|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marky V.

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 12:43 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | PS: je hrozný, jak každý v posilce pumpuje biceps triceps, nic jiného nedělají...ale je to jejich věc, snad časem přijdou, jak se cvičí ... |
Ujišťuju tě, že drtivá většina z nich nepřijde na nic. Ale budou mít vtipný komentáře, když pojedeš "ty divný cviky" jako clean, OHS, burpees apod. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 4:09 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: |
PS: je hrozný, jak každý v posilce pumpuje biceps triceps, nic jiného nedělají...ale je to jejich věc, snad časem přijdou, jak se cvičí ... |
Jsem asi posledni kdo by to jeste donedavna obhajoval, ale chapu ty lidi, vetsine jde jen o to vypadat dobre a z tvojeho treninku by lepsi gain urcite nemeli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: |
Jsem asi posledni kdo by to jeste donedavna obhajoval, ale chapu ty lidi, vetsine jde jen o to vypadat dobre a z tvojeho treninku by lepsi gain urcite nemeli. |
...ještě že z bicepsových zdvihů a kladky na triceps 90min obden vypadat dobře rozhodně nebudou , ale to je fuk, netřeba to dál rozvádět.
Tyhle kluci chtějí výsledky za minimum úsilí, tak to bohužel (teda bohudík) nefunguje. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
16.8. - ČTVRTEK
The "One Lift a Day" program
1. fáze
warm-up:
Veslo: 500m
Dřepy: 10x
Míč prehabilitace:
3 kola (20kg tyč):
8x přítahy k pasu
8x pushpress
8x přední dřep
8x goodmorning
OHS: 30s pauzy
?x30kg
?x40kg
15x3x50kg
- na 3 opakování OHS byl 1 trh
2. fáze
Veslo TABATA:
1) 20s - 10 - 20 - 10 - 20 - 10 - 20 - 10 - 20 - 10 - 20 - 10 - 20 - 10 - 20
3. fáze
HIIT sprinty do kopce (+ 10kg vesta): pauza: mezichůze
10x50m
- dnes sem si na ty OHS tak nevěřil, nebyla tam úplná jistota, ale nakonec se z toho vyklubalo super cvičení, daly pořádně zabrat teda...
- TABATA super, HIIT sprinty do kopce taktéž, spokojenost _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
17.8. - PÁTEK
The "One Lift a Day" program
warm-up:
Veslo: 500m
Dřepy: 10x
3 kola (20kg tyč):
8x přítahy k pasu
8x pushpress
8x přední dřep
8x goodmorning
Mrtvý tah: 30s pauzy
7x70kg
4x100kg
5x2x150kg + 7x2x140kg
zapažování, krčení ramen s JČ, rozpažky:
- hned po 1 sérii MT jsem si říkal "ku*va to je nějaký těžký oproti minule" ... hmm, a teď koukám, já to ještě nikdy nejel se 150kg
- jinak ty doplňky byly podle chuti, toto je poslední trénink v posilovně po další 2-3 týdny
- chtěl bych jít do Gold's gymu v Kalifornii , ale tam je asi nějaká permice
Jídelák:
Overeating fáze
- 120g sleď
- 4 vajca
- brambory, 2 plátky lososa
- burákové máslo
- ovoce
- tvaroh, mléko, kokos, med
- trochu domácí švestkové buchty _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 7:05 pm Předmět: |
|
|
Zajdi si do Venice na pláž, tam by měly být nějaké kruhy, bradla, lana na šplh atd.. Aspoň jsem to teda viděl v hodně videích. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 7:15 pm Předmět: |
|
|
Reiben - jo, možná se tam podíváme :).
Loudy - chlape, nestihli jsme dotočit, v lese už byla kolem 19:00 tma, takže bohužel, musíš si počkat ještě chvíli.
Malá ochutnávka: edit: pozdě :) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne pá srpen 17, 2012 8:26 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 7:36 pm Předmět: |
|
|
až na tu huDbu a to, jak je to tmavý, to vypadá dobře ;)
Naposledy upravil guruhonza dne pá srpen 17, 2012 7:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 7:44 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | až na tu hubnu a to, jak je to tmavý, to vypadá dobře ;) |
Hudba je z toho videa z MMA training, brutálně motivační. Takhle tmavý finální vidko nebude. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so srpen 18, 2012 8:35 pm Předmět: |
|
|
Tak se tu mějte hezky, tvrdě makejte, za 17 dní zdar!
Jestli bude čas, tak do logu hodím nějaké fotky během cesty, pózování to ale určitě nebude  , možná s veverkama na stromě. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út září 04, 2012 11:09 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem zpět. Nechce se mi tu psát sloh, takže stručně: bylo to bezva a určitě se tam chci jednou vrátit zpět.
Vybral jsem pár fotek, snad se bude líbit. Formu ani nekomentujte, je špatná, takhle nějak vypadal jídelníček:
- snídaně někdy burákové máslo s houskama
- oběd 1-2 velké burgery, k tomu cca 3 litry sladkého nápoje
- konzerva / nebo burger
- přes den jsme jinak nic moc nejeli, občas proteinová tyčinka nebo něco sladkého / pečivo
= takže totální prasení, už je mi z burgerů docela blbě ...  .
Mám asi 88kg.
K tréninku: nevím, jestli budu pokračovat v silové vytrvalosti, ještě to promyslím (né že by nebyla dobrá, je super).
Každopádně na co se chci zaměřit je prostě přibrat svalovou hmotu , minimálně celý podzim + zimu na tom chci máknout, ta mi prostě chybí.
Takže trénink / cviky trochu pozměním, nepojedu klas. kulturistický plán, ale zařadím pár cviků "na objem" - TABATA/HIIT/sprinty pořád budou. Až začně škola, vůbec nevím, jak to udělám, nemám v Praze vybrané fitko  .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|