|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: út září 18, 2012 7:17 am Předmět: |
|
|
On ten rozhovor není přepsanej slovo od slova. Uznávám, že z téhle věty to tak opravdu vypadá, ale vzhledem k tomu, že to bylo jen pár měsíců poté, co Honza slezl ze soutěžního pódia v kulturistice, tak pochybuju, že by těch 30 kilo za tu dobu nabral. Ale zeptám se ho až s ním budu mluvit kolik na těch prvních závodech vážil. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smile04

|
Zaslal: út září 18, 2012 12:37 pm Předmět: |
|
|
to že někdo (v tomto připadně extremne nadany honza šalata) nastoupil rovnou do profiku...rozhodne neni moc dobry argument proti tomu ze se spousta lidí "bojí" nastoupit proti těžším borcům...tak to prostě je...proti tomu žádnej argument neexistuje...kdyz bude kategorie kde bude napr 105 nebo 120kg max...tak se spousta lidí o to začne zajímat...to je prece naprosto jasný...nevím co proti tomu pořád máš...
to je jako kdybys řekl že malí kulturisti by vlastně taky neměli závodit protoze nikdy nebudou mít 60 kolem ruk ... to samy uplně prostě...takže to vlastně možou pověsit na hřebik všichni...ne? takhle nejak mi přijde přimočarý tvý uvažování...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út září 18, 2012 12:58 pm Předmět: |
|
|
Já se budu opakovat ale... na 105kg kategorii není ani základna, ani výkonnost! Pokud se pár kluků domluví a udělají někde u fitka přátelské závody, tak je to super, v tom Vám přeci nikdo nebrání! Ale zahrnovat další kategorii do poháru strongmanů? Proč? K čemu? Kdo to bude organizovat a pořádat? Zeptejte se kluků, co ty závody pravidelně organizují. Většinu jich znám a skoro s absolutní jistotou Vám můžu říct, že absolutně žádný zájem dělat tuhle kategorii mít nebudou. Jsou rádi, že se jim povede uspořádat soutěž Českého poháru.
Co vlastně brání 100kg klukům aby trénovali a závodili normálně v amatérech? Na to mi ještě nikdo neodpověděl! Pokud chtějí závodit, pak žádnou 105kg kategorii nepotřebujou. Pokud chtějí vyhrávat, pak ano, chápu to, zavedení vlastní kategorie jim tu šanci dá. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: út září 18, 2012 1:10 pm Předmět: |
|
|
Opet zbytecna diskuze v logu od CIZA. Jednak je na to zlastni topik a jednak to nema smyl.
Dulezite je pouze poradat kvalitni zavody a pracovat na zlepseni podminek u tohoto sportu. Dobre zavody, dobra propagace a sirsi zajem verejnosti.
Mit kategorie do 105kg nebo nemit je celkem zbytecna otazka. Spis jde o to jak se kazdej postavi k zavodeni. POkud chcete jit na zavody a hned je vyhrat tak to si muzete udelat kategorii treba od 94,3 kg do 97,6 kg o 2 zavodnichci. Preci jen to neni o tom kdo kolik vazi. Je par klucu co se pohybuji okolo 100kg BW a jsou lepsi v nekterych ohledeh nez klasicti tezkotonoznani jako napriklad ja:-D takze beze stresu a bezte diskutovat do spravneho topiku!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út září 18, 2012 1:16 pm Předmět: |
|
|
Diskuse v logu mi ani v nejmenším nevadí, každý názor do diskuse je vítán :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
MartinM
|
Zaslal: út září 18, 2012 1:19 pm Předmět: tak to je |
|
|
přesně jsi to napsal,jestli chtějí závodit,tak možnost je,ale asi chtějí vyhrávat a to je samozřejmě těžší.ALE,zas ten pocit když 100kg kluk porazí 120kg,za to stojí.Znám pár kluků,kteří tak závodí a jsou rádi,že si zazávodí s dalšíma prima klukama a to v pohárovce,např.Sváťa,David,Jirka,Adam a další a PRO VŠECHNY:UMISŤUJÍ SE HODNĚ DOBŘE a PROČ?NEKECAJÍ,NESTĚŽUJÍ SI,ALE MAKAJÍ A BAVÍ JE TO!!! [/b]
Nic víc,nic míň. _________________ STRONGMAN ŠTERNBERK
"nikdy si nenech ukrást svůj sen"
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st září 19, 2012 12:10 pm Předmět: |
|
|
Strongestman Teplice 2012
Takže jsem se dostal k tomu, abych napsal report z Teplického Strongestmana 2012. Společně s Marianem Zvrtkem jsem byl suverénně nejlehčí závodník (vážil jsem kolem 108 - 109 kilo, váhový průměr zbytku startovního pole se pohyboval kolem 125 kilo). Před závodem jsem byl nervózní jako prase a cítil jsem se všelijak, ale na place se to pak zlepšilo.
1/ Axle Lift 126 kilo
Musím neskromně poznamenat, že pokud se nepletu, tak jenom Pavel Zadražil a já jsme to přemísťovali nadhmatem bez položení na břicho až na ramena. Přemístil jsem to dvakrát, ale dotlačil bohužel jen jednou. Dělené 7 - 10 místo.
2/ Farmers's Walk 2x120kg na 20m + 2x150kg na 20m
Dával jsem si docela načas při přechodu ze 120 na 150 a kdybych věděl jak rychle s tím někteří půjdou, asi bych to s tou rozvážností tak nepřeháněl :) Tahle disciplína mě docela vyšťavila a dobrých 5 minut jsem to rozdýchával. 6. místo s časem 44,09s.
3/ Truck Pull 7,5t
Kamion jel v podstatě skoro sám, takže hlavní bylo nehmátnout vedle při přehmatávání na laně a mít trochu štěstí a zabrat za napnutý lano. To se mi bohužel nepovedlo. Asi 10 lidí bylo v rozestupu jedné vteřiny. 13. místo a obrovská bodová ztráta.
4/ Super Yoke 330kg + Tyre Flip 450kg
Hned po třech krocích jsem klopýtnul a yoke mi spadnul, což mělo za následek že jsem značně znervózněl a pak už jsem s tím šel raději pomalu, na jistotu. Doneseno bez problémů. Na pneu mi zůstalo už jen 15 vteřin a stihnul jsem jedinou otočku, což ale pořád stačilo na slušné dělené 4 - 5. místo
5/ Atlas Stone 150 / 130kg
Zkusil jsem 150, ale moc se nedařilo, takže jsem vzal 130 a naházel 3 opakování. Dělené 3 - 5. místo.
6/ Power Stairs 200, 240 a 280kg
Před poslední disciplínou jsem chytil druhý dech a cítil jsem se, jako bych mohl jet minimálně ještě další 2 - 3 disciplíny na 100%. Řádně namotivovanej jsem naběhnul na schody, vyházel dvoustovku a pak jsem se s 240 zaseknul na druhém schodu, stál jsem tam, síly jsem měl spoustu, ale na ten třetí schod jsem to prostě zhoupnout nedokázal. Byl jsem pěkně vzteklej, což bude vidět na videu :) 6. místo.
Celkově 6. místo ze 16 závodníků. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st září 19, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
Uz se tesim na video, byly nejake discipliny i paralerne vice zavodniku ?
Preci jen 16 lidi po sobe jeden za druhym bych cekal, ze bude na dlouho.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st září 19, 2012 12:51 pm Předmět: |
|
|
První video je v logu, videa ze soutěže budou, ale mám dost obavu o to kdy, protože tý práce se nahromadí trošku víc, než jsem čekal.
Zdvojené disciplíny nebyly a závod byl opravdu docela dlouhý. Naštěstí bylo všechno dobře zrganizované a prostoje byly minimální. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: st září 19, 2012 1:23 pm Předmět: |
|
|
Toho kamionu je opravdu škoda. A co se týče schodů s 240kg, byl jsem asi ještě víc nasranější než ty! :-) Jinak z diváckého pohledu se mi líbila lokalita. Člověk měl závodníky jak na dlani. Každopádně letos první závod a hned pěkný umístění. Gratulovat ti už nebudu, to se odehrálo na místě hehe. _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st září 19, 2012 3:38 pm Předmět: |
|
|
super výkon a dobrý unmístění docela čumím...máš holt svý silný a slabší stránky...ale celkově dobrý...nečekal sem že budeš tak vysoko...
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
|
| nahoru |
|
 |
velkovezír
|
Zaslal: st září 19, 2012 7:16 pm Předmět: |
|
|
švadlo tys byl v teplicích?! škoda že nevím jak vypadáš mohli jsme pokecat
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: st září 19, 2012 7:36 pm Předmět: |
|
|
gratulace k umístění, dá se říct, že si předvedl přesně to co se od tebe očekávalo, jen jsem čekal, že budou lepší schody síly. Jinak v takový konkurenci být na prvním závodu na 6. místě je nádhera. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|