|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 6:35 am Předmět: |
|
|
Mne prijde Heath lepsi temer ve vsem i v pozach ktere by podle Vas mel vyhrat Greene, proste byl plnejsi a zaroven brutalne vysekany, Greene sice v pase ubral, ale zaroven mne prijde ze ztratil na objemech, podobne jako treba Wolf, formy paradni ale plnost jaksi zmizela. Jeste v semifinale se dalo diskutovat a porovnavvat ale ve finale to bylo vic nez jasne.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Samec

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 8:27 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Mne prijde Heath lepsi temer ve vsem i v pozach ktere by podle Vas mel vyhrat Greene, proste byl plnejsi a zaroven brutalne vysekany, Greene sice v pase ubral, ale zaroven mne prijde ze ztratil na objemech, podobne jako treba Wolf, formy paradni ale plnost jaksi zmizela. Jeste v semifinale se dalo diskutovat a porovnavvat ale ve finale to bylo vic nez jasne. |
Mám naprosto stejný názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 10:19 am Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Mne prijde Heath lepsi temer ve vsem i v pozach ktere by podle Vas mel vyhrat Greene, proste byl plnejsi a zaroven brutalne vysekany, Greene sice v pase ubral, ale zaroven mne prijde ze ztratil na objemech, podobne jako treba Wolf, formy paradni ale plnost jaksi zmizela. Jeste v semifinale se dalo diskutovat a porovnavvat ale ve finale to bylo vic nez jasne. |
Mám naprosto stejný názor. |
Tohle se tady říkat nesmí, Green byl přece ve všem lepší, bil Heatha ve všech pózách
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 10:59 am Předmět: |
|
|
| RoscoeArbuckle napsal: |
Tohle se tady říkat nesmí, Green byl přece ve všem lepší, bil Heatha ve všech pózách |
On řekl svůj názor, zatimco ty tady meleš kraviny
Dej si radši svůj oblíbený grepový džus
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 11:04 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | RoscoeArbuckle napsal: |
Tohle se tady říkat nesmí, Green byl přece ve všem lepší, bil Heatha ve všech pózách |
On řekl svůj názor, zatimco ty tady meleš kraviny |
Jasně Jari, chápu tvoji frustraci, neboj, příští rok určitě vyhraje, pak mi to zase nandáš , třeba konečně přidáš i tu porovnavačku kde ho pobije.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 11:07 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: |
Dej si radši svůj oblíbený grepový džus |
Dám, vymačkanej samotným mistrem
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 11:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 11:14 am Předmět: |
|
|
Někdo holky, jinej vdolky a kdo holky, tak možná zase bloncku, jinej zrzku...:))
Je fakt, že to každej vidíme jinak, je to prostě subjektivní pohled!
Fotky říkají něco jiného než video a kdo tam byl a viděl to z 10 metrů bude říkat zase něco jiného než ten, co byl na 30ti metrech. Do toho osobní sympatie k tomu kterému závodníkovi (nikdo není 100% objektivní, ani možná já ne!.))
Byly kontroverznější Olympie.))
O to zajímavější bude příští rok, k těmto dvěma ještě někdo přibude a bude to boj!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 2:57 pm Předmět: |
|
|
| RoscoeArbuckle napsal: | | jari napsal: | | RoscoeArbuckle napsal: |
On řekl svůj názor, zatimco ty tady meleš kraviny |
Jasně Jari, chápu tvoji frustraci, neboj, příští rok určitě vyhraje, pak mi to zase nandáš , třeba konečně přidáš i tu porovnavačku kde ho pobije. |
bije ho od pasu dole a o lejtkach se ani bavit nebudeme to je o 10 levelu vejs
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
Furt se tu ještě dohadujete jestli jeden bubák má větší biceps než druhej bubák s kedlubnou na hlavě?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzardas

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 3:15 pm Předmět: |
|
|
Zaprvé: Humanic145, ty si zajdi k očnímu nebo se raději nevyjadřuj! Prvně se alespoň podívej o čem se tady bavíme... Podle tvého komentáře ani nevíš, že jsi na forum o kulturistice a svalech...
Zadruhé: Koukněte se na video z volných sestav. Phil měl ve finále stejně dokonalou formu jako před rokem (napruhovaný i bicáky!) a k tomu větší hustotu.
Jestli to bylo v semifinále 49:51 pro Kaie (jenom z důvodu Philovi né 100% formy), tak ve finále to byla jasná záležitost pro Phila. Kai byl naopak už méně ostrý.
Zatřetí: Mluvit o tom, že vyhrál jen kvůli tomu, že si stoupal o půl kroku před Kaie je nesmysl. To má efekt možná pro kamery a fotky, ale né pro rozhodčí, kteří na ně koukají z několika metrů.
Začtvrté: Pro Jariho: Myslel jsem, že ty máš celkem dobré názory co se týká forem, výsledků, vyrovnanosti svalů, symetrie... Jediná slabina Phila oproti Kaiovi je úzká kostra, jinak je ve všem líp poskládanej, má víc detailů, má trapázy a i ruce jsou o dost hustší a víc svalnatý, ikdyž ten vrcholek je menší...
Zapáté a to je nejdůležitější: Phil Heath je zaslouženě Mr. Olympia 2012 a nikdo s tím nic neudělá! Nevyhrál o pár bodů, ale suveréně!!! To už Olympie 2001 byla víc kontroverznější, kde to mohl dosat Jay, ale tady ne!
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 3:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 3:25 pm Předmět: |
|
|
Je evidentní, že byly pózy / partie, kde měl Greene nad Heathem viditělně navrch i naopak, kde Heath výrazně bodoval nad Greenem. Největší výhodou a zároveň i nevýhodou Kaie Greena je jeho stavba těla. Třeba v širokym zádovym zepředu byl výrazně lepší než Heath a člověk by si řiakl, že ho Heath nemůže porazit, ale jakmile Greene udělá tu samu pózu zezadu, je to průser, protože tam kde má být masivní trapéz je doslova a dopísmene díra jako kráva a ramena jdou pomalu do kopce, což vypadá prostě blbě. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 3:44 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Furt se tu ještě dohadujete jestli jeden bubák má větší biceps než druhej bubák s kedlubnou na hlavě? |
je fascinující, jak se dokážeš nasrat nad diskuzí, o jejímž tématu víš kulový, a zkritizovat její účastníky ikdyž si to řeší ve svým topicu. nechápu, proč do takových topiků vůbec lezeš, když nemáš čím přispět a jenom se bezdůvodně navážíš do ostatních, jak se vůbec opovažují diskutovat o něčem, o co se zajímají a co je baví a o čem ty - opět musím zmínit - víš kulový. když tě nebaví hádky o kulturistech tak nelez do takových témat - jak jednoduché
|
|
| nahoru |
|
 |
aptor
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 3:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|