|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smile04

|
Zaslal: st září 19, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Smile04 napsal: |
xDDDDDD
abys nedopadl jak guru :D
hoši a to sme se jako dost flakali :D kdybysme naložili neco pořadnyho na yoke...dali kufry alespon 100vky...tak řvete v křečích ještě dva dny :D
plus nejakej 70 axle na opačka...:D
nebo axle deadlift :D |
všechno bude :D však počkej, my tě ještě namotivujeme. S tou mrtvolou tě možná i proženu, pružná osa by mi na ní mohla i něco přidat |
co prosím? :D...to je pružná osa ne s pružinama :D...a ja dal 230 i na tej tvrdej :D...ale skoda ze neslo alespon tech 250...to přijde :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jnerez
|
Zaslal: čt září 20, 2012 10:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt září 20, 2012 10:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: čt září 20, 2012 12:57 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | :D
Ale vcera jsem byl uz pevne odhodlanej, ze dnes uz pujdu do posilky, uz jsem i vyhrabal starou smradlavou fitness tasku a takhle mne ta nemoc zase zkrizila plany, takze ted to vidim tak na mesic mozna radeji dva (zdravi na prvnim miste ) na zotaveni :) |
zítra dem, 7:30 před gymem..a esi ne,tak si pro tebe dondu dom
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt září 20, 2012 1:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt září 20, 2012 4:15 pm Předmět: |
|
|
| Martule napsal: | | Draper napsal: | :D
Ale vcera jsem byl uz pevne odhodlanej, ze dnes uz pujdu do posilky, uz jsem i vyhrabal starou smradlavou fitness tasku a takhle mne ta nemoc zase zkrizila plany, takze ted to vidim tak na mesic mozna radeji dva (zdravi na prvnim miste ) na zotaveni :) |
zítra dem, 7:30 před gymem..a esi ne,tak si pro tebe dondu dom |
jachjachjach.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt září 20, 2012 6:37 pm Předmět: |
|
|
... revivalová kapela naproti v garáži ... když jezdili Doors, dalo se to ... s Beatles šli taky ještě přežít ... toto zní tak na přivolání sanitky, nebo ochránců zvířat
... ale asi to mají být Bee Gees
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá září 21, 2012 5:17 am Předmět: |
|
|
Asi taky na mě něco leze, od včera bolest v krku. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá září 21, 2012 8:43 am Předmět: |
|
|
Železnice SR, už druhý krát za sebou stojíme zbytočne asi 20minút v jednej stanici. Keď nebudem mať prípoj tak budem nasraný ešte viac. A keď nás bude čakať tak zase budú nasraný tí ľudia čo tam budú čakať.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: pá září 21, 2012 9:30 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Martule napsal: | | Draper napsal: | :D
zítra dem, 7:30 před gymem..a esi ne,tak si pro tebe dondu dom |
jachjachjach.... |
Uvidíme,kdo se dneska bude smát ale mě čekaj ty nohy,tak se asi dlouho smát nebudu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá září 21, 2012 12:36 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | Železnice SR, už druhý krát za sebou stojíme zbytočne asi 20minút v jednej stanici. Keď nebudem mať prípoj tak budem nasraný ešte viac. A keď nás bude čakať tak zase budú nasraný tí ľudia čo tam budú čakať. | No přeju, ať se ti to nestane v zime, to je větší opruz.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: pá září 21, 2012 2:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá září 21, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | Železnice SR, už druhý krát za sebou stojíme zbytočne asi 20minút v jednej stanici. Keď nebudem mať prípoj tak budem nasraný ešte viac. A keď nás bude čakať tak zase budú nasraný tí ľudia čo tam budú čakať. | )
Jen 20 minut? Člověk má skro chuť se přestěhovat na Slovensko
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: pá září 21, 2012 7:37 pm Předmět: |
|
|
Lezou mi na nervy tiky , mlaskani u jidla, srkani, cinkani priboru o zuby, funeni, potahovani nosem, mruceni.. ostatnich lidi, i ten muj - mam tik se soustredit na to, kdyz nekdo tiká
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|