|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jari

|
Zaslal: so září 29, 2012 8:21 am Předmět: |
|
|
Tohle napsal jeden borec na MD:
For people rooting for Kai.......haha
What it takes to win an Olympia = Weider and/or Muscletech
Kai = Weider (did grapefruit, weider won't let him win)
Phil = Weider + Muscletech (good boy he is)
As simple as that, bunch of fucking idiots
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dzardas

|
Zaslal: so září 29, 2012 8:23 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | http://www.muscle-insider.com/photos/mr-olympia-prejudging-2012
jinej úhel a jiný fotky |
Super fotky! Škoda, že nejsou zepředu, byl by to pohled z pozice rozhodčích a kvalitní fotky. Na nich se mi zdá, že oba mají formu lepší než je vidět z fotek MD...
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: so září 29, 2012 8:34 am Předmět: vyrovnané |
|
|
Tak po zhlednutí jsem byl na rozpacích , jak se něktěří zlepšili , někteří mín a par i zhoršili,
Určitě mně mile překvapil Kai fakt super zlepšení ( nečekal jsem to ) Phil +- stejný možná horší jak minulý rok, nějak se mi zdá oteklý, trošku v pase nabral oproti minulemu roku i to večko nějaky divný . no bude to boj o první místo , O další místa to bude boj . Ale nejvíce se mi líbil Dexter na jeho věk super super, smekám nečekal jsem že se zlepší a on to dokázal, Jen by mněl něco udělat Winklík nevím nějak mu to nejde , I denis trošku zklamal ale vidět je v realu je jiná ? takže . To muže dopadnout uplně jinak .
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so září 29, 2012 8:51 am Předmět: |
|
|
Jediný co se mi na Kaiovi nelíbí je zádovej postoje zezadu, to je opravdu příšernej pohled díky jeho stavbě těla, jinak bych ho viděl před Philem. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: so září 29, 2012 8:52 am Předmět: |
|
|
Tak nevim no letos přijde mi to šíleně vyrovnaný, kai na mě působí celkově o trošičku lépe než phil, ale zase phil má letos o trošku lepší nohy než kai, celkově na mně působí takovej hustější, oproti tomu je kai lépe připravenej...letos by to mohl dostat úplně každej, ale podle mně to dostane phil. Přesto, že sem byl vždycky jeho obrovskej fanoušek už od roku 2005, tak už se asi nedokáže zlepšit. Akorát se mu zvětšuje pas a už to není moc hezký. Asi nejlíp stavěnej z celý olympie je rhoden, kdyby nabalil ještě trošku hmoty na prsa a záda tak by byl jasnej vítěz.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so září 29, 2012 9:43 am Předmět: |
|
|
Dzardzas a dajme si ešte jednu:
ešte by sa zišla tá, kde sú objaja v základnom postoji a Phil sa tam celý krčí do seba, kdežto kaije pekne vystretý dozadu s roztiahnutými latmi, darmo, tie špecializované hodiny pózingu majú niečo do seba. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: so září 29, 2012 9:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so září 29, 2012 10:13 am Předmět: |
|
|
tak tak, majú skvelé fotky. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: so září 29, 2012 10:16 am Předmět: |
|
|
Velmi me překvapil Dexter. Jak vidíte top10? Boj o 5. - 10. místo je taky hodně otevreny. Před finále se snad neda nic moc předpovídat... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so září 29, 2012 10:47 am Předmět: |
|
|
Co bylo tohle pozování? Jenom se tak nejak ukázat nebo jak? Hodnotilo se to nějak?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 29, 2012 10:50 am Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Co bylo tohle pozování? Jenom se tak nejak ukázat nebo jak? Hodnotilo se to nějak? |
Normální semifinále
|
|
| nahoru |
|
 |
ZkaZZa

|
Zaslal: so září 29, 2012 10:57 am Předmět: |
|
|
Myslím si že Kai by mohl Phila porazit  .
Branch teda hodně sklamal ale Dexter dobře překvapil .
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 29, 2012 10:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: so září 29, 2012 12:44 pm Předmět: |
|
|
Z čeho při hodnocení vycházejí rozhodčí? Pouze z toho, co vidí na podiu, nebo pak mají k dispozici např. fotky atd.?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|