Triceps

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Triceps  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Triceps
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapi - jen mě zajímá (pro orientaci), kolik dáváte cca na úzký cg bench nadhmat na tricák? Teď jsem tenhle cvik začal jet, hrozně mě baví, zatím jsem na 50/60/70kg po 10 opakováních. Zařazuju ho odteď pravidelně do tréninku.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3x 107,5kg a 1x 120kg ... ale moc ho jezdit nemůžu, nezvládají to zápěstí. Vyšší opakování jsem snad ještě nejel, jen teď v dietě shazovačky s negativkou, takže si váhy ani nepamatuju
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a šířka úchopu asi tak na délku napnutých palců? Cca 20cm?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Šířka úchopu o 3-5cm užší, než šíře ramen.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A myslíš, že je rozdíl podhmat / nadhmat?
Seva98

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mel na uzky BP cca o 10 kg mensi vykon jak na normalnim, uchop o kousek uzsi jak sirka ramen a az na dotek s hrudnikem, styl uchopu stejny jak u klasickeho BP

https://www.zonetraininglog.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě, při podhmatu cítím jen tricepsy, ale s velkou váhou bych to nejel, protože to je o hubu.
Smile04

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 1:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guru ty davaš 120 na uzky benč jo...hmm tak to si teda frajer...to je dost...už se těším jak mi to předvedeš :D...budu stát pěkně nad tebou :)

uzkej je fajne...dobře provedenej...jen maloco dokaze tak naplnit tricaky :) pak bradla nějaky francouzsky tlak precizne proveden a i kickbacky s lehkou jednoručkou to je paradička :), spravně provedeny kick back je opravdu sileny
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já od začátku dubna necvičil vůbec silově kromě ramen, přemístění a trhů s JC, takže tam ta váha bude úplně jiná (+ BW je -16kg)

Ale tady je video benche se 130kg, kde je jasný, že prsa žádný a celou práci u benchce dělá triceps. Těch 120kg bylo jednu dobu moje maxko na bench, ikdyž bylo na úzkej. Kdybych se na těch 130kg dostal do konce listopadu, tak budu rád. Progress uvidíš ;)
ZkaZZa

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2012 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jongi napsal:
citace:

trices i biceps jsou na pazich asi nejdulezitejsi na vzhledu

To je moudro!

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Triceps Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Rychle na stránku:

Přejdi na: