|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: ne září 16, 2012 10:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: ne září 16, 2012 10:24 pm Předmět: |
|
|
Približne za 2 hodiny 12 minút a 43 sekúnd od požitia poslednej kvapky daného moku. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po září 17, 2012 3:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út září 18, 2012 1:45 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Tři týdny a rameno mě při zvedání ruky furt bolí jako kráva. Jestli jsem si v něm něco dojebal podobně jako v tom druhým, asi si to půjdu hodit |
Jen klid. Mne hrozi operaci meho zatim "zdraveho" ramena
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út září 18, 2012 2:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út září 18, 2012 5:02 pm Předmět: |
|
|
a čo si cvičil? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út září 18, 2012 5:22 pm Předmět: |
|
|
tipuju nejakej barbell complex, neco s cleanem _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 18, 2012 5:25 pm Předmět: |
|
|
Hovno, otacel kolecko v SPC gymu :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út září 18, 2012 5:58 pm Předmět: |
|
|
:D no tak hlavně jsem dva týdny necvičil + nejedl .... takže nějaký přemístění, pneumatiku, super yoke a pak nějaký blbosti ještě. Z toho yoku mě navíc bolí obratel, budu muset přibrat asi :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|