|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Foresten

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
Jedina vec ktera mi vadi na Lidlu je, ze neberou stravenky : ( Teda aspon ty co mam ja.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Vittus

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
| Foresten napsal: | | Jedina vec ktera mi vadi na Lidlu je, ze neberou stravenky : ( Teda aspon ty co mam ja. |
no mě je neberou nikde...ale to už by jsme se zde pouštěli do OT _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 9:25 pm Předmět: |
|
|
Kdyz uz tady to tema ozilo, uz asi 2 mesice beru ovesny vlocky z Makra, nejaky "Kyjov".
0,5kg za necelych 10kc , krabice s 24ma sackama.
Chutnaj super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 9:33 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Kdyz uz tady to tema ozilo, uz asi 2 mesice beru ovesny vlocky z Makra, nejaky "Kyjov".
Chutnaj super. |
Pokud vlocky beres opravdu jen jako nutne jidlo, tak kupul tyhle levne, ktere co jsem tak mohl posoudit nic moc ani po uprave, pokud si na nich chces alespon trochu pochutnat, tak si par korun priplat, uvidis, ze v tom je celkem dost rozdil. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
Asi nejvic mi chutnaji ty z Lidlu... a ABSOLUTNE nejvetsi hnus co jsem kdy jedl byly vlocky z Kauflandu "NOE". Never More. _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 10:00 pm Předmět: |
|
|
Co říkáte na Emco vločky z tesca? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 11:08 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Judson napsal: | Kdyz uz tady to tema ozilo, uz asi 2 mesice beru ovesny vlocky z Makra, nejaky "Kyjov".
Chutnaj super. |
Pokud vlocky beres opravdu jen jako nutne jidlo, tak kupul tyhle levne, ktere co jsem tak mohl posoudit nic moc ani po uprave, pokud si na nich chces alespon trochu pochutnat, tak si par korun priplat, uvidis, ze v tom je celkem dost rozdil. |
Me chutnaj lip nez ty z Lidlu, s kteryma sem zacinal.
|
|
| nahoru |
|
 |
al.kompine
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 11:39 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Judson napsal: | Kdyz uz tady to tema ozilo, uz asi 2 mesice beru ovesny vlocky z Makra, nejaky "Kyjov".
Chutnaj super. |
Pokud vlocky beres opravdu jen jako nutne jidlo, tak kupul tyhle levne, ktere co jsem tak mohl posoudit nic moc ani po uprave, pokud si na nich chces alespon trochu pochutnat, tak si par korun priplat, uvidis, ze v tom je celkem dost rozdil. |
A jaký doporučuješ? Vzhledem k tomu, že ráno mám problém do sebe něco dostat, tak jsem si ani dražší nekupoval (vždycky jsem měl jenom od f. Mlýn Kepka). Ty stály vždycky okolo 10 - 13kč. O kolik si mám připlatit abych koupil nějaký chutnější?
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 2:06 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Co říkáte na Emco vločky z tesca? |
Výborný. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Illumi
|
Zaslal: st říjen 03, 2012 6:34 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Co říkáte na Emco vločky z tesca? |
jsou hodně dobrý , až na tu cenu ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 6:50 am Předmět: |
|
|
Ty modre Emco jsou uplne jine nez bezne vlocky, ale jsou skoro jednou tak drahe. Vlocky z Lidlu jim dost konkuruji. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Illumi
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 7:20 am Předmět: |
|
|
| Illumi napsal: | Vzhledem ktomu že lidl mám pár kroků od baráku tak tam nakupuji skoro všechny věci. jogurty, tvarohy,cottage sýry , vločky atd .. Kvalita mi přijde hodně dobrá a cenově ještě lepší |
Presne tak. Kdo tam pravidlne nakupuje, tak tohle vi a ti co ne, tak jen kacaji nesmysly, ktere se nevim proc siri mezi lidma, ze Lidl je shit. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 7:39 am Předmět: |
|
|
Omlouvám se za svoji krátkozrakost. Porozhlédnu se tam šířeji _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 10:57 am Předmět: |
|
|
| Vittus napsal: | | Omlouvám se za svoji krátkozrakost. Porozhlédnu se tam šířeji |
To nebylo jen na tebe ale obcene, protoze tyhle prndy tu ma plno lidi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|