|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá září 21, 2012 12:50 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Luster napsal: | | Judson napsal: | z Lidlu, asi tak 425g sklenice, typ Crunchy (s malinkyma kouskama).
Ted na to maj slevu dokonce mesice z 50kc na 40. | ze bych vyrazil na nakup co to je za znacku? |
Netusim, maj tam 2 druhy, jemne a to s kousky, pokud se nepletu tak sem na etikete zahlidl vyrobeno v UK. |
No a doma to už nemáš?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DerB
|
Zaslal: pá září 21, 2012 1:07 pm Předmět: |
|
|
Je to McEnnedy - American Way, jedno z nejkvalitnějších co do množství vs. cena u nás k dostání. 95% arašídů, přírodní třtinový cukr, rostlinný olej a mořská sůl.
Bohužel ho vídám jen v Lidlu, když mají americký týden a potom následný doprodej, kdy je zlevněné. Původně stojí 60 vočí.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá září 21, 2012 1:17 pm Předmět: |
|
|
Já kupuju v Kauflandu od Stilla dolce "Peanut Butter Creamy" - 91%. 340g za 29,90,-
Každopádně by mi vyhovovalo, kdyby prodávali nějaký větší balení, třeba 2kg atak, cena by pak byla lepší a bylo by to i víc praktický aspoň pro mě.
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá září 21, 2012 3:23 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Judson napsal: | | Luster napsal: | | Judson napsal: | z Lidlu, asi tak 425g sklenice, typ Crunchy (s malinkyma kouskama).
Ted na to maj slevu dokonce mesice z 50kc na 40. | ze bych vyrazil na nakup co to je za znacku? |
Netusim, maj tam 2 druhy, jemne a to s kousky, pokud se nepletu tak sem na etikete zahlidl vyrobeno v UK. |
No a doma to už nemáš? |
Tak uz jsem doma, je to McKennedy American Way
454g / 39kc : Teda to je ted v Lidlu v Brne nevim jak jinde
prazene arasidy 95% ,tuk 48g, sacha 12g, bilk. 24g
Chut super, i kdyz to vlastne nemam s cim srovnat zatim.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá září 21, 2012 6:13 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | Judson: Přesně tak, také kupuji přesně tento, ale zrovna na Vysočině v lidlu ho nemají-momentálně :/ Ale ta akce je parádní, za 40kč, bych bral aspoň 10 sklenic
Edit: Prosím, kde je přesně v Brně ten lidl kde to mají a do kdy je ta akce? |
Lidl Brno - Komárov
Hněvkovského 700/65b
Do konce mesice, predevcirem sem tam videl asi este cca 20 - 40 sklenic.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: pá září 21, 2012 6:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
|
| nahoru |
|
 |
JoanL

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 6:05 pm Předmět: |
|
|
Ahoj. Nevěděl by někdo kde bych mohl splašit Mcennedy American Way ? Krom lídlu? Dneska jsem tam byl a neměli to. Takže to bude asi fakt jen na ty americké týdny, nicméně mě dochází a rád bych si ho koupil dřív.. nějaký nápad?
Případně.. ví tu někdo o podobném ar. máslu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 6:28 pm Předmět: |
|
|
Mark&Spencer prodejna potravin, tam mají super máslo, 360g tuším za asi 45-55kč. I když se mi zdá, že trochu změnili chuť, před cca 1-2 měsícema chutnalo jinak, změnili i etiketu. Ale možná to tak není ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
JoanL

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 6:31 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Mark&Spencer prodejna potravin, tam mají super máslo, 360g tuším za asi 45-55kč. I když se mi zdá, že trochu změnili chuť, před cca 1-2 měsícema chutnalo jinak, změnili i etiketu. Ale možná to tak není ... |
Myslíš tohle? http://www.marks-and-spencer.cz/pro-zakaznika/prodejny
Koukám, že jedna prodejna je Smíchově. Pokud to je ono tak to je paráda. Nicméně otázka. Je to opravdu ono? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 7:36 pm Předmět: |
|
|
Jo, další na Václaváku a další na Náměstí republiky v OC :-).
Jestli myslíš jesti je to "ono" chuťově a složením, tak ano, M&S má podle mě nejchutnější a jedno z nejkvalitnější b.másel...a že jsem jich hodně vyzkoušel :). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|