28.8.
Firemní grilovačka zpucoval jsem svíčkovou, panenku a plátek kuřecího a zaplácnul hermošem ooo kdyby tahle pořádali každý týden to by se přibíralo.
29.9. MB - Hrudník triceps
Bench
4x8x70 - oproti minule, kdy jsem se stím pral, to šlo velice v pohodě. Příště přihodíme
Tlaky
2x8x22
8x20
Pullover
8x20
2x8x22 - taky docela v pohodě, docela se na PO zlepšuji. Příště jedna serie 25
Kliky na bradlech
12xjá
10x10
7x15 - nějako jsem se rozptýlil a povolil jsem
10x15
úzký bench na multi pressu
3x8x40 - nepočítam osu, bo nevím kolik váží ale počítám těch 15 tam bude.
Triceps. extenz. za hlavou
8x20
2x8x22 - příště lehce přisolíme
30.8.
Ovál:
výklus
1000m: 3:55 - poprvé od střední školy měřený čas na kilák kolega co trénuje dorost říkal, že to není špatnej čas pro začátek... doufám, že mě nesrovnával s těma špuntama.
výklus + výběh shodů.
Na bytě:
Nácvik HSPU
12x - 3 knihy pod hlavou
8x- 2 knihy
6x - 1 kniha
4x - bez knih
2x - bez, poté už mě povolovali ruce. Taky jsem se kretén zapoměl rozcvičit.
Nácvik DU
50x - s meziskoky a přestavkami ale milník tak je
Tak v pondělí jsem byl rád, že jsem vstanul z postele. Idiot jsem si v neděli sundal po navratu z běhu tričko a seděl jsem asi hodinu u kompu bez něj a taky jsem do toho větral. Chytl mě nějaký houser nejspíš. Byl to takovej Hardcore, že jsem si musel vzít růžovou lentilku. V úterý byli už záda lepší ale pro změnu jsem diagnostikoval smrtelnou nemoc - Rýmičku. Předávkoval jsem se Megacéčkem a dneska je to relativně v pohodě. Záda sice ještě trošku cítím ale dám si dnes lehčí Fullbody trénink.
Kliky na bradlech
12xjá
8x10
8x10
8x10
dneska to moc nešlo, nevím jestli to bylo způsobeno rovnoběžným úchopem...
jindy cvičím na bradlech, které se lehce rozbíhají...a asi také způsobeno oslabením organismu
6.9. MB Běh, DU, břicho
rozběh
1km na ovále: 3m 45s - zlepšení a po krátké nemoci si myslím, že dobrý
doběh
shody
Nácvik DU - 50 DU menší počet meziskoků a větší nepřerušená sekvence
P90X Ab Ripper - no na videu to vypadalo hrozně jednoduše ale realita byla tvrdá - fakt hardcore. Dělal jsem i přestavky během sérii. Těch 30 opak/cvik je moc příště začnu na 20 a dám to vcelku. Ale masakrozní, konečně mě posilování břicha začíná bavit.
Večer: Nohy,Záda, Ramena
Dřep
8x90
8x95
8x100
8x100 - příště pracovní se 100
Čelní dřep
5x65 - WTF is this shit Křížový úchop. Vůbec to nešlo. Nemohl jsem to udržet zády
8x60 - olymp. úchopy, na křížový prdím, stejně na CF se používá olymp.
8x60
12x60 - příště 65 a 70
16.9. Doma - běh, břicho
Horní Maršov - Pražačka - Horní Maršov
Cca 4.5 km v kopcích - 30 minut - vrcholový mezičas 17m 30s
Při cestě dolů jsem si musel dávat bacha abych si na mokrých šutrech nenabil čumák
17.9. Mladá Boleslav - Nohy , ramena, předloktí
Dřepy
4 x 8 x 100 - osobní rubikon jsem překročil a byla tam rezerva...už se těším na další týden
Čelní dřepy
8x65 - olymp. úchop - hodně mě potom bolelo zápěstí
8x60 - olymp. úchop - musel jsem shodit během serie na 60. S tím zápěstím dělám něco špatně, musím prostudovat techniku
8x65 křížový úchop - cajk
Shyby podhmat
10,10,8,6,7 - ze začátku energie a pak to šlo dolů
Přítahy k bradě na úzko
4 x 8 x 35 - chvilku zůstanu na této váze abych testnul techniku
Zottmanovy zdvihy - pevnost úchopu při mrtvole je tragická (mám problém udržet 115 nadhmatem), tak proto zařazuji
8 x 7
10 x 7
8 x 10
6 x 10 + 5 x 7
z dřepů mám radost a škoda, že je nemůžu dělat v každém tréninku...prostě mě bavěj
u nich vidím ten progress, když si vzpomenu jak před pár měsíci jsem sotva dřepnul jednu serii 6 x 90 a teď pohodička 4 x 8 x 100 (vím, že pro mnohé z Vás k smíchu)
Mrtvola sumo
5x90 - nadhmat
5x100
5x110
3x115 - nadhmat fail
Mrtvola klasik
3x115 - zámek
5x110
mrtvola není prostě cvik pro mě. Nějak u ní cítím jakoby upon na levý půlce. Prostě u tohoto cviku si jsem strašně nejistý. Příští týden zkusím jet váhu max do metráku a hlídat si techniku, pěkně pomalu i za cenu více opakování.
Kliky bradla
12xjá
10x10
8x15
8x15
8x15
8x10
10xjá
tady jsem si trochu zlepšil náladu :)
Přítahy VČ k hrudníku s oporou.
8x52
8x52
8x52
10x42
Tady jsem ve fázi testování, příště zkusím austalian pull ups pro porovnání
Upažování v Př.
10x5
8x7
8x7
8x7
byl cítit ramenní kloub
Zákop
8x10c
8x10c
8x10c
8x9c
Dneska poprvé na assaultu. Škoda, že jsem jel atyp. trénink abych porovnal. Lehké mravenčení bylo ale nic hroznýho.
Otestuji ho v pondělí na dřepy. Chci si testnout maximálku
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru