Chlapi - jen mě zajímá (pro orientaci), kolik dáváte cca na úzký cg bench nadhmat na tricák? Teď jsem tenhle cvik začal jet, hrozně mě baví, zatím jsem na 50/60/70kg po 10 opakováních. Zařazuju ho odteď pravidelně do tréninku.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
3x 107,5kg a 1x 120kg ... ale moc ho jezdit nemůžu, nezvládají to zápěstí. Vyšší opakování jsem snad ještě nejel, jen teď v dietě shazovačky s negativkou, takže si váhy ani nepamatuju
a šířka úchopu asi tak na délku napnutých palců? Cca 20cm?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Ja mel na uzky BP cca o 10 kg mensi vykon jak na normalnim, uchop o kousek uzsi jak sirka ramen a az na dotek s hrudnikem, styl uchopu stejny jak u klasickeho BP
guru ty davaš 120 na uzky benč jo...hmm tak to si teda frajer...to je dost...už se těším jak mi to předvedeš :D...budu stát pěkně nad tebou :)
uzkej je fajne...dobře provedenej...jen maloco dokaze tak naplnit tricaky :) pak bradla nějaky francouzsky tlak precizne proveden a i kickbacky s lehkou jednoručkou to je paradička :), spravně provedeny kick back je opravdu sileny
Tak já od začátku dubna necvičil vůbec silově kromě ramen, přemístění a trhů s JC, takže tam ta váha bude úplně jiná (+ BW je -16kg)
Ale tady je video benche se 130kg, kde je jasný, že prsa žádný a celou práci u benchce dělá triceps. Těch 120kg bylo jednu dobu moje maxko na bench, ikdyž bylo na úzkej. Kdybych se na těch 130kg dostal do konce listopadu, tak budu rád. Progress uvidíš ;)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru