|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| chcete video-galeriu cvikov? |
| ANO |
|
98% |
[ 409 ] |
| NIE |
|
1% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 415 |
|
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: st září 05, 2012 3:39 pm Předmět: |
|
|
Tenhle boňdák je známej, ne? Tenkrát někdo o něm psal, nevím jestli tady nebo jinde, ale prý je to nějakej magor. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
zztop
|
Zaslal: st září 05, 2012 9:51 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil zztop dne pá listopad 16, 2012 11:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt září 06, 2012 6:02 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Tenhle boňdák je známej, ne? Tenkrát někdo o něm psal, nevím jestli tady nebo jinde, ale prý je to nějakej magor. |
Nemam duvod tomu neverit
|
|
| nahoru |
|
 |
zztop
|
Zaslal: čt září 06, 2012 3:56 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil zztop dne pá listopad 16, 2012 11:59 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt září 06, 2012 4:06 pm Předmět: |
|
|
jediné co mu závidim, že se takovejhle pošuk nezraní... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 06, 2012 4:11 pm Předmět: |
|
|
U dřepů se hrozně předkláníš.
Jaký smysl má jet speedbench v 50% rozsahu pohybu po 50ti opakováních?
Proč chodíš jak robot s těma roztaženýma rukama? Vypadá to hrozně :). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
zztop
|
Zaslal: čt září 06, 2012 4:54 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil zztop dne pá listopad 16, 2012 11:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt září 06, 2012 4:59 pm Předmět: |
|
|
zztop: nejsi nahodou z FM a nechodil si i chvili do Amazingu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt září 06, 2012 5:14 pm Předmět: |
|
|
No ja jsem z Frydlantu, ale parkrat jsem v amazingu byl a videl jsem te tam, fakt cvicis silene, si do toho uplne zapaleny, ale jak jsem videl nazivo, tak se vysledky treningu dostavily :-)
Jen jsem chtel vedet jestli si to byl ty
|
|
| nahoru |
|
 |
zztop
|
Zaslal: čt září 06, 2012 5:17 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil zztop dne pá listopad 16, 2012 11:59 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt září 06, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
Ach tak :D, blondaka myslim, on je fakt blazen, raz jsem ho videl na bezicim pasu sprintovat asi 10 minut v kuse  , ale ac to nevypada, ze by jel nejak technicky, tak mu to ocividne svedci a roste po tom dobre.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt září 06, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
No ale zase musím kvitovat, že ten blonďák pěkně ukázal, jaká komedie jsou ty BrachWarrenovské "výrazotlaky". Kluk si tam hází ve stoje se 130KG, ale udělal by jeden čistej tlak se 100kg? Ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt září 06, 2012 5:25 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | No ale zase musím kvitovat, že ten blonďák pěkně ukázal, jaká komedie jsou ty BrachWarrenovské "výrazotlaky". Kluk si tam hází ve stoje se 130KG, ale udělal by jeden čistej tlak se 100kg? Ne. |
Koukni na ty lana v konstrukci. Tohle bude multipress s protiváhou, kde samotná tyč váží tak do 5 kilo. Sílu ale má i tak pořádnou. Je to magor, ale docela silnej :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|