|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 12:50 pm Předmět: |
|
|
Ja uz to mam docela vychytany, kupuju stale ty stejny, v varu presne 3 min, a pak 20 - 30 min nechat v vode, slint.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 1:09 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | On to petey asi myslel tak, že je jednodušší ty těstoviny při vaření ochutnat, jestli už jsou :D já třeba kdybych vařil těstoviny těch 8 minut jak se píše, tak je chřoupu mezi zubama |
mně došlo, že Petey nepočítá, že bych mu posílala kolínka do PM :)
... tak ochutnat je to dobré v každém případě :), já jen, že když právě nevaříte pořád ty samé, neuškodí si nastavit minutky na hrubou dobu varu, jít si v klidu pročítat nějaké to fórum a pak to jen doladit ...
... akorát Judson toho moc nestihne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
 každý včetně novorozenců má našetřeno 23otisíc, to by mě zajímalo, kde to mám naspořený já
Si dělají z lidí prdel, viz průměrný platy a podobné hovadiny. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
Uvědom si, že výši průměrných platů zvedá ta nepočetná vrstva, která vydělává miliony (je spousta lidí, kteří vydělávají o něco méně než je "průměrný plat", ale o dost méně lidí, kteří vydělávají desetkrát tolik, no a právě tito zvedají tu hladinu). Průměrný plat nerovná se plat většiny obyvatel ČR.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 10:19 pm Předmět: |
|
|
| marash napsal: | | Uvědom si, že výši průměrných platů zvedá ta nepočetná vrstva, která vydělává miliony (je spousta lidí, kteří vydělávají o něco méně než je "průměrný plat", ale o dost méně lidí, kteří vydělávají desetkrát tolik, no a právě tito zvedají tu hladinu). Průměrný plat nerovná se plat většiny obyvatel ČR. |
Měli by řikat medián, ale to radši nedělaj (je tak o 3K+ menší než průměrnej plat), protože by to ukázalo tu pravou stránku věci.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 6:05 am Předmět: |
|
|
Přesně, aritmetický průměr. Např. u města Redmond je vysoký arit. průměr majetku občanů, přitom tam nejsou boháči, jen tam žije Bill Gates. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 7:46 am Předmět: |
|
|
marash vím jak počítají tyhle průměry, napsal sem to z důvodu, že je to fakt kreténství.
Všude uvádějí, kolik lidí nemá pomalu ani jídlo a pak zveřejní tuhle debilitu. Si z lidí musejí fakt dělat prdel, když se ptají chudáků, zdali mají tolik našetřeno, viz Nova a podobný frašky. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Notrax
|
Zaslal: po říjen 08, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
ty policajty myslíš?  souhlasím
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po říjen 08, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
Takových 70% lidí co chodí na fotbal jsou fakt úplní retardi.
A tohle, to je dobrý tak na zplynování. Špína.
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Notrax
|
Zaslal: po říjen 08, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
Jak víte, že chodí na fotbal? Nechápu lidi, co mají řeči typu "Radši půjdu na hokej, tam jsou normální fanoušci, na fotbale to je samej chuligán." Tady v ČR jsem snad nikdy nezažil nějakou bitku na fotbale a to tam chodím docela často. Jo, občas se něco vyprovokuje, ale to i v hospodách, ve školách .. všude.
S bitkama na veřejnosti taky nesouhlasím, s přepadávním "normálů" po zápasech už vůbec ne, ale když to mají někde na poli domluvené, proč je nenechat, proč se do toho policajti serou? Tady ten zásah byl adekvátní, škodu + zásah pčr bych jim nechal zaplatit, ale na poli to přeci nikomu nemůže vadit!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po říjen 08, 2012 8:34 pm Předmět: |
|
|
Ty jsi spadnul z který planety?
|
|
| nahoru |
|
 |
Notrax
|
Zaslal: po říjen 08, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
Nepamatuju si ...
jen by mě zajímalo, v čem vidíš problém, když se někde nějaké banda pomlátí na poli a nikomu nevinnýmu neublíží a naopak vám udělají radost, že jich občas pár ubyde :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|