Zaslal: út prosinec 27, 2011 12:45 pm Předmět: Re: ...
tyhle věci dělám v plyo... ale určitě bez závaží... o kolena mám strach fakt velkej (při posilování dostávaj fakt zabrat) a teď to ještě zatěžovat takhle...
Pěkný videa, škoda jen toho jazyku, tak starej zas nejsem.
Český nebo anglický titulky by byly super.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Myslí to vážně, nebo je to nějaká recese? Já jen že by se mi to docela hodilo do Hardcore sody
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru