|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
ssvobii19
|
Zaslal: ne září 02, 2012 12:31 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | ssvobii19 napsal: | | Můžu kreatin přidávat ke gaineru? A dělal bych to jako samotný gainer. Protože nevím jestli bych do sebe hned po tréninku dostal 400ml gaineru + 200ml kreatinu | ty neumis cist? |
Spíš nevím co si myslel tím"PTN"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
Mast0d0nt
|
Zaslal: st září 05, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
měl bych prosím pár otázek:
četl jsem, že kreatin by se neměl dávkovat ve stejnou dobu jako hlavní jídla dne (ideálně 2-3 hodiny po jídle), měl by se zapíjet max 0,3l mléka! (pro jeho nejlepší účinek) a to v dopoledních hodinách... pokud někdo neví proč, rád napíšu... nikdy jsem kreatin neužíval, proto bych se chtěl zeptat, zda-li by to takhle bylo ideální:
7:00 snídaně
9:00 10g kreatinu + 0,3l mlíka
dopoledne trénink
12:00 10g kreatinu + PTN (gainer)
13:30 oběd
15:30 5g kreatinu + 0,3l mlíka
18:00 večeře
22:00 2. večeře
stravu mám pořešenou, chtěl bych se zeptat jen na ten kreatin, není toho moc? časy jsou pouze orientační.... Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
homer107
|
Zaslal: pá září 07, 2012 6:49 am Předmět: kreatin |
|
|
uzivam BSN Cellmass a teras som ochorel takze nemozem ist tyzden cvicit mam ajtak uzivat BSN cellmass alebo ho mam znovu nasadit as ku treningu? _________________ ! ... Train Hard ... Or Go Home ... !
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá září 07, 2012 6:57 am Předmět: |
|
|
homer107: pokud máš rýmu a teplotu, tak bych ho asi nevysazoval, ale pokud máš něco vážnějšího, tak bych určitě nechodill po týdnu cvičit nebo se ti to vrátí.
Mast0d0nt: Něco jsem o tom mléku četl, ale nezapůsobilo to na mě. Kolik vážíš, že chceš dávat 25g denně? Určitě bych dal méně, hlavně když máš kreač po prvné. Buď bych dal nasycovačku, nebo celou dobu třeba 2x5 či 3x5g denně.
A jinak já dával kreatin skoro vždy po jídle. Moc to podle mě řešíš, to není AS. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá září 07, 2012 7:00 am Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | chtěl bych se prosím zeptat, proč na tomto fóru se preferuje míchání kreatinu s džusem apod. a naopak na druhém míchání v teplém mléce? kde je tedy pravda? |
Težko říct, já třeba dával s džusem jen když došel glukopur nebo malta, dělej si to podle sebe. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
ssvobii19
|
Zaslal: pá září 07, 2012 1:24 pm Předmět: |
|
|
Mám kreatin který ste mi tu doporučili - musclepharm.
Je s ním ale menší problém. Dám ho do šejkru s gainerem, zaleju vodou a tak půl minuty třepu-míchám. Ale když dopiju tak naspodu zůstává celkem dost kreatinového prášku.
Máte někdo nějaký trik jak na to?
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: pá září 07, 2012 1:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: pá září 07, 2012 2:00 pm Předmět: |
|
|
Trik? Co zkusit dolit trosku vody, promichat a obratem vypit, nez se kreatin znovu usadi?
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: pá září 07, 2012 3:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
ssvobii19
|
Zaslal: pá září 07, 2012 4:49 pm Předmět: |
|
|
Já právě cítím "písek" mezi zuby. Asi si ho budu dávat holt samostatně a zapíjet to, jak mi tu někdo radí. Díky chlapi
|
|
| nahoru |
|
 |
matesak3

|
Zaslal: ne září 09, 2012 9:52 am Předmět: |
|
|
| ssvobii19 napsal: | | Já právě cítím "písek" mezi zuby. Asi si ho budu dávat holt samostatně a zapíjet to, jak mi tu někdo radí. Díky chlapi |
Zkus Fair Power od Survival, je např. o hodně jemnější než monohydrát od Extrifitu, kterej cejtim v zubech, Survival ani náznak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne září 09, 2012 10:31 am Předmět: |
|
|
| matesak3 napsal: | | Zkus Fair Power od Survival, je např. o hodně jemnější než monohydrát od Extrifitu , kterej cejtim v zubech, Survival ani náznak. | a to plati i pro MP, takze kupovat dalsi kreatin - navic beznej mono, by bylo zbytecny vyhazovani penez.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
matesak3

|
Zaslal: ne září 09, 2012 11:07 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | matesak3 napsal: | | Zkus Fair Power od Survival, je např. o hodně jemnější než monohydrát od Extrifitu , kterej cejtim v zubech, Survival ani náznak. | a to plati i pro MP, takze kupovat dalsi kreatin - navic beznej mono, by bylo zbytecny vyhazovani penez.. |
Jasný no, spíš jsem srovnával tyhle dva, osobně mě trochu Extrifit zklamal tou rozpustitelností. Jinak nic jinýho než mono už nekupuju, u jiných typů to je marketing kolem, ale to je tak všechno.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|