Arašídové máslo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Arašídové máslo  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Arašídové máslo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Luster napsal:
Judson napsal:
z Lidlu, asi tak 425g sklenice, typ Crunchy (s malinkyma kouskama).
Ted na to maj slevu dokonce mesice z 50kc na 40.
ze bych vyrazil na nakup co to je za znacku?

Netusim, maj tam 2 druhy, jemne a to s kousky, pokud se nepletu tak sem na etikete zahlidl vyrobeno v UK.

No a doma to už nemáš?
DerB

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to McEnnedy - American Way, jedno z nejkvalitnějších co do množství vs. cena u nás k dostání. 95% arašídů, přírodní třtinový cukr, rostlinný olej a mořská sůl.
Bohužel ho vídám jen v Lidlu, když mají americký týden a potom následný doprodej, kdy je zlevněné. Původně stojí 60 vočí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já kupuju v Kauflandu od Stilla dolce "Peanut Butter Creamy" - 91%. 340g za 29,90,-

Každopádně by mi vyhovovalo, kdyby prodávali nějaký větší balení, třeba 2kg atak, cena by pak byla lepší a bylo by to i víc praktický aspoň pro mě.
MiKra

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Já kupuju v Kauflandu od Stilla dolce "Peanut Butter Creamy" - 91%. 340g za 29,90,-

Každopádně by mi vyhovovalo, kdyby prodávali nějaký větší balení, třeba 2kg atak, cena by pak byla lepší a bylo by to i víc praktický aspoň pro mě.

Kupuji ho v Kauflandu pravidelně, tuším že tam ani jinou značku neprodávají, kdo přijde na chuť arašídovému máslu, propadne mu
Luster

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DerB napsal:
Je to McEnnedy - American Way, jedno z nejkvalitnějších co do množství vs. cena u nás k dostání. 95% arašídů, přírodní třtinový cukr, rostlinný olej a mořská sůl.
Bohužel ho vídám jen v Lidlu, když mají americký týden a potom následný doprodej, kdy je zlevněné. Původně stojí 60 vočí.
je to tak, ted sem tam byl a prodavac rikal, ze ho maj jenom v ramci americkyho tejdne, jinak ne.. jeste ze par metru od Lidlu je M&S
Judson

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Judson napsal:
Luster napsal:
Judson napsal:
z Lidlu, asi tak 425g sklenice, typ Crunchy (s malinkyma kouskama).
Ted na to maj slevu dokonce mesice z 50kc na 40.
ze bych vyrazil na nakup co to je za znacku?

Netusim, maj tam 2 druhy, jemne a to s kousky, pokud se nepletu tak sem na etikete zahlidl vyrobeno v UK.

No a doma to už nemáš?

Tak uz jsem doma, je to McKennedy American Way
454g / 39kc : Teda to je ted v Lidlu v Brne nevim jak jinde

prazene arasidy 95% ,tuk 48g, sacha 12g, bilk. 24g
Chut super, i kdyz to vlastne nemam s cim srovnat zatim.
balbi

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson: Přesně tak, také kupuji přesně tento, ale zrovna na Vysočině v lidlu ho nemají-momentálně :/ Ale ta akce je parádní, za 40kč, bych bral aspoň 10 sklenic

Edit: Prosím, kde je přesně v Brně ten lidl kde to mají a do kdy je ta akce?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Judson

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
Judson: Přesně tak, také kupuji přesně tento, ale zrovna na Vysočině v lidlu ho nemají-momentálně :/ Ale ta akce je parádní, za 40kč, bych bral aspoň 10 sklenic

Edit: Prosím, kde je přesně v Brně ten lidl kde to mají a do kdy je ta akce?

Lidl Brno - Komárov
Hněvkovského 700/65b

Do konce mesice, predevcirem sem tam videl asi este cca 20 - 40 sklenic.
balbi

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Můj člověk se tam dostane až v pondělí, tak doufám, že tam aspoň 2-3 sklenice zůstanou
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
balbi

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nevíš, jestli to není v Brně i v lidlu na Beyerový ulici?
https://maps.google.cz/maps?ct=reset&tab=ll
Spashett

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2012 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

me ze vseho nejvice chutna Mcennedy American Way.. super chut jak smooth tak crunchy. Cena kolem 60kc za 450g coz je fakt slusny. Kupuju v Lidlu.

JoanL

PříspěvekZaslal: st říjen 24, 2012 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj. Nevěděl by někdo kde bych mohl splašit Mcennedy American Way ? Krom lídlu? Dneska jsem tam byl a neměli to. Takže to bude asi fakt jen na ty americké týdny, nicméně mě dochází a rád bych si ho koupil dřív.. nějaký nápad?

Případně.. ví tu někdo o podobném ar. máslu?
Frozz.

PříspěvekZaslal: st říjen 24, 2012 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mark&Spencer prodejna potravin, tam mají super máslo, 360g tuším za asi 45-55kč. I když se mi zdá, že trochu změnili chuť, před cca 1-2 měsícema chutnalo jinak, změnili i etiketu. Ale možná to tak není ...
JoanL

PříspěvekZaslal: st říjen 24, 2012 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Mark&Spencer prodejna potravin, tam mají super máslo, 360g tuším za asi 45-55kč. I když se mi zdá, že trochu změnili chuť, před cca 1-2 měsícema chutnalo jinak, změnili i etiketu. Ale možná to tak není ...

Myslíš tohle? http://www.marks-and-spencer.cz/pro-zakaznika/prodejny

Koukám, že jedna prodejna je Smíchově. Pokud to je ono tak to je paráda. Nicméně otázka. Je to opravdu ono? :D
Frozz.

PříspěvekZaslal: st říjen 24, 2012 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JoanL napsal:

Myslíš tohle? http://www.marks-and-spencer.cz/pro-zakaznika/prodejny

Koukám, že jedna prodejna je Smíchově. Pokud to je ono tak to je paráda. Nicméně otázka. Je to opravdu ono? :D

Jo, další na Václaváku a další na Náměstí republiky v OC :-).

Jestli myslíš jesti je to "ono" chuťově a složením, tak ano, M&S má podle mě nejchutnější a jedno z nejkvalitnější b.másel...a že jsem jich hodně vyzkoušel :).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Arašídové máslo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: