čelné drepy atg
60 x 5
60 x 5
80 x 5
80 x 5
100 x 5
100 x 5
110 x 3
120 x 1
120 x 1
uff na moje pomery brutus, bo 5kové série som šiel vo veľmi svižnom tempe rýchlo po sebe a riadne som si mákol veru
bulhary
ja x 4 série x 8 reps v každej každou
perfektný cvik, ale ozaj
predkopávanie
20 x 4 série x 12 reps v každej
zakopávanie
20 x 4 série x 12 reps v každej
tu už ma chytali kŕče heh
brucho
8 sérií
pullovrik s 5kou
1 séria x 31 reps
lialo zo mňa neskutočne, snažím sa tomu dávať, čo to dá teraz stále
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Mrknu a Turek řadí, military super, myslim, ze tohle bych ani nedal a ty pritahy v predklonu akorat bych se nasral :) u tebe, pekny psat nebudu, je to tvuj standard
Dik Arnie, ako sa darí Tebe, čo nového? Tvoj log a premena bola pre mňa inšpirujúca.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Zdar,
po minulom tréningu nôh mám problém vyjsť po schodoch, či sadnúť na záchod, však to poznáte heh, ale dnes som bol natešený na tlaky a darilo sa.
benč + zhyby nadhmat naširoko
os x 10 + ja x 3
60 x 8 + ja x 3
80 x 8 + ja x 3
100 x 8 + ja x 3
110 x 3 + ja x 3
120 x 3 + ja x 3
130 x 3 + ja x 3
140 x 2 + ja x 3
140 x 2 + ja x 3
140 x 2 + ja x 3
100 x 12 + ja x 8
všetko som si aj odpodával a bez zaváhania, série so 140 nebývalá istota, som rád.
kliky na bradlách
ja x 12
ja x 12
ja x 12
rozpažky s jendoručkami na šikmej lavičke hore hlavou
7,5ky x 10
7,5ky x 10
7,5ky x 10
bicepsové zdvihy s jednoručkami s vytáčaním
7,5ky x 10
12,5ky x 10
15ky x 10
20ky x 6
20ky x 6
20ky x 6
zhyby podhmat užší úchop
ja x 10
ja x 10
ja x 10
ruky už jak skala
bicepsové zdvihy s jednoručkami ala Jason Huh
5ky x 1 séria x veľa
brucho
10 sérií
pullovrik s 5kou
1 séria x 21 reps
Výborný tréning, zatlakoval som si ako dávno nie. Ranná váha po vyprázdnení 86,8kg.
"Conor Bless"
mŕtvy ťah
60 x 5
100 x 5
130 x 2
150 x 2
170 x 5
170 x 5
jo! kontinuitu som udržal, no bola to už riadna makačka, spodný chrbát po skončení tvrdý jak doska
príťahy v predklone s veľkou činkou
100 x 8
100 x 8
100 x 8
uff, vzpramovače už len horko zaplakali:)
sťahovanie hornej kladky s v držiakom čelom k gymu
4 série x 8 reps v každej
sťahovanie hornej kladky s napnutými rukami v stoji s lanom
4 série x 12 reps v každej
zhyby s v držiakom
ja x 5
ja x 5
ja x 5
už nemuselo byť, ale prekvapivo už nič nebolelo a energie dosť a dosť, ked dá človek trošánek viac amino-x, tak to aj veru cítiť
tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy v stoji jednoruč
2,5ka x 15 každou
5ka x 15 každou
7,5ka x 12 každou
10ka x 10 každou
12,5ka x 10 každou
tricepsové sťahovanie kladky
4 série x 10 reps v každej
benč na úzko
60 x 8
60 x 8
60 x 8
brucho
6 sérií
pullovrik s 5kou
1 séria x 15 reps
zajtraj zaslúžené voľníčko, tento víkend boli vcelku vydarené trenále
"Conor Bless"
tlaky s jednoručkami na ramená v stoji
7,5ky x 15
20ky x 10
25ky x 10
30ky x 10
35ky x 5
40ky x 3
40ky x 3
32,5ky x 8
mal byť pushpress, no stojan obsadený a posilka ešte k tomu riadne narvaná, takže to nevyzeralo nádejne, tak z núdze cnosť - jednoručky, nešiel som ich dlho ako prvý cvik, tak potešilo, že hmotnosti sa udržali, všetko plný rozsah a striktne, len tie 40ky premiestniť bola, ehm, sranda:)
btn press
60 x 3
60 x 3
80 x 3
90 x 3
100 x 2
tu sa lepší technika a tento cvik začínam mať v obľube, díky za tip Ráchela
rozpažky s jednoručkami v stoji
2,5ky x 15
5ky x 15
7,5ky x 15
7,5ky x 15
facepulls
bicepsové zdvihy s ezkou
30 x 10
35 x 10
45 x 6
55 x 6
60 x 6
35 x 10
kladiváky v sede
15ky x 6
15ky x 6
15ky x 6
15ky x 6
uff ruky opäť z kameňa
brucho
9 sérií
pullovrik so 7,5kou
1 séria x 21 reps
perfektne precítené, roztiahnuté
"Conor Bless"
:D jak si je tam přemístil? mrtvola -> opřít o kolena -> "dumbell hang power clean" ? nebo ti někdo pomáhal? :D jestli sam, tak je to snad ještě lepší výkon, než ten press sám o sobě
Zdrapil som ich, trošku rozhúpal, prdol to tam hore, pritom som sa prehol jak Poundstone a bolo, stabilizoval som na ramenách a šlo sa na vec heh
"Conor Bless"
tu sa lepší technika a tento cvik začínam mať v obľube, díky za tip Ráchela
Ale jasne, v pohode. Az na to, ze u mna si videl btn jerk a to je vyraz spoza hlavy toto:
Ale hej, obcas aj btn push press zaradim, teda aspon tak to chapem, ze ten robis.
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Magumi máš pravdu, je to paráda, no po tréningoch sa vlečiem domov ako rozlámaný v kolese, no musím uznať, že už nejaké 3-4 mesiace dávam potom ľadovú sprchu a má to slušné účinky (no aspoň tomu verím:). A Miško jasné, kde ja by som sa do nejakého strihu púšťal heh, aj ked sa mi to páči, no predsa technicky je to niekde inde.
"Conor Bless"
Zdar,
dnes na programe nohy, na ktoré sa vždy patrične "teším". Naviac ako dorazím do šatne, tak sa mi pekne krásne otvoril šejker s pripravenými bcaačkami na tréning a šatňu zaplavil sýtočervený prúd, ach jaj, začíname dobre...
predkopávanie
4 série x 15 reps v každej
stojan bol obsadený, takže po dôkladnom rozcvičení som začal nohe aspoň patrične prekrvovať
čelné drepy atg
60 x 3
60 x 3
80 x 3
80 x 3
100 x 3
100 x 3
110 x 3
120 x 2
120 x 2
Noo tak nakoniec good, aj ked to pekne bolelo, nepamätám sa kedy naposledy (ak vôbec) som dal dvojkové sérky so 120, takže očakávam v najbližšej dobe konečne aspoň maličké navýšenie maxima na čelňákoch
bulhary
ja x 3 série x 10 reps v každej každou
labúžo jak vždy heh
legpress
100 x 15
140 x 15
180 x 15
220 x 15
Začal som pozvoľna, že pôjdem skôr viac reps, no bolo to prekvapivo ľahké a príjemné, takže spokojnosť.
zakopávanie
pullovrik so 7,5kou
3 série x 12 reps v každej
brucho
9 sérií
Riadny trenál, len čo je pravda!
"Conor Bless"
Zdar,
benč + sťahovanie hornej kladky nadhmat naširoko spoza hlavy
os x 10 + x 5
60 x 8 + x 5
80 x 8 + x 5
100 x 8 + x 5
110 x 5 + x 5
120 x 5 + x 5
130 x 3 + x 5
140 x 2
145 x 1 pocitovo easy
100 x 14, chcel som 15, no nehrozilo:)
benč na šikmej lavičke hore hlavou na multipresse
60 x 8
60 x 8
60 x 8
na precítenie, ale pumpa riadna
rozpažky s jednoručkami na šikmej lavičke hore hlavou
5ky x 15
5ky x 15
5ky x 15
pekelné pálenie
francúzsky spoza hlavy s hornou kladkou s lanom
tricepsové sťahovaniem kladky
tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy jednoruč
5ka x 10 každou
10ka x 3 série x 5 - 8 reps v každej každou
brucho
3 série
pullovrik s 5kou
1 séria x 31 reps
Na ranný tréning dobré.
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne pá září 07, 2012 11:16 am, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru