Zaslal: so září 01, 2012 6:48 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet
1.9.2012 - Czech beast challenge
Dnes byl úžasný den, zakalený jen trochou potu a bolesti.
WOD 1: AMRAP v 12 minutách
thruster 20x43kg
shuttle run 60m
burpee-box-overs 20x
shuttle run 60m
KB swing 20x24kg
shuttle run 60m
push-ups 20x
thruster 20x43kg
shuttle run 60m
burpee-box-overs 5x
téměř smrt
Celý tento wod jsem fungoval ve zvláštním režimu, kdy svaly mohly, ale odešel jsem na kyslík. Celkově jsem vydal max a nebyl jsem naštvaný. Po tomto wodu jsem byl 35 z 43 mužů, takže nic moc.
WOD 2: překážková dráha
šplh 4m
slalom skoro po čtyřech
přeskoky 5 atletických překážek 70cm
přeskok hasičské stěny
shuttle run asi 15m
Tady jsem dal ze sebe maximum a i když jsem zkazil konec a dostal jsem penalizaci 5 sekund, dal jsem ze sebe opět max. U shuttle runu na mě lidi řvali a fandili a na to dlouho nezapomenu a bude to hodně dlouho můj motor. Ovšem je tady ještě jedna věc...
...přijel se se svou crew podívat sám velký Blair Morrison. Je to stroj.
Na tohle jsem pyšnej:
Celkově jsem skončil 24 z 43 mužů a nejsem naštvaný, považuju to za úspěch, vzhledem ke startovnímu poli. Mám motivace, že bych ji mohl rozdávat.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Výborné, gratulujem, verím, že bude aj na mainwebe nejaký riport z akcie, som však zvedavý ako dopadli ďalší z fóra.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Zaslal: so září 01, 2012 7:32 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet
Gratulka k účasti a i k tomu, že se ti to povedlo. Ty disciplíny vypadají parádně. Věřím, že sis pořádně zamakal a dost věcí dělal vlastně bez zkušeností.
No a fotka s Blairem super a hlavně dost dobrá forma!
Gratuluju! Vypadá to, že jsi se v crossfitu dokonale našel. Držím palce ať se daří!
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Edit: Koukám, měli jste tam 2m bariéru, to jsi někdy předtím zkoušel, nebo pro tebe novinka? A co byl ten čtverec na té bariéře? Já jsem na bariéru chodil na hasičích při štafetě, ale ten čtverec jsme tam neměli.
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru