká zásadní odlišnost mezi Pendlay a klasickými přítahy, krom startu ze země? Myslel jsem, že pendlay jsou rovněž o tom, nešvihat (ani trochu) trupem.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru