|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: ne září 30, 2012 6:25 pm Předmět: |
|
|
Si si isty ze ten kreatin neni z cernobylu? Uh no kazdopadne magumiho si tusim nepotesil hehe
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: ne září 30, 2012 6:28 pm Předmět: |
|
|
Hehe kreoš už docháza a teraz som ho tri dni nedával, ani žiadne suple, bo som doma a nechcelo sa mi ťahať zo sebou pixle:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
ranná váha po vyprázdnení sa drží na 87,8kg, dnes benč, vo štvrtok mŕtvoly.
benč
60 x 6
80 x 6
100 x 6
110 x 3
120 x 3
130 x 3
140 x 3 čisto sám, jo!
150 x 1 s prehľadom
152,5 x 0 chýbalo na dotlaku ech...
152,5 x 0 už ništ veru
100 x 12
škoda, veril som si na nové maxko, bo 150 šlo hladko, fakt som zabral, no chce to ešte potrénovať
benč na šikmej lavičke hore hlavou na multipresse
30 x 10
60 x 10
80 x 6
100 x 6
110 x 5
120 x 3
Dal som, koľko šlo a veru šlo, napriek ťažkým benčom:)
kliky na bradlách
ja x 15
ja x 15
ja x 15
pullovrik s 5kou
1 séria x 31 reps
bicepsové zdvihy s ezkou
25 x 10
25 x 10
35 x 6
35 x 6
45 x 6
45 x 6
55 x 6
55 x 6
brucho
10 sérií
Príklad dnešného jedálnička, inak tam pizza býva len sviatočne a zvyčajne tak 2xdenne mäso s prílohou, striedam ryby/hovädzie/kuracie/bravčové, raňajky bývajú častokrát acidko + jogurt alebo vajíčka etc. Miesto nočného proťáku býva však zväčša tvaroh 250g.
6.30 crossaint, banán, čaj so sylibom mariánskym, vitamín s luteínom na oči, tebletka kĺbovky
10:30 gainer + hydro
11.30 1/2 pizze
13:30 1/2 pizze
14:15 hydro, tabletka kĺbovky, zinok, vitamín C, tabletka omega 3
spánok 2 hodiny:)
17:15 miska hrozna, jogurt activia
pred tréningom cca 17:45: jack3d 1,5 odmerky, 4g hmb, 5g kreatín
počas tréningu: 1,5 dávky aminox
po tréningu: gainer + hydro
21:00 kuracie so zemiakmi
24.00 1,5 dávky nočného proteínu kaseínového + tabletka kĺbovky _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 7:53 pm Předmět: |
|
|
To jsou teda výkony v poslední době, máš můj obdiv.  Rád bych tě dohnal, ale na takovýhle čísla to jen tak nevidím. Držím palce, ať to ještě chvíli leze nahoru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
Vdaka, je síce teraz dosť školy a som rozbehaný, no zas cvičím o tréning menej, takže rege cítim ok a tiež dúfam, že sa to ešte bude držať/napredovať, musím sa snažiť, bo sa nenazdám a budeš predo mnou jak fukot hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 9:54 am Předmět: |
|
|
tak ten spánok tam, samozrejme, je naviac oproti nočnému, ktorý osciluje okolo piatich hodín. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 10:26 am Předmět: |
|
|
turakam super pěkné
jenom se nevidim že si nedal maxko když si jel předtou 150tkou po 10kg trojky...ono se to nezdá ale vyčerpá to :)
kdybys dal pauzu tři dny (i ramena a tricak nechat), nacukřil trochu, a pak jel treba do 120 trojky a pak už jen jedničky...tak to tam prdneš věřim tomu...
opět se budu opakovat jestliže si pod 90kg jakože si psal že si tuším tak je to super ;) s tímto kdyby ses naučil dresy tak je tam natrhneš ;) neřikam že je to snadny...ale raw vykon bezva...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 1:33 pm Předmět: |
|
|
Vdaka, potešilo. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
dnes počas dňa chuť na riadny tréning maximálna, no už v šatni sa to začalo srať, jak sa mi opäť podarilo peklne krásne si vyliať bcaačka na podlahu - červené more, ech... a sparing jak vojdem do gymu, je už v polke tréningu a ja, že sa hecneme spoločne, ech x 2...
mŕtvy ťah
60 x 5
100 x 5
120 x 2
140 x 2
160 x 2
180 x 2
200 x 2 + držané 10 sekúnd
cieľ na dnešok vydrený
príťahy v predklone s veľkou činkou
60 x 12
80 x 8
100 x 6
100 x 6
všetko nadhmat
príťahy so spodnou kladkou s lanom
4 série x 10 reps v každej
sťahovanie hornej kladky nadhmat naširoko
4 série x 10 reps v každej
pomalé opáčka s maximálnou kontrakciou
benč na úzko
60 x 5
80 x 5
100 x 5
110 x 5
120 x 3
130 x 1
135 x 1
115 x 5
100 x 8
svalovka na prsa ešte riadna, ani neviem, nechcel som ísť takúto intenzitu, no čert to vem, som sa do toho oprel a bolo
tricepsové sťahovanie kladky s lanom
6 sérií x 10 - 12 reps v každej
tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy v stoji jednoruč
5ka x 21 reps každou
brucho
8 sérií
A dom. Cieľ na sobotu je dať viac ako 5 opáčok so stovkou na puhspress, dúfam, že sa patrične na to zregenerujem. Pomaly sa mi inak blíži prax na gympli, kde ma čakájú prvé hodiny učenia slovenčiny, tak hádam to zmáknem tiež. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 7:17 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
ranná váha po vyprázdnení 86,9kg, ech trolinku popustím v strave, pozerám do noci ufcčko a už miznem, heh
pushpress
os x 10
40 x 5
60 x 5
80 x 3
90 x 3
100 x 5, kurnik 6. opáčko opäť nelocknuté, toto je zakliate:)
100 x 5
100 x 5, jo!
Keď sa nepodarilo dať viacej reps so stovečkou, tak aspoň tri série po 5 reps, čo som ani netušil, že zmáknem, ale potešilo.
tlaky s jednoručkami na ramená v stoji
20ky x 8
25ky x 6
30ky x 6
32,5ky x 6
striktne, dobrý pocit
rozpažky s jednoručkami v predklone + rozpažky s jednoručkami v sede
5ky x 6 + 5ky x 6
5ky x 6 + 5ky x 6
5ky x 6 + 5ky x 6
5ky x 6 + 5ky x 6
5ky x 6 + 5ky x 6
5ky x 6 + 5ky x 6
bicepsové zdvihy s ezkou
20 x 15
40 x 8
40 x 8
50 x 6
60 x 6
65 x 6
bez problémov, bicák neťahal, tak o nejaký čas sa pustím konečne aj do powercleanov
kladiváky
5ky x 12
7,5ky x 12
10ky x 12
12,5ky x 12
15ky x 12
príjemné dopumpovanie
brucho
6 sérií
pullovrik s 5kou
1 séria x 51 reps
super
dobrý tréning _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 7:22 pm Předmět: |
|
|
Super, máš teď lepší období, že? I BW o něco stoupla. Asi sem radši přestanu koukat. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 7:26 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Super, máš teď lepší období, že? I BW o něco stoupla. Asi sem radši přestanu koukat. |
Konečne sa snažím robiť niečo s tou nízkou telesnou váhou, nejaké to kilečko sa nabalilo, uvidíme koľko odtečie, keďže teraz bude tak mesiac prestávka od kreošu, tlaky sa mi podarilo navýšiť, hlavne military/pushpressy, ale inak taký priemer:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 7:12 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
predkopávanie
15 x 4 série x 15 reps v každej
posledná už pekne pálila
čelné drepy atg
60 x 3
60 x 3
60 x 3
80 x 3
80 x 3
80 x 3
100 x 3
100 x 3
100 x 3
100 x 3
100 x 3
100 x 3
bulhary
ja x 4 série x 12 reps v každej každou
masochizmus pre labužníkov:)
zakopávanie
20 x 4 série x 15 reps v každej
tak toto už peklo na zemi, brutálne pálenie a nohy naliate že až, po poslednej sérke ma až naťahovalo, takže podľa Horváthovej a Kopčekovej filozofie tréning nôh jak má byť heh
lýtka
6 sérií
pullovrik s 5kou
1 séria x 21 reps
super natiahutie/roztiahnutie
brucho
8 sérií
Ten pocit, keď som išiel dolu schodmi z gymu, bol parádny, úľava riadna, endorfíny všetko, raz za čas sa veru viem na tých nohách dobre odpáliť, aj keď sa to podľa váh a pod. nemusí zdať. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|