No teda sheiko :), budem sledovat ako ti to pojde.
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
No teda sheiko :), budem sledovat ako ti to pojde.
zvedavý som aj ja, čo mám skúsenosti tak ,,problém,, bol zväčša unavený spodný chrbát (teraz pred a po tréningu foam roller používam na ich uvoľnenie a prípadne lepšiu regeneráciu). teraz som to dost podsekol + ešte do toho leangains ( nechám sa prekvapit )
To jsem zvědavej jak to LG zvládneš, hodně mě zajímá, jaký budou potom výkony v posilce ...
no LG striktne už mesiac praktikujem a s postom problém už nemám (občas kvôli práci a následne tréningu je aj 24hod a raz aj 32hod bez jedla), po mesiaci uvidíme ako budem natom silovo.
dnes tréning po 24hod poste. na moje prekvapenie to bolo dobré aj drepy lepšie ako minule. tréning ma bavil + pridám video na zhodnotenie techniky úzkeho benchu (privítam akúkolvek radu, pripomenienku )
tréning po 22hod poste, silovo to nie je zlé ale cítim, že sa kumuluje únava na spodný chrbát (hoci to je dynamické prevedenie a necítim, že by to bolo tažké, ale regenerácia na spodný chrbát je biedna). inak pocitovo všetko ok a konečne sa poriadne najem
no tréning to nebol zlý, akurát minule som nezapísal, že som troška asi natiahol pravú cecku (či úpon) a dnes som to cítil ale len pri cvičení, tak uvidíme čo zajtra, ak to budem cítit tak neriskujem a upustím od tlakov na hrudník a prejdem na tlaky na ramená. v posilke sú hrozné osi (teda vrúbkovanie) vobec nie je presné. inak BW po 12dnoch kreatinu sa zvýšila iba o 0,6-0,8kg čo ma teší.
Military v sede za hlavu
5x60kg
5x65kg
5x70kg
5x75kg
5x80kg
JR ramená v sede
4x30kg
4x30kg
4x30kg
4x30kg
4x30kg
10x20kg všetky série stopky dole a výbušne hore
Zhyby
8xja
3x5 ja+7,5kg
10xja
JM press
10x30kg
10x40kg
10x50kg
10x60kg
Veslovanie
3x10-15
Bicák EZ
8x35kg
3x6 40kg
Lýtka
6x10-15
tak úpon na pravej cecke je cítit (nebolí) ale iba pri cvičení, takže som šikmé tlaky a bradlá musel niečim nahradit. inak tréning taký priemer ale poctivo odmakaný.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru