|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
Dneska mě zaujal ve fitku jeden cvičenec, skoro za hodinu a půl odjel 2 cviky a to EZ na biceps ve stoje a pak scotovku stroj, když jsem odcházel jel JČ v sedě na bicák. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dogeatdog
|
Zaslal: so říjen 06, 2012 5:54 pm Předmět: |
|
|
Já poslední dobou pozoruju módu chodit po fitku s kabelou... střední, někdo větší taška na cvičení, nemám ponětí co v tom tahají. Bylo by mi to jedno, ale často si to položí tak, že to zavazí a párkrát jsem o to už málem hodil tlamu.
Je to fenomén Ústeckého kraje, nebo to pozorujete i někde jinde? _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 5:58 pm Předmět: |
|
|
| dogeatdog napsal: | Já poslední dobou pozoruju módu chodit po fitku s kabelou... střední, někdo větší taška na cvičení, nemám ponětí co v tom tahají. Bylo by mi to jedno, ale často si to položí tak, že to zavazí a párkrát jsem o to už málem hodil tlamu.
Je to fenomén Ústeckého kraje, nebo to pozorujete i někde jinde? |
Já nosím tašku do fitka pořád. Nevím kam jinam bych ty svoje věci dal :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 6:03 pm Předmět: |
|
|
| dogeatdog napsal: | Já poslední dobou pozoruju módu chodit po fitku s kabelou... střední, někdo větší taška na cvičení, nemám ponětí co v tom tahají. Bylo by mi to jedno, ale často si to položí tak, že to zavazí a párkrát jsem o to už málem hodil tlamu.
To nic neni...do Bleugym si jedna blondata slecna taha tasku a v ni ma pidi psa...dycky tu tasku polozi pred stroj,na kterym "cvici" a cokl kouka z tasky a sleduje...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Mattto

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 6:16 pm Předmět: |
|
|
dneska jeden fesak v posilke cvicil polodrepy, tak som za nim prisiel, ze mozem ti poradit, robis to zle a on, ze mne to takto vyhovuje, ze nerobi kulturistiku a nechce si znicit kolena...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 6:36 pm Předmět: |
|
|
| Martule napsal: | | dogeatdog napsal: | Já poslední dobou pozoruju módu chodit po fitku s kabelou... střední, někdo větší taška na cvičení, nemám ponětí co v tom tahají. Bylo by mi to jedno, ale často si to položí tak, že to zavazí a párkrát jsem o to už málem hodil tlamu.
To nic neni...do Bleugym si jedna blondata slecna taha tasku a v ni ma pidi psa...dycky tu tasku polozi pred stroj,na kterym "cvici" a cokl kouka z tasky a sleduje... |
Jono, ale naštěstí o něm člověk ani neví. Matně si pamatuju, že tam "týpek" vodil malýho šedýho pudla na volno. Mohlo by to dopadnout celkem zajímavě, kdyby nějak zablbl a připletl by se někomu pod nohy třeba při mrtvole... Hlavně teda nechápu, že je tam pustí. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
| Mattto napsal: | | dneska jeden fesak v posilke cvicil polodrepy, tak som za nim prisiel, ze mozem ti poradit, robis to zle a on, ze mne to takto vyhovuje, ze nerobi kulturistiku a nechce si znicit kolena... |
:D na 99 % budeš za debila , viděl jsem desítky lidí co dělají špatně a nešel jsem za nima jím nic říc , protože je to od tebe nezajímá jedou si svoje a basta :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattto

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
no, ja som tiez bol jeden cas z tych desiatok ludi, ale dal som si povedat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattto

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 7:27 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Jono, ale naštěstí o něm člověk ani neví. Matně si pamatuju, že tam "týpek" vodil malýho šedýho pudla na volno. Mohlo by to dopadnout celkem zajímavě, kdyby nějak zablbl a připletl by se někomu pod nohy třeba při mrtvole... Hlavně teda nechápu, že je tam pustí. |
podobne v posilke, kam som chodil, majitel tam nechal volne pobehovat psa...tusim civavu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so říjen 06, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
Posilovna, kam majitel/obsluha pustí lidi s čoklem nebo dokonce malýma dětma, stojí za hovno. Alespoň dle mého neskromného názoru.
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: so říjen 06, 2012 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Mattto napsal: | | dneska jeden fesak v posilke cvicil polodrepy, tak som za nim prisiel, ze mozem ti poradit, robis to zle a on, ze mne to takto vyhovuje, ze nerobi kulturistiku a nechce si znicit kolena... |
Neradit, klapky na oči a cvičit si svoje.. do tohoto stádia mě dostali právě lidi, kteří mě po dobře míněné radě málem poslali do háje. Snad jedinou vyjímku jsem udělal, když na mě jedna paní udělala tak strašně prosebné oči, že jsem sundal sluchátka a řekl jí co a jak. _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattto

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 7:56 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Neradit, klapky na oči a cvičit si svoje.. do tohoto stádia mě dostali právě lidi, kteří mě po dobře míněné radě málem poslali do háje. Snad jedinou vyjímku jsem udělal, když na mě jedna paní udělala tak strašně prosebné oči, že jsem sundal sluchátka a řekl jí co a jak. |
ok, vykaslem sa na to...ale za ten vyrok som mal chut vytahat ho za usi
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
to nikdy nepochopim, já sem byl vždy jedině rád, když mi někdo pomohl... u dřepu a u mrtvoly, je to úplně jinej level, když vám pak třeba nějakej trojbojař řekne, co dělat jinak... dalo by se pochopit, kdyby jen pár lidí nechtělo radu, ale že jich je většina, to nepobírám
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattto

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 2:44 pm Předmět: |
|
|
| Wass napsal: | | to nikdy nepochopim, já sem byl vždy jedině rád, když mi někdo pomohl... u dřepu a u mrtvoly, je to úplně jinej level, když vám pak třeba nějakej trojbojař řekne, co dělat jinak... dalo by se pochopit, kdyby jen pár lidí nechtělo radu, ale že jich je většina, to nepobírám |
tiez to nepochopim...ale je to pravda, kaslat na nich a neradit im...este pred tym sa mi stalo, ze jedna baba tiez cvicila polodrepy a rovnako som sa jej snazil pomoct...a povedala mi, ze jej trener hovoril, ze nech to cvici takto
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|