|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pr!nc
|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 10:29 am Předmět: |
|
|
Tak v cyklistice nejde o AS, ale spíš o látky, které stimulují tvorbu červených krvinek, jako je například erytropoetin (EPO),což je tělu vlastní látka, ale samozřejmě se to zneužívá, aby měl člověk ještě více červených krvinek = více kyslíku pro pracující svaly. Nebo látky uvolňující dýchací svaly atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 10:35 am Předmět: |
|
|
Sry, že se zeptám asi na totální kravinu, ale proč se doping nezlegalizuje? Beztak sype se tak i tak a navíc stejně ty kontroly stojej určitě majlant.
To samé jako s travou, člověk si dá jointa a spousta lidí na něj kouká přes prsty, pomalu jak na feťáka, ale hlavně, že jít do hospody v pátek a v sobotu ožrat se do sraček, o prádzniny či dovolenou, tam jí xkrát do týdne + k tomu dát krabku cigár denně je v pohodě. To, že nějací dementi začnou na trávě a skončí na perníku, je jenom o tom, že jsou to dementi. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 10:39 am Předmět: |
|
|
Politika. Pokud chce někdo na něco veřejné nebo sponzorské peníze (třeba právě sport), tak tam nemůže být ani stín pochybnosti, že by to mohlo být škodlivé. Proto musí být sport, aspoň na venek, čistý a prospěšný.
Legalizace drog je podobná - politici si nechtějí poštvat voliče proti sobě a navíc je to dobrá zámínka pro vytváření společného nepřítele, což jim zase buduje voličskou základnu. A jako bonus se dá na boji s drogami utratit spousta cizích peněz, ze kterých zůstane zainteresovaným dost za nehty. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 5:07 pm Předmět: |
|
|
Při povolení dopingu by se začalo podle mě dost experimentovat s vysokými dávkami a přibylo by náhlých umrtí bez "jasné" příčiny. Také by sport přestal být zajímavý, nyní má aspoň ten "kabátek" čistoty. Což už koukám poznamenal CROW. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: |
Mě by ale zajímalo...když mu "něco" najdou, je nějaký "limit" pro to kolik toho maximálně musí mít? Pochybuji totiž, že některé látky dokáží NATOLIK ovlivnit výkon v malém, skoro neměřitelném množství aby vyhrát TdF 7x ... (a během těch sedmi sezon mu to nenašli..) |
Rozdíl mezi dobrý cyklistou (jako třeba Kreuziger) a špičkovým jakým byl Armstrong, je malý. Ale i takhle malý rozdíl dokáže z jednoho udělat hvězdu, z druhého nosiče vody.
Co se Armstronga týče, dost lidí ho obhajuje jen díky tomu že se vyléčil z rakoviny. Jenže člověk který se vyléčil z rakoviny a je pro mnohé lidi hrdina, je stejně náchylný k dopingu jako kdokoliv jiný. Obvzláště pokud měl, co vím, povolen exogenní testosteron.
Kdyby byl obviněn někdo jiný než Armstrong, mnoho lidí by otočilo a mluvilo by jinak. Viz Contandor.
Co se drog týče, není potřeba za tím hledat spiknutí. Je to věc kultury, zvyků a setrvačnosti. Jinými slovy, nikdo se nechce šťourat v hovně holýma rukama.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so srpen 25, 2012 8:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: ne srpen 26, 2012 7:27 am Předmět: |
|
|
A víš co je zajímavé? Teprve TEĎ bude vědět další čtvrtina lidí kdo byl vlastně první na měsíci:))) Možná i jak se jmenovala ta loď.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út srpen 28, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
Právě jsem viděl svůj rozvrh na následující rok, myslel jsem že se poseru.
Mám chuť jít na popeláře
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st srpen 29, 2012 1:54 am Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | Právě jsem viděl svůj rozvrh na následující rok, myslel jsem že se poseru.
Mám chuť jít na popeláře |
ale no tak, vzmuž se... , ano, dnes jsem se opil, dal jsem si v Restauraci Hamburg v Praze 7 4 piva, ale na lístku jsem měl pouze 3, tak jsem neprotestoval, pak jsem jel do Vagonu na Národní třídě a tam jsem dal dalších 5, ale k tomu jsem si dal 2 prdy trávy, ale byl jsem tak v hajzlu z toho, že už to nikdy nebudu kouřit, to je taková sračka, když člověk v opilosti už nepije a vydřží cca 1 h, dá si nějaké nealko, atd. tak se tak nějak dostane k životu, ale s touhle sračkou v hlavě to trvá 2x tolik, než je člověk zase tak nějak O.K., nikomu nedoporučuji kouřit trávu v opilosti, nedoporučuji kouřit trávu vůbec!!! když bude pochod za legalizaci, tak půjdu vždy v antiprůvodu!!! _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: st srpen 29, 2012 1:57 am Předmět: |
|
|
rozesla se semnou pritelkyne a uz tyden skoro nezeru, skoro nespim a vubec necvicim, zacal jsem zase kourit a chvilema i pit! : (: (: (
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st srpen 29, 2012 2:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
|
| nahoru |
|
 |
g3rtrud
|
Zaslal: st srpen 29, 2012 1:04 pm Předmět: |
|
|
rozhodol som sa ze koncim s cvicenim... po cca 4 rokoch pravidelneho cvicenia vyzeram stale ako niekto kto v zivote cinku nevidel. Nevravim ze som sa nezlepsil, nabral som asi 15-kilo a vyzeram teraz aspon ako normalny clovek, ale nebavi ma cvicit uz asi 2 roky so skoro rovnakymi vahami. Nejde mi to a strasne to demotovuje ked vidim ako sa iny zlepsuju a ja stale stagnujem. Stravu mam dobru, trening tiez. Kamarati ktory cvicia co chcu a jedia co pride vyzeraju o dost lepsie ako ja. No nic, mozno si najdem nieco ine a mozno sa k cviceniu po case vratim  [/i]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|