|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so září 01, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych ho vidět, kdyby měl na rozběhnutí dva krátké kroky :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: so září 01, 2012 8:47 pm Předmět: |
|
|
vsechno uz bylo napsany.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so září 01, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
Krásně napsaný report, gratuluju.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne září 02, 2012 8:37 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Chtěl bych ho vidět, kdyby měl na rozběhnutí dva krátké kroky :-) |
A po tom podliezaní, čo pre náš vyšších bol dosť problém a po tých prekážkach :)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne září 02, 2012 8:42 am Předmět: |
|
|
Přesně tak, i když já jsem spíš z těch menších a měl jsem trochu výhodu.
Už čekám na tvůj report Tibore :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 03, 2012 3:41 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:923 - 3.9.2012
Hřiště
Warm-up
kliky 20x
shyby 10x
kliky 20x
toes to bar 10x
kliky 20x
shyby 10x
kliky 20x
toes to bar 10x
kliky 20x
muscle-up různé techniky a rychlosti
kliky na bradlech 2x10
šplh na tyči
různé kombinace
vznosy
L-shyby 2x5-10
Cool down
střihy nohama vleže 100x
zvedy nohou vleže 100x
První trénink po závodní pauze. Nohy mám ještě rozbitý, takže to byl trénink jen na vršek. Snažil jsem se o minimální až žádné pauzy a jet to pěkně v tempu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po září 03, 2012 3:55 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
je videt ze jsi nebyl na vojne, tam ucili tehcniku preskoku pres prekazky
prekazka se musi !nakopnout! a pak pekne drzi nohu a muzes ji pouzit jako odrazovy mustek
jinak klobouk dolu, ty WODy jsou zabijacke jenom v provedeni, ne jeste v zavodeni na cas!
apropos, co si te pamatuju ze srazu, jsi nejaky hubenejsi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 03, 2012 4:08 pm Předmět: |
|
|
Tam byly dva kroky místa. Jediný způsob, jak ji efektivně překonat, bylo vyhoupnout se jakoby muscle-upem a pak se bokem překulit. To na té fotce je seskoková fáze. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: po září 03, 2012 4:16 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Tam byly dva kroky místa |
Už to píšeš po 3x a oni ti pořád radí, jak na bariéru
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 03, 2012 4:22 pm Předmět: |
|
|
Jasně, z místa ji nakopnu a použiju jako odrazový můstek  Pak si zavolám odnos, protože jsem si rozkopnul prsty na noze. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
saleb

|
Zaslal: po září 03, 2012 5:41 pm Předmět: |
|
|
jak pises ruzne varianty muscleup, tak jezdis jen crossfit dynamicky muscleup, nebo i nedynamickou pomalou variantu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po září 03, 2012 6:59 pm Předmět: |
|
|
Chtěl jsem se zeptat, jak jsi na tom se stravou, jestli se stále držíš renegade diet a jestli používáš nějaký doplňky stravy. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: po září 03, 2012 7:27 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Chtěl jsem se zeptat, jak jsi na tom se stravou, jestli se stále držíš renegade diet a jestli používáš nějaký doplňky stravy. |
Tohle mě už zajímalo hodněkrát. Případně, jestli bys mohl rozepsat svůj jídelák. Díky..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|