REBORN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - REBORN  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> REBORN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Boháča to je masaker, na výrazy tam budú padať ešte tento rok iné osobáky, fakt super výkon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wwwpower

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 6:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

uvidíme jak to pujde, každopádně veškerá dynamika co jsem měl na pushpressu a přemístění je v háji, budu muset na tom zase zapracovat. Ale asi v první řadě budu chtít ramena ještě zesílit, abych se dostal s military někam kolem 115-120kg. Hlavně mi nejde do hlavy, když ramena zesilujou docela dobře proč se nic neděje taky na benchi.
Smile04

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj čoveče nějak si tě nemužu zařadit ty seš kterej zavodiš v amaterech?

jinak pěkný military ;) tedka budu testovat osobaky novy taky a plus jeste klada a axle cil je 130...40

s tim benchem...to nwm ale určitě záleží jak ho jedeš no...ja jezdim maximalky na benchi liftersky roce daleko od sebe ramenama a jde to nahoru spolus ramenama a tricakem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
wwwpower

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
ahoj čoveče nějak si tě nemužu zařadit ty seš kterej zavodiš v amaterech?

jinak pěkný military ;) tedka budu testovat osobaky novy taky a plus jeste klada a axle cil je 130...40

s tim benchem...to nwm ale určitě záleží jak ho jedeš no...ja jezdim maximalky na benchi liftersky roce daleko od sebe ramenama a jde to nahoru spolus ramenama a tricakem

Já nikde nezávodim a ani jsem nikdy nezávodil, jen jsem o tom kecal, že bych chtěl závodit v amatérech, ale když to vidím nějak se na to necítím silově a ani kondičně, tak jsem si řekl, že pro mě bude asi lepší cvičení jen tak pro radost. Benche jezdím docela na úzko, úchop mám o něco větší než je šířka ramen, vím že tím víc zapojuju triceps, ale když dám širokej lifterskej úchop tak nezvednu vůbec nic.
CIZO

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluju k masivnímu military! :) Já jsem se po Teplicích definitivně přesvědčil o tom, že pokud není někdo na čisté tlaky stavěný, je snaha maximálně jít za silou ramen tak trochu hlavou prot zdi. Ukázal mi to Vláďa Tuláček, který má military asi 90 kilo max, ale vyrazí díky dynamice a bezchybné technice 3x 160 kilo na čince, nebo 5x 126kg soukolí do minuty jako nic. Touhle cestou se musím vydat taky.

Derek Poundstone
Majesty

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Gratuluju k masivnímu military! :) Já jsem se po Teplicích definitivně přesvědčil o tom, že pokud není někdo na čisté tlaky stavěný, je snaha maximálně jít za silou ramen tak trochu hlavou prot zdi. Ukázal mi to Vláďa Tuláček, který má military asi 90 kilo max, ale vyrazí díky dynamice a bezchybné technice 3x 160 kilo na čince, nebo 5x 126kg soukolí do minuty jako nic. Touhle cestou se musím vydat taky.

Konecne!
wwwpower

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám vyzkoušeno, že pokud zapojím nohy dovedu z nich vytěžit 20-25kg navíc oproti výkonu military, víc ani t'uk. Jak jsem říkal chci ten military ještě zlepšit, pak bych asi časem začal pracovat na technice, jenže já jsem na techniku dřevěnej, ale jako bylo by hezký díky technice zvednout výkon v pushpressu oproti military o nějakých 35-40kg.
CIZO

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:

Konecne!

Otázkou je jak na to, když jsem dřevo

(omlouvám se wwwpoerowi za spam v logu, na požádání samozřejmě diskusi pročistím)

Derek Poundstone
honzik833

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak koukam, ze nove PR v military presu. no teda ty ses ale zvire:-) Jen tak dale..
wwwpower

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky klucí, kdyby mě někdo naučil techniku tak si myslím, že při military 108kg by se dalo potom z push pressu nebo spíš jerku vytěžit 150kg.
Majesty

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S military 110 se da nadhodit i 200 :)
Smile04

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
S military 110 se da nadhodit i 200 :)

ježda to snad ani né :D bys musel umět dokonale vzpěračskou techniku, výbušnost, neřekl bych že se to dá takhle snadno poznat z military :) to bych pak mohl jet pomalu na olympiádu :D

vzpěrači jsou tvrdí a halvne masakr dřepy a čelní dřepy abys to mohl vyrazit tak je potřeba to prvně dostat na ten hrudnik :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAJESTY mrkni jakou má sílu tenhle týpek jo :) jak to jede pekne pomaličku na zada plnej rozsah a ruce kurevsky naširoko :)

zkoušel sem tohle jet se 70kg a malem si nachcal do kalhot... ;) moje military je 110... kolik asi bude jeho :D

Rachela

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Minimalne 157 podla tohto videa, ale dmitry vyrazi 240, cize...

edit: Teraz som si precital description, pise tam, ze maxko je 170 .
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
magion

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

This is 157kg according to the description (google translate). Also says his PR is 170 kg.

ufff se 105 BW ? je to vubec mozne, na to se nechyta ani elita strongmanu ne?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - REBORN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: