Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Smile04

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2012 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Smile04 napsal:
...né sice že bych zrovna žral zeleninu (fuj sprosty slovo)...

Letošní první pokus s pěstováním a dnešní sklizeň z 5 rostlinek okurků.
Něco pro tebe.

co to je a kam se sto strká? :D

zavařený klidně syrový jenom v dietě :D nebo salat a tsatsiky mam moc rad...

ja když už pěstovat tak jedine něco pořadnyho...

koukal sem jestli by se dal vypěstovat khat...ale nwm asi je to považovany za drogu...žvykaj to v ghettech a ruzni bojovnici v africe se tim dopujou...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
madball

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky bych radši pěstoval steaky, ale bohužel jsem zatím takovou rostlinku neobjevil.

Kvůli salátům a tzatzikům je pěstujem a třeba rajčata z obchodu jsou hnusný, to se vůbec nedá srovnat.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli chceš přibrat tak si kup velký kýbl burákového másla a je to hned a nebo jen nějaký větší pytel buráků, pokud seženeš někde nesolené tím líp :) po tom se přibírá jedna báseň
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Smile04

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Jestli chceš přibrat tak si kup velký kýbl burákového másla a je to hned a nebo jen nějaký větší pytel buráků, pokud seženeš někde nesolené tím líp :) po tom se přibírá jedna báseň

jo tak veci jako bramburky nutela a burakovy maslo jako sem tam si dám ale že bych to tam ladoval pravidelne to ne :D

ale vzhledem k pokusu o spíše... (ŘIKAM SPÍŠE) paleo objem na ovoci mlečnych atd...bude to burakovy maslo ok...už když sem paleo zkoušel tak sem valil ze lžičky burakovy maslo a nebylo to špatny...měl sem energii...

tuk je tuk :D a v tuku je síla! :D bohužel...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Taky bych radši pěstoval steaky, ale bohužel jsem zatím takovou rostlinku neobjevil.

Kvůli salátům a tzatzikům je pěstujem a třeba rajčata z obchodu jsou hnusný, to se vůbec nedá srovnat.

jj babka má zahrádku a mati tedka taky vypestovala rajčata a byly fakt moc chutný to sem si odvezl výslužku :D

nic delate mi chutě parchanti jdu si nakoupit nějaky mlsy :D

potřeboval bych sponzora na jidlo :D at možu žrat denně lososy a pštsrosí a hovězí maso :D to je nejlepši co može byt :)

asi natočím nějaky to péčko :D
madball

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jestli chceš dělat chutě, tak můžu teprve začít. Zrovna jsem se vrátil od řezníka. Nějaká ta vepřová krkovice, žebra, hovězí zadní, krůtí prsa a křídla. No řekl bych, že toho mohlo být tak 10kg, nějak se to proneslo.
A až dojím oběd, tak na mě v kuchyni čeká bábovka. :))

Jinak jsem ti zapomněl pochválit bench. Ty 10ky jsou pěkný.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Smile04

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Tak jestli chceš dělat chutě, tak můžu teprve začít. Zrovna jsem se vrátil od řezníka. Nějaká ta vepřová krkovice, žebra, hovězí zadní, krůtí prsa a křídla. No řekl bych, že toho mohlo být tak 10kg, nějak se to proneslo.
A až dojím oběd, tak na mě v kuchyni čeká bábovka. :))

Jinak jsem ti zapomněl pochválit bench. Ty 10ky jsou pěkný.

nooo docela to ujde ale stejne to chce spíš pořádnou maximálku...pořád se plácám okoloi 160kg i když sem to dyl netestoval...až dojde pořadna lavice tak to teprve bude paradička :) tedka benče dost zanedbavam...tohle byl benčpress po snad měsíci pořádnej :D takže rozcvička ;)

10kg dobrutek to zni dobře kolik si tam nechal? :) hovezi zadni nam nam a jeste veprova kyta casto tvori muj jidelnicek...v mrazaku mam tedka ale jeste tak 12kg kuřeecího tak to postupne ujidam ;)

dnesni jidelnicek, vstal sem ve 12 a delali jsme atlas...tak nejaky energy drink na start nejaka marmeladka rohliky, pak anglicke 300g s chlebem, velky struhl 500g s 250ml smetany 12%...

tedka už jen odpočivam...dodělali jsme další atlas přes stovku kterej pak ještě vyhladím

a hlavne už dokončujem druhou formu a to na kámen okolo 130+ :) už se na něj moc těšíme :D
Smile04

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jo hele na zitra se dojdou podivat dva kluci do zatím slabě zařízenýho gymu jak jste viděli z fotek...máte li zájem tak sraz je zítra v 1500 na zastvce vlhká u vchodu do arealu...je to hnedka u teho...ja tam na vas počkam...

budu tam zatim já,ten typek, a pak jeste guruhonza asi...možete si něco vyzkoušet pod mym dohledem

Naposledy upravil Smile04 dne čt srpen 30, 2012 5:36 pm, celkově upraveno 1 krát
Smile04

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak sem poridil nejaky ovoce dneska asi 8 smetan nejaky maso tučny vajička kozi syr v akci meloun broskve a udelam si pak jeste masenko...docela paradicka a naproti pres ulici mi delaj super bramboraky ... no a k predchozim radam sem kupil 750g ! :D nutelu a jakysi burakovy maslo :D tak budu žužlat a žužlat
madball

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Necelou 1000,-
Hovězí zadní asi 160/kg, stejně tak krůtí prsa, v Kaufu stojí oboje 200/kg. Krůtí křídla 70/kg, takže taky pohoda, vepřový žebra 40/kg.
Kdybych to bral v Kaufu, tak budu muset ještě přidat tak 500,- takže super.

Až budete nějak fungovat, tak bych se určitě stavil, rád bych zkusil ten 100kg atlas, jestli ho dám a pneu určitě taky. Zítra bohužel nemůžu.
Majesty

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
jinak sem poridil nejaky ovoce dneska asi 8 smetan nejaky maso tučny vajička kozi syr v akci meloun broskve a udelam si pak jeste masenko...docela paradicka a naproti pres ulici mi delaj super bramboraky ... no a k predchozim radam sem kupil 750g ! :D nutelu a jakysi burakovy maslo :D tak budu žužlat a žužlat

Stejne nechapu proc toho do sebe cpes tolik.. ja nez nakupovat zbytecne tolik veci a tak moc tak bych imho radsi vypil treba k tvoji normalni strave ctyri litry mleka, to ti da zaprve nejakych 140g bilkovin a 260g sacharidu a za druhe je to urcite trikrat levnejsi nez takhle nakupovat, a priberes z toho stejne nebo mozna i lip, mliko je energeticky dost bohate a laktoza je rychly cukr. A nesnaz se mi nakecat ze bys ctyri litry za den nevypil, kdyz toho do sebe nacpes tolik a takovych sr**
Draper

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jezis vy jste prasata Ja tu pocitam div ne kazde zrnicko ryze, aby mne to neslo do tukov, kdyz ted necvicim a vy tu do sebe cpete takovy prasarny, jen aby to melo co nejvic kalorii Ale taky jsem to kdysi takhle delal a to ze strachu z katabolizmu
madball

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to snad platí jen pro Smajla, ten se chce dostat do váhovky 100 + xx kg. My ostatní jíme normálně. Když čtu, co do sebe občas nacpe, tak je mě špatně a funím za něj.
A už přestaň s počítáním zrníček a začni zas cvičit, teď jsem dokonce v BG potkal i Bazzyho.
Draper

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cim vic jezdim na kole / rotopedu, tim mene mam svalu, tim vice jsem zdechlej a slabsi a tim mensi chut mam zacit cvicit s cinkama a jestli ze jsem tak pred mesicem uvazoval o tom, ze zase zacnu cvicit, tak ted uz ani neuvazuju, ze bych o tom mohl nekdy vubec uvazovat, takze asi tak k memu cviceni
Smile04

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyjo to budeš dělat balet nebo co? :D

hele majesty vypit 4 litry mlika tak bych musel sedět stabilně na hajzlu uvědom si co řikaš :D

krom toho by me vyhodili z prace jak bych sral z teho pořad :D pevnou stravu jen tak nenahradiš to tebou proteče jak hovno :)

je snadny cokoliv přepočitat na kalorie ale zkusi si takovou dietu držet...a ne nepatřim mezi magory co pijou olej , secko si mixujou v mixeru pomalu vejce s olejem rybama apod...to fakt ne :D

ja si vystačim s vysokokalorickou stravou a prebytecny tuk se pak vydietuje nebo se to holt necha tak :) to uz se uvidi nyní mi fakt jde predevším o sílu.... a kdyz se podíváte na teplický závod strongman...a taky HLAVNĚ na pravidla...zjistíte že je tam 170kg atlas, 650guma, 175kg kufry, a 160kg axle a 140 log lift...tohle...za předpokladu zakazu použivani vosku...a HLAVNĚ zakaz pokladani 160kg axle na pásek...je naprosto šílený naprost naprosto NAPROSTO :D to je jak posranej WSM :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: