Oddo: ale nic, to je jedno btw na tenhle stav je prave super si dat neco ve stylu CF, nebo neco, kde proste makas s minimalnima pauzama, pak to dokazes super vyuzit
Přesně to jsem taky říkal, na CF ideální, prostě jet co nejrychleji ...asi si to objednám, jen pro zkoušku co to se mnou udělá.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Dneska otvíračka našeho domácího fitka, které bylo skoro rok zavřené :) Tak sem si parádně zacvičil zase na domácí půdě, hold doma je doma :) Hezky to dneska pumpovalo a dost sem se zapotil, u těch tlaků někde v půlce už hrozně odcházela síla tricepsů, prostě první půlka tlaku pohodička a druhá peklo :D
Jinak sem zase dal šanci tomu Caliber Pumpovači a lepší jak minule, nekopl sem to najednou ale popíjel pomalu po cestě do fitka a super, nebyl sem tak rozhozený a hezky to nakoplo a následně pumpovalo :) fakt to šlo cítit
BW 87,3kg
EDIT: celkem mě potěšilo, že mě ti domácí co mě nějaký ten měsíc neviděli chválili jak sem vyrostl a celkově sem tady u nás asi největší hovado :D (jo takové sou u nás sušenky :D) celkem mě ale dotahuje jeden mlaďoch co cvičí teprve chvilku a už vypadá fakt dobře, takovej náš vesnickej Phil Heath :D
Veslování na spodní kladce
12x40
12x50
12x60
10x65
Krčení ramen na multipressu
15x40
15x40
15x40
15x40
Stahování kladky na hrudník
15x40
12x60
7x70
3x80
Mrtvý tah s držením za kotouče
(Reeves Deadlift)
10x60
9x70
8x80
5x90
8x80
10x70
12x60
20x50
Bicepsový zdvih EZ
cheatingem nahoru a pomalá negativní fáze
5x50
3x50
4x45
4x45
4x40
4x40
Dneska ve fitku liduprázdno, tak se cvičilo moc fajn. Zkoušel sem tahy podle Steva Reevese a super, uplně neskutečně dobře sem z toho cítil práci zad, tak uvidíme jestli se zítra zvednu z postele :)
Pro zájemce, co je to vlastně ten Reeves Deadlift :) doporučuju
Dneska první trénink MMA po prázdninách :) Těšil sem se neskutečně a stálo to za to. Bylo pondělí takže sme jeli zem, hnedka při rugby na rozehřátí mě někdo nakopl malíček na ruce takže do konce trenálu pěkně zfialověl :DD Celý trénink sem se jen tak vláčil a odpočítával minuty do konce protože mě, jak sem čekal zradila fyzička a to krutě :D Po tréninku pořádný strečink a horká sprcha, zatejpovat malíček, namazat krk a jít zdechnout na kolej, sem totálně ko a bolí mě i chlupy v nose
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Dřep s dosedem na lavičku
10x40
5x70
4x90
3x100
3x100
Bulharský dřep
10xosa
10xosa
12xosa
Lýtka na MP
up to 5x110 a shazovačka
Lýtka v sedě
3 série
Nohy na plech, spodní záda slabé ze včerejšího MMA, u rumunů největší očistec a to tam bylo 40kg :D jak by řekl Turakam, zítra bude sedání na záchod jak operace pouštní bouře
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru