MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25. září 2012 - Úterý

Warm-Up:
◇ švihadlo
◇ krátký strečink (statický, dynamický), foam roller, strečink s bandama

WOD: 100x Back Thrusters FOR TIME:
☞ 15x40kg
☞ 15x40kg
☞ 10x40kg
☞ 10x40kg
☞ 10x40kg
☞ 10x40kg
☞ 10x40kg
☞ 10x40kg
☞ 10x40kg

Time: 22:01
- tak zejtra asi nebudu chodit, tohle jsem možná na ty netrénovaný nohy vybalil moc rychle :) už tak jsem měl svalovku jak bejk z těch včerejších GHR, tak jsem tomu ještě přidal :)

Strečing, Foam Roller
Luster

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to mi to pride jako dost dobrej cas
Morico

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
to mi to pride jako dost dobrej cas

Vůbec netušim, jsem v crossfitech úplnej nováček, takže nevim ani kde vykoukat něco k porovnání a tohle jsem jel prvně, tak nemam srovnání ani sám se sebou ... nicméně násladovalo celkem slušný koma potom :)
Luster

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
thruster - 100x50kg (10x10) time: 26:12
predni +10kg, ale pro predstavu ti to muze poslouzit (ber v uvahu, ze ja sem sracka takze mistni crossfiteri, to maj urcite za mnohem min:)
Morico

PříspěvekZaslal: út září 25, 2012 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Luster napsal:
thruster - 100x50kg (10x10) time: 26:12
predni +10kg, ale pro predstavu ti to muze poslouzit (ber v uvahu, ze ja sem sracka takze mistni crossfiteri, to maj urcite za mnohem min:)

Super... alespoň nějaká představa, ale ten přední bude samozřejmě mnohem horší na kyslík ... prozatim ten přední nechci riskovat, tak alespoň zkusím dotáhnout ten zadní na 100x60kg to by mi mělo taky celkem ubrat kyslíku :)
Morico

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26. září 2012 - Středa

Warm-Up:
◇ švihadlo
◇ foam roller, krátký strečink

Military press s tlustou osou:
☞ 5x30kg
☞ 5x37.5kg
☞ 3x45kg
☞ 5x50kg
☞ 5x57.5kg
9x65kg - PR ... už začínam útočit Turakam a wwwpower !! pomalu se blížim, mějte se na pozoru! :)

Push Press: - tady jsem měl v plánu high rep push press, ale přes šílenou svalovku nohou ze včera (já to říkal)... to odkládam až na příště :)

Kroc Rows:
☞ 20x20kg
☞ 15x30kg
☞ 15x30kg
☞ 15x30kg

Krčení s tlustou osou:
☞ 15x40kg
☞ 15x40kg
☞ 15x40kg
☞ 15x40kg

Strečing, Foam Roller
wwwpower

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
26. září 2012 - Středa

... už začínam útočit Turakam a wwwpower !! pomalu se blížim, mějte se

neboj já si na tebe dám pozor :-D
8Shade

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
Push Press: - tady jsem měl v plánu high rep push press, ale přes šílenou svalovku nohou ze včera (já to říkal)... to odkládam až na příště :)

Ještě když začal Reiben ten program na shyby, tak jsem začal s nim (po třech tejdnech jsem ho musel přerušit, protože jsem zas začal cítit tlak na játrech), ale proč to řikam. Zjistil jsem, že svalovka je jen psychická věc :D Měl jsem jí prakticky každej trénink a velkou, ale kupodivu se dá jet i silně přes bolest (svalovku), zlepšovat se a tělo se z toho stejně brzo stejně vzpamatuje. U nohou by to šlo taky, ale kdo má pak chodit jak kačer celej tejden :D Jinak se mi libí jak jedeš, snad mi to taky půjde po tý pauze nahoru. BTW vypadá to, že Jerryho (mýho bráchu) do posilovny taky dostanu a to je co říct :D Uvidíme, jak dlouho mu to vydrží.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Military press s tlustou osou:

9x65kg - PR ... už začínam útočit Turakam a wwwpower !! pomalu se blížim, mějte se na pozoru! :)

Vítej zpátky!
Morico

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower : ještě máš chvilku čas :)

8Shade : já bych přes normální svalovku cvičil, protože to se rozehřeje a pak už to ani nevnímáš, ale vzhledem k tomu, že mam zejtra v plánu dřepy, tak sem tomu trochu nechal volna ... navíc si chci přehodit bench den a military den, takže další tenhle trénink pojedu už v neděli, tak si ten push press vynahradim :) .. Jerryho pozdravuj, že občas vzpomínam na NWN časy :)

guruhonza : díky, snad to půjde dál, ty tlakový cviky už chci teď posouvat pěkně nahoru
Mattto

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super, takze si spat, nech tu opat cisla lietaju
spekounP

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 5:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěknej millitary

teď přemýšlím, že 9x65kg bych už asi nedal
Morico

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 6:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mattto napsal:
super, takze si spat, nech tu opat cisla lietaju

Díky, zatím to snad bude lítat u tréninků na horní polovinu těla, spodek si ještě nějakejch půl roku na PRka budu muset počkat
Morico

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 6:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Pěknej millitary

teď přemýšlím, že 9x65kg bych už asi nedal

Nesmíš šidit overhead :)
Morico

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27. září 2012 - Středa

Warm-Up:
◇ švihadlo
◇ foam roller, krátký strečink

Dřep:
☞ 5x32.5kg
☞ 5x40kg
☞ 3x47.5kg
☞ 5x52.5kg
☞ 5x60kg
☞ 10x70kg

Goodmornings: do výponu, zatim ale bez dynamiky
☞ 10x35kg
☞ 10x42.5kg
☞ 10x50kg

Výpony v sedě:
☞ 20x40kg
☞ 15x60kg
☞ 10x80kg
☞ 15x100kg

Core:
- nějaký břicho s míčem, zvedání pánve, balancování na bosu, mini zkracovačky s nohama na míči a v rukou flexi bar atd.

Strečing, Foam Roller

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: