|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne září 30, 2012 7:24 am Předmět: |
|
|
| Dzejvr napsal: | 11. místo |
Co se ti na tom nelíbí?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dzordn2

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne září 30, 2012 7:30 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil guruhonza dne ne září 30, 2012 7:38 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzejvr
|
Zaslal: ne září 30, 2012 7:30 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Dzejvr napsal: | 11. místo |
Co se ti na tom nelíbí? |
tak mít skoro stejně bodů jako Derik Farnsworth - nezlob se na mě ........
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne září 30, 2012 7:34 am Předmět: |
|
|
| Dzejvr napsal: | | guruhonza napsal: | | Dzejvr napsal: | 11. místo |
tak mít skoro stejně bodů jako Derik Farnsworth - nezlob se na mě ........ |
Asi bude muset pozovat tak, aby to zaujalo rozhodčí a nepřijít ztrhanej a dělat pozy, kde neukáže nic. Porovnej si jeho fotky třeba s Henrym. Henry má svaly na svalech, michelin. Osladil byl jako Centopani. Plochej, že to je k neuvěření. Derek je možná malej, ale nohy měl větší a byl líp připravenej. O váze to naštěstí není.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzejvr
|
Zaslal: ne září 30, 2012 7:41 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Dzejvr napsal: | | guruhonza napsal: | | Dzejvr napsal: | 11. místo |
Asi bude muset pozovat tak, aby to zaujalo rozhodčí a nepřijít ztrhanej a dělat pozy, kde neukáže nic. Porovnej si jeho fotky třeba s Henrym. Henry má svaly na svalech, michelin. Osladil byl jako Centopani. Plochej, že to je k neuvěření. Derek je možná malej, ale nohy měl větší a byl líp připravenej. O váze to naštěstí není. |
možná su víc zklamanej jak soudnej, ale i podle těch fotek ho vidím prostě výš.
|
|
| nahoru |
|
 |
david.lee.hat

|
Zaslal: ne září 30, 2012 7:42 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Dzejvr napsal: | | guruhonza napsal: | | Dzejvr napsal: | 11. místo |
Asi bude muset pozovat tak, aby to zaujalo rozhodčí a nepřijít ztrhanej a dělat pozy, kde neukáže nic. Porovnej si jeho fotky třeba s Henrym. Henry má svaly na svalech, michelin. Osladil byl jako Centopani. Plochej, že to je k neuvěření. Derek je možná malej, ale nohy měl větší a byl líp připravenej. O váze to naštěstí není. |
Lukáš 11 místo obrovské zklamaní. Forma na hodinu H nevyšla i to se stává i těm nejlepším. Taková je kulturistika. Ale fandím dal ,protože Lukáš je ojedinělý s vím přístupem k tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne září 30, 2012 7:47 am Předmět: |
|
|
1. James "Flex" Lewis*
2. David Henry*
3. Eduardo Correa*
4. Jose Raymond*
5. Al Auguste*
6. Tricky Jackson
7. Guy Cisternino
8. Curtis Bryant
9. Fernando Noronha
10. Angel Vargas
11. Lukáš Osladil
vyber si, koho bys dal za něj.... Vargas je prcek a Osladil vedle něj vypadá jak vysokej dorostenec. Noronha by podle mě mohl bejt klidně 6. No a vlastně všichni maj mnohem víc svalů, než on, na to jak vypadaj. Třeba i Cisternino vypadal mnohem líp a to ho Lukáš porazil (v Torontu).
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne září 30, 2012 8:00 am Předmět: |
|
|
Jak to že tady je napsáno, že Branch je 6. a Dennis 5. a všichni všude píšou, že je to naopkak? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne září 30, 2012 8:14 am Předmět: |
|
|
Vaniš teda domů s radostí rozhodně nepojede : (
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: ne září 30, 2012 8:20 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Jak to že tady je napsáno, že Branch je 6. a Dennis 5. a všichni všude píšou, že je to naopkak? |
Něco bude špatně.. buď to zkonili tady v té výsledkové listině a nebo to spletli přímo při vyhlašování výsledků, ale to se mi nechce moc věřit...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne září 30, 2012 8:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gresht

|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|