KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 175, 176, 177 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Kalda6

PříspěvekZaslal: pá říjen 12, 2012 12:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
1) mam inovativni formu kreatinu od Musclepharm (kreatin monohydrát, kreatin AAB, dikreatin malát, kreatin nitrát, Con-Cret kreatin HCl, Cinnulin PF) - a funguje dobre, obyc mono mi nikdy neslapal (vyzkouseno X krat)

Taky o něm uvažuju. Vyplatí se teda? A jak ho dávkuješ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: pá říjen 12, 2012 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kalda6: no jak sem psal, ja sem spokojenej, navic kdyz trochu pohledas, tak ho sezenes i za dost slusnou cenu davam 2x2 odmerky behem dne, to dela dohromady nejakejch 6,5g, prvni dve mezi jidly a druhy dve pred treninkem
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá říjen 12, 2012 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Muzu rictcze kdyz sem bral kreatin s gainerem tak jsem nazvacgal za mesic 5 kilo, po vysazeni jsem zhubl 3 kila....2 kila svalu zustaly, sila zustala z 90%, nemyslim ze tohle by mi udelal gainer:D takze za me kreatin s gainerem nebo sacharidamav podobe klukopuru/malty funguje fajn. Ted jsem v nasycovaci fazi, ale beru kreati od reflexu v tabletach a zatim jsem si vsiml jen lepsi regenerace (6 dni, prechazim na udrzovaci fazi)
Akulla

PříspěvekZaslal: pá říjen 12, 2012 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Muzu rictcze kdyz sem bral kreatin s gainerem tak jsem nazvacgal za mesic 5 kilo, po vysazeni jsem zhubl 3 kila....2 kila svalu zustaly, sila zustala z 90%, nemyslim ze tohle by mi udelal gainer:D takze za me kreatin s gainerem nebo sacharidamav podobe klukopuru/malty funguje fajn. Ted jsem v nasycovaci fazi, ale beru kreati od reflexu v tabletach a zatim jsem si vsiml jen lepsi regenerace (6 dni, prechazim na udrzovaci fazi)

hmm, jestli skutecne vazis pouhych 68 kilo, tak bych rekl, ze uzivani kreatinu neni moc rozumna volba, jelikoz se kreos musi dostat do svalu a naplnit je vodou, predpokladam, ze tam zatim totiz neni co naplnovat. Spise bych se soustredil na stravu, mineraly a vitaminy
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá říjen 12, 2012 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, svaly nejake mam, o to bych se nebal. Stravu dodrzuju,....
pain2

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl jsem se zeptat. Je možné, že by mohl dělat kreatin nevolno? Nemyslím od žaludku, ale po nasycovací fázi pociťuji docela mdloby a nepříjemný pocit na hrudníku. V prvních dvou cyklech mi to nedělalo, ale po větší pauze jsem načal 3. cyklus a pak se to objevilo. Z podezření, že by to mohlo být kreatinem jsem jej vysadil a stav se mi zlepšil.. pak jsem znovu zkusil kreatin a potíže se znovu objevili, ale co vím, tak kreatin by neměl ovlivňovat srdeční činnost a krevní tlak. Tekutin jsem měl dostatek a hlídal jsem si to, abych nedošel do fáze dehydratace.

Díky
Pavel.Schr

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2012 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím,
mám kreatin ethyl ester a klasický kreatin (monohydrát). Chtěl bych je brát zároveň, je to dobrej nápad, nebo špatnej nápad nebo jakej to je nápad? Pokud dobrej, jaký byste doporučovali dávkování?

Díky
duke.dukem

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavel.Schr: Je to zbytecnej napad, poe brat CCE a mono zaroven je zbytecny.
nEcro

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Brat CEE i samotny je uplne zbytecny, protoze je k nicemu
Pavel.Schr

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2012 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:
Pavel.Schr: Je to zbytecnej napad, poe brat CCE a mono zaroven je zbytecny.

No
...zbytečný...proteiny taky bereš z víc různých zdrojů (syrovátka, maso, kasein...), z jakýho důvodu toto nefunguje u kreatinu? Chtěl jsem brát poloviční dávkování monohydrátu a poloviční CEE...
secret78

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2012 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lebo ethyl ester je v konečnom dôsledku stále kreatin a to v dosť zlej forme. Ber monohydrát a CEE radšej vyhoď do koša.
jari

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2012 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No to je výborný, CEE do koše. Proč? Ti řeknu proč. Protože TADY se nosí jenom "creapure"
Rozdíl mezi nima je hlavně v tom, že CEE nazavodňuje tolik jako monohydrat a není výrazný plnící efekt, to znamená, že cvičenec si po 14ti dnec změří biceps a on je skoro stejnej jako na začátku. Naproti tomu u monohydrátu není problém po týdnu naměřit centimetr navíc. Z toho pramení - CEE je k hovnu, nefunguje. To ale není důkaz nefunkčnosti CEE, to je tak trochu důkaz né tak závratné funkčnosti monohydrátu.

Je mi jasný, že jako odpůrce kreatinu se tady pouštím na tenký led Nehodlám sem už přispívat. Jen reaguju na "CEE vyhoď do koše"

Teda né odpůrce ale spíš mě jako suplement nechává chladným
secret78

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2012 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A aký mechanizmus spôsobuje, že CEE nezavodňuje a monohydrát zavodňuje, keď ide v obidvoch prípadoch o zvýšenie zásob CP vo svaloch? V čom sú ten CEE a ďalšie meganezavodňujúce kreatíny iné?
c87

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2012 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CEE je len reklamny tah ako ine typi kreatinov, kreatin ako taky zavodnovat musi... Ester ma zabranovat rychlemu rozpadu kreatinu v kyslom prostredi, na druhu stranu testy potvrdili ze to tak nieje a cisty creapure si zachova vacsie % kreatinu v tomto prostredi = je efektivnejsi! Zaver si moze sprvit kazdy sam...
nEcro

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2012 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2 jari : zkus si zjistit jak funguje CEE a je to hodne zjednodusene spise creatinin (nezdaouci zatezuje ledviny) jinak je to klasika monohydrat s alkoholem
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 175, 176, 177 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: