Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Seva98

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mas dobre, to moje bylo doslova za par korun. A to moje rychle je, jenom ja jeste moc s tim neumim tocit

https://www.zonetraininglog.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smile04

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 2:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Tak video konečně HOTOVÉ!

Pár poznámek:
- některé cviky jsou i pár měsíců staré, nyní jsme zase pokročili v technice
- je tam zachyceno jak venkovní cvičení (běhy, plyometrie...), tak posilovna, bohužel jsem několik cviků nestihl natočit
- žádný z těch "xichtů" není nahraný pro kameru, takhle to prostě je a snažili jsme se to zachytit autenticky
- napište klidně komentáře, i negativní - ať vím pro příště, co zlepšit!
- enjoy

jako no...rád se podívám...rád omrknu šecko co děláš / te... ale pokud se mám vyjádřit k videu jak bych musel vytknout opravdu spoustu věcí...zaprvé děsně dlouhý...DĚSNĚ takže a žádné dynamické zvraty, tím nemyslim jako v akčním filmu ale je třeba prokladat obyčejnější věci těmi zajimavymi...no a taky mi to přijde slitý dokupy bez jakekoliv posloupnosti...a nejvíc mě vyděsilo že pobyt v posilovně a venku se ve videu střídá naprosto náhodně...sám dělám sem tam nějaky videa ve vegasu a tak vím o čem je řeč a udělat pěkný video je fakt náročný...ale věř mi že tohle si měl rozhodně zkrátit...a vzhledem k počtu materíálů i rozdělit...a hodně bych toho vyházel fakt...HODNĚ musíš to dělat radikálně a dát tam opravdu jen to zajimavý jinak ti z teho vznikne takovejhle...s prominutím GULÁŠ :)...

nejsem profik ale pokud chces poradim ti uz mam vychytany i nejaky fintičky ve vegasu :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 4:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kukam na to znova abych to fakt objektivne posoudil a doporučil bych vyhazet jako věci typu protahování...a popravdě i ty roztřepany zaběry toho jak běžíš...naprosto nicneříkající třepající se obraz...takove zabery jsou kničemu...to už by bylo zajimavější nějak interaktivne zpracovat mapku napsat tam ubehl jsem...animace, graf převýšení a čas...něž takovyhle zaběry...divakovi naprosto kničemu...prochazku po lese si uděla každy sam...;)měls tam dat nejaky zajimavy veci jako treba silovy cviky...a pak ukazku toho plyo nebo jak se tomu nadava..to je pekne...plus nejak zvyraznit tvy vykony nebo tak...ber to jen jako doporučení...natočený to máš hezky což je plus...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Frozz.

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík za kritiku, s tou dlouhou dobou vím, že jsem udělal chybu, ale prostě bylo hodně materiálu .
Ty silový cviky jsem tam dát chtěl, ale jak už jsem psal, nemohl jsem je nakonci natočit, proto jsem video vydal bez nich (chybí tam tlaky, cleansquat, přemístění, přední dřep..).

S jednou věcí s tebou ale nemůžu souhlasit - ten běh v lese - chtěl jsem navodit efekt, aby to diváka vtáhlo trochu do děje a aby ti "neběhající" viděli, jak to zhruba vypadá.
V reálu je to 2x větší kopec, celkově asi 50metrů, takže tam čas a odkud-kam jsem běžel nemá cenu, když se to běhá sprintem se zátěžovou vestou. Ty si mi ten obraz třeba zkritizoval, jiný člověk mi napsal, že se mu to líbilo - to je těžký s váma .

Příští video bude 3 minutový, natočené zřejmě v zimě - takže posilovna silové cviky + běhání ve sněhu, nošení klády na ramenou atd.
Orbb

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, přidám názor na video. Nečetl jsem ostatní, možná tedy něco už padlo. Podle mě si špatně zvolil název. Tohle není "Motivational video" ale "Training montage". Motivační videa jsou kratší (1-4 min). Jsou tam jen úseky cviků a pár opakování (například jsou tam jen samotné doubleunders a není tam několik sec než se začneš točit). Cviky jsou jedinečné (neopakují se z různých úhlů, v podobných verzích) a samozřejmě náročné (něco co dokáže opravdu jen někdo). Každopádně barvy máš skvělý a brada dolu před tvou výkonností. Jen si to špatně prezentoval podle mě :). Těším se na další tvorbu a dále budu prohlížet tento log.

Add: zlepši přechody mezi muzikou, máš tam vždy ticho pár sec, mělo by to plynule navazovat, nebo zvol jen jednu :).
Frozz.

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Orbbe.

Spočítal jsem sachry, a při mém klasickém jídeláku viz níže to vychází na ...

- řecký jogurt, chiachia, 50g mandle
- okurka / cuketa
- plechovka tuňáka + 2 vajíčka
- protein + voda
TRÉNINK (18:00+)
- plechovka sleďě
- 4 vajíčka
- pytel rýže + 350g maso
- 5 lžiček burákového másla
- ovoce (hroz. víno / jablko / banán)
- 250g tvaroh / protein, mléko

... = 170g sachrů (+ gainer cca 45g) / den.

No, upřímně, to mi udělalo čáru přes rozpočet, myslím, že i pro pomalé nabírání těch 220g sacharidů stačit nebude. Nějaký názor? Chci tuto svízelnou situaci vyřešit ale zároveň se mi nechce ustupovat z WD. Případně je možnost si dát od WD pauzu, což není na škodu a po čase se zase vrátit...
Váha asi 87kg, myslím, že těch 300g by bylo akorát.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 15, 2012 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No moc lidí, co by udělali pomalým nabíráním svalnatou postavu neznám. Zkusit to můžeš, ale chce to asi vážně dobrou genetiku.
Crewe

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Díky Orbbe.

Spočítal jsem sachry, a při mém klasickém jídeláku viz níže to vychází na ...

- řecký jogurt, chiachia, 50g mandle
- okurka / cuketa
- plechovka tuňáka + 2 vajíčka
- protein + voda
TRÉNINK (18:00+)
- plechovka sleďě
- 4 vajíčka
- pytel rýže + 350g maso
- 5 lžiček burákového másla
- ovoce (hroz. víno / jablko / banán)
- 250g tvaroh / protein, mléko

... = 170g sachrů (+ gainer cca 45g) / den.

No, upřímně, to mi udělalo čáru přes rozpočet, myslím, že i pro pomalé nabírání těch 220g sacharidů stačit nebude. Nějaký názor? Chci tuto svízelnou situaci vyřešit ale zároveň se mi nechce ustupovat z WD. Případně je možnost si dát od WD pauzu, což není na škodu a po čase se zase vrátit...
Váha asi 87kg, myslím, že těch 300g by bylo akorát.

- Jenom takovej dotaz. Ty nemůžeš dát o 2 pytle rýže víc při žrací fázy? Tohle je maximum, co s níš? Moc tomu nerozumím
Foresten

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhledem k tvemu vydeji, bych se nebal jit na 6-7g/s :)
Judson

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kazdej je jinej, ale ja napr, pri 600 - 700 sacha na mich 104kg vahy pribiram, je velmy pomalu.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No. Aby mu někdo mohl poradit vůbec, tak je důležitý jak musel jíst, když nabíral naposledy a podle toho.

Aby to šlo s nízkejma sacharidama, tak by to chtělo vysoko tuky, což je finančně o něco náročnější. A nevím, kdo tu dlouhodobě zkousel vysoko bílkoviny a tuky a nízko sacharidy (100-250g) z aktivních uživatelů. Vím jen o Ladě Plíhalové, ale ta na forum asi čas nemá. Navíc nevím, jestli zrovna tohle hledáš a pak by to šlo s těmi sacharidy.

Ty hledáš něco, co je vlastně cíl hodně lidí, ale málokdo k němu má předpoklady.
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno video vypadalo hezky, urcite s tim byla spousta prace, ale totalne prepalena stopaz me odradila od sledovani, tak jsem to jen proklikal a chaoticky poskladani scen mi taky nedavalo moc smysl...
Ale predpokladam ze je to video urcene hlavne pro vas dva, tak palec nahoru za tu praci s editaci :)
PS: kdyz uz tam davas anglicke nazvy, tak se mrkni jak se pise spravne síla
Oddo

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj osobní názor, a možná už sem ti ho i psal, teď nevím, je že ty už si z WD prostě vyčerpal co to šlo a teď ta tvoje váha je relativní maximum co si schopný nabrat při dodržování WD. Víc jídla ve žrací fázi bych fakt už nedoporučoval, protože si nemyslím že by to tělo zpracovalo a maximálně by ses dočkal nějakých zažívacích potíží. Takže moje doporučení je vykašlat se na čas na WD a zkusit klasické kulturistické schéma několik jídel rozložených na celý den a uvidíš.
+ si myslím, že změna a odpočinek od WD ti jen prospěje a při tvým energetickým výdeji by byl zázrak kdyby se ti i na WD podařilo něco nabrat...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
- Jenom takovej dotaz. Ty nemůžeš dát o 2 pytle rýže víc při žrací fázy? Tohle je maximum, co s níš? Moc tomu nerozumím

S čím bych jí jedl? No ani nemůžu se přiznám, za ty 3 hodiny toho sním podle mě dost a víc do sebe nedostanu.

Guru - dík za koment. Bohužel jsem nikdy dřív nějak cíleně nenabíral, ale jednu dobu jsem vyskočil z 83 na 87kg, to jsem zrovna používal gainer a jedl jsem klasika 6 jídel denně, 2x350g maso a 2x příloha, sachrů to mohlo být cca 350g.
K těm tukům: vím, že to jde i udělat s tuky, ale nedávno jsem si o tom psal s Eskem a do toho asi nepůjdu, těch tuků mám teď akorát - možná nadprůměr (mandle, olivový olej, vajíčka, semínka, burákové máslo - každý den vše).

Lunreal - Strenght, mám to tam napsané dobře (víc když tak PM).

Oddo - to, co píšeš, dává smysl. Je fakt, že kdybych měl čistě jen třeba 3x týdně trénink v posilovně a nic dalšího, byla by šance na další váhové přírustky. Jenže já tam pořád cpu dvoufázový tréninky, běhání atd. takže ten výdej je dost vysoký a proto se dál nemůžu posunout - neužeru to.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedávno jsem četl hezký článek, ale už nevím kde. Bylo to právě o lean nabírání. Pointa byla, že čistě nabírat v podstatě nejde a že nejlepší je kontrolovaně přibírat svaly spolu s tukem a pak tuk vybrousit. Celé to stálo na myšlence, že shodit kilo tuku je mnohem snažší než přibrat kilo svalů, a s ní plně souhlasím. Tedy můj názor je takový, že pokud ti jde o přibrání, netrap se trochou tuku, která se na tobě objeví.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: