|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morico

|
Zaslal: út září 25, 2012 7:12 pm Předmět: |
|
|
25. září 2012 - Úterý
Warm-Up:
◇ švihadlo
◇ krátký strečink (statický, dynamický), foam roller, strečink s bandama
WOD: 100x Back Thrusters FOR TIME:
☞ 15x40kg
☞ 15x40kg
☞ 10x40kg
☞ 10x40kg
☞ 10x40kg
☞ 10x40kg
☞ 10x40kg
☞ 10x40kg
☞ 10x40kg
Time: 22:01
- tak zejtra asi nebudu chodit, tohle jsem možná na ty netrénovaný nohy vybalil moc rychle :) už tak jsem měl svalovku jak bejk z těch včerejších GHR, tak jsem tomu ještě přidal :)
Strečing, Foam Roller _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: út září 25, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
to mi to pride jako dost dobrej cas _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st září 26, 2012 7:16 pm Předmět: |
|
|
26. září 2012 - Středa
Warm-Up:
◇ švihadlo
◇ foam roller, krátký strečink
Military press s tlustou osou:
☞ 5x30kg
☞ 5x37.5kg
☞ 3x45kg
☞ 5x50kg
☞ 5x57.5kg
☞ 9x65kg - PR ... už začínam útočit Turakam a wwwpower !! pomalu se blížim, mějte se na pozoru! :)
Push Press: - tady jsem měl v plánu high rep push press, ale přes šílenou svalovku nohou ze včera (já to říkal)... to odkládam až na příště :)
Kroc Rows:
☞ 20x20kg
☞ 15x30kg
☞ 15x30kg
☞ 15x30kg
Krčení s tlustou osou:
☞ 15x40kg
☞ 15x40kg
☞ 15x40kg
☞ 15x40kg
Strečing, Foam Roller _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: st září 26, 2012 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | 26. září 2012 - Středa
... už začínam útočit Turakam a wwwpower !! pomalu se blížim, mějte se |
neboj já si na tebe dám pozor :-D _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st září 26, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | Push Press: - tady jsem měl v plánu high rep push press, ale přes šílenou svalovku nohou ze včera (já to říkal)... to odkládam až na příště :) |
Ještě když začal Reiben ten program na shyby, tak jsem začal s nim (po třech tejdnech jsem ho musel přerušit, protože jsem zas začal cítit tlak na játrech), ale proč to řikam. Zjistil jsem, že svalovka je jen psychická věc :D Měl jsem jí prakticky každej trénink a velkou, ale kupodivu se dá jet i silně přes bolest (svalovku), zlepšovat se a tělo se z toho stejně brzo stejně vzpamatuje. U nohou by to šlo taky, ale kdo má pak chodit jak kačer celej tejden :D Jinak se mi libí jak jedeš, snad mi to taky půjde po tý pauze nahoru. BTW vypadá to, že Jerryho (mýho bráchu) do posilovny taky dostanu a to je co říct :D Uvidíme, jak dlouho mu to vydrží.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st září 26, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Military press s tlustou osou:
☞ 9x65kg - PR ... už začínam útočit Turakam a wwwpower !! pomalu se blížim, mějte se na pozoru! :)
|
Vítej zpátky!
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st září 26, 2012 9:47 pm Předmět: |
|
|
wwwpower : ještě máš chvilku čas :)
8Shade : já bych přes normální svalovku cvičil, protože to se rozehřeje a pak už to ani nevnímáš, ale vzhledem k tomu, že mam zejtra v plánu dřepy, tak sem tomu trochu nechal volna ... navíc si chci přehodit bench den a military den, takže další tenhle trénink pojedu už v neděli, tak si ten push press vynahradim :) .. Jerryho pozdravuj, že občas vzpomínam na NWN časy :)
guruhonza : díky, snad to půjde dál, ty tlakový cviky už chci teď posouvat pěkně nahoru _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattto

|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: čt září 27, 2012 5:43 am Předmět: |
|
|
Pěknej millitary
teď přemýšlím, že 9x65kg bych už asi nedal
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt září 27, 2012 6:21 am Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | Pěknej millitary
teď přemýšlím, že 9x65kg bych už asi nedal |
Nesmíš šidit overhead :) _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt září 27, 2012 7:39 pm Předmět: |
|
|
27. září 2012 - Středa
Warm-Up:
◇ švihadlo
◇ foam roller, krátký strečink
Dřep:
☞ 5x32.5kg
☞ 5x40kg
☞ 3x47.5kg
☞ 5x52.5kg
☞ 5x60kg
☞ 10x70kg
Goodmornings: do výponu, zatim ale bez dynamiky
☞ 10x35kg
☞ 10x42.5kg
☞ 10x50kg
Výpony v sedě:
☞ 20x40kg
☞ 15x60kg
☞ 10x80kg
☞ 15x100kg
Core:
- nějaký břicho s míčem, zvedání pánve, balancování na bosu, mini zkracovačky s nohama na míči a v rukou flexi bar atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|