|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: čt září 06, 2012 9:40 am Předmět: |
|
|
včera:
1/ Farmer's Walk:
110kg - 15m
110kg - 15m
110kg - 15m + 150kg - cca 6m
Už jen testování a ladění síly. 150tky na to jak jsou nízký šly odlepit překvapivě dobře, chůze taky ušla, ale jsou to mrchy klouzavý s absolutně hladkym držadlem, takže jsem nechtěl riskovat servaný mozoly a nechtěl jsem zbytečně utavit úchop. Tohle by v Teplicích neměl být problém dojít, otázka bude rychlost.
2/ dřep:
3x65kg
3x95kg
3x125kg
3x165kg
3x205kg
Nohy jsou utavený totálně za ten poslední měsíc, těžký to bylo jak barák :) Masáž a kryo přijdou vhod. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: ne září 09, 2012 6:53 pm Předmět: |
|
|
Pátek:
výraz ze stojanu do 1x120kg
zdravotní pumpování ramen
bench na úzko do 1x145kg
zdravotní pumpování bicepsu a tricepsu
dneska:
dřep do 160 na zahřátí
superyoke 290kg 2x15m
koule 1x130 a 1x150
schody 3x200kg a 2x240kg
pneu 2x450kg
Benč jsem asi měsíc nejel a znamenalo to zlepšení o cca 10 kilo, už tomu začínám přicházet na kloub  Poslední trénink před závody jako obvykle katastrofa, všechno těžký jak barák (snad kromě pneu, ta byla dost lehká). Takže v sobotu v Teplicích. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: ne září 09, 2012 8:35 pm Předmět: |
|
|
Přijede těžká fanouškovská podpora :D _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: ne září 09, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
budu ti držet palce, myslím že by ses mohl i dobře umístit podle kombinace disciplín a nastavených pravidel. Celkově si myslím že nastavená pravidla a disciplíny hodně zahýbají s pořadím, které je závod od závodu defakto stejné. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: po září 10, 2012 8:21 am Předmět: |
|
|
Čau, taky budu držet palce, bohužel nakonec jenom na dálku : ( Letos to vidim na nějakou placku podle disciplín, tak né že mě zklameš :)) _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: po září 10, 2012 9:13 am Předmět: |
|
|
Preju mnoho zdaru a hlavne klidnou hlavu!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po září 10, 2012 9:14 am Předmět: |
|
|
Všem moc díky, hlavně tu klidnou hlavu budu potřebovat jako sůl :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po září 10, 2012 9:20 am Předmět: |
|
|
uz nebude ani fullbody v nizke intenzite dejme tomu ve ctvrtek? a co jidelnicek? uberes, pridas, nechas kalorie?
edit: jo, tak hodne zdaru preju.. _________________ Go For Your Dream..
Naposledy upravil magion dne po září 10, 2012 9:38 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po září 10, 2012 9:26 am Předmět: |
|
|
Dneska jdu protáhnout vršek tak se 60 kilama na čince a pak už volno až do závodů. Dávám teď 30g kreatinu denně a jíst se snažím co nejvíc. Musím to stihnout nacukrovat do pátku, pak už se kvůli nervozitě nenajím _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po září 10, 2012 9:42 am Předmět: |
|
|
držím pěsti a fandím
myslím, že natrénováno je na parádní výkony.
Rozhodně jsi v nejlepší formě za celou dobu, co chodím na tohle fórum.
hlavně ať drží všechny šlachy a klouby
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po září 10, 2012 11:53 am Předmět: |
|
|
Připojuji se. Tobě přeju úspěch, protože to miluješ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po září 10, 2012 2:47 pm Předmět: |
|
|
Cizo mohl bys taky vypsat na web nějakou tipovací soutěž o ceny jak dopadneš, jako když tam dáváš "najdi a vyhraj" apod. :-D _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: st září 12, 2012 4:00 pm Předmět: |
|
|
hodně štěstí teda,držím palce !!! a hlavně si to užij !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so září 15, 2012 5:15 pm Předmět: |
|
|
Čau CIZO. Viděl jsem tě v Teplicích na závodě, bohužel jsem přijel až později a nestihl jsem disciplíny pro amatérské závodníky, ale i tak se mi to celkově líbilo a ty výkony, uff  . Nejhorší bylo asi 160kg soukolí, tam to dal tuším jen ten s tím červeným šátkem.
Jak jsi spokojenej se svým výkonem? Viděl jsem jen vyhlašování vítězů z vaší skupiny... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|