|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
yggu- lidi prostě volaj 156 když neco potřebujou
Kdyby ty peníze co si město platí MP šlo do toho molochu PČR,myslíš,že by se neco zlepšilo? To snad nééé
Neříkám,že u MP nedelá spousta dementů,ale to i u PČR..záchranky..hasičů..prostě všude,ale neházel bych všechny do jednoho pytle.
Bazzy,kdybych byl na místě,tak holka jde k zemi rychlostí blesku a dědek by dostal loket,že by nevypovídal 10 dní. A kdyby se takle chovala moje dcera..tak ji dobiju sám!!! _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 9:11 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | yggu- lidi prostě volaj 156 když neco potřebujou
Kdyby ty peníze co si město platí MP šlo do toho molochu PČR,myslíš,že by se neco zlepšilo? To snad nééé
Neříkám,že u MP nedelá spousta dementů,ale to i u PČR..záchranky..hasičů..prostě všude,ale neházel bych všechny do jednoho pytle.
Bazzy,kdybych byl na místě,tak holka jde k zemi rychlostí blesku a dědek by dostal loket,že by nevypovídal 10 dní. A kdyby se takle chovala moje dcera..tak ji dobiju sám!!! |
Takže by stačilo to 158.
Jo, minimálně v tom, že by tu MPíci nebuzerovali, protože tady nic jiného nedělají ... ale klidně věřím, že v Budějkách to máte jinak. No, věřím, připouštím, že ta možnost existuje
Ne, to neházím, ale srovnávat záchranku hasiče s MP fakt nejde, to vyplývá už z podstaty .
Mlátit ženský co navíc vážej od pohledu max 50 kilo, fakt bourák. Ten děda bohužel z daní celý život platil, a do smrti platit bude, takové jako jsi ty ... a pokud na starýho páprdu, který se tam jen motá (na víc díky věku ani nemá),nemáš jinak než jak píšeš, nebo jak tam předvádí ten exot, tak jsi ubožák a jdi k lopatě. Jenže tam je to moc práce a není do koho si bouchnout.
EDIT ... to Bazzy .... byl jsem koukám přehnaně optimistický _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 9:25 pm Předmět: |
|
|
Bazzy se ptal na můj názor.
Stačilo by,kdyby dedek poslal toho strážníka pod kola tý tramvaje. No co..vždyt je starej a platí daně.
Hádat se nebudu.
V první řadě,kdybych šel do zákroku,tak bych hledel na svoji a kolegy bezpečnost.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
jj, a ta holka ho mohla umlátit kabelkou ....
To taky nemá cenu, lidi tě platí, byť nedobrovolně, a měl by si tam být pro ně ... ne si léčit komplexy v uniformě.
Já jsem se s crusherem v mnoha věcích neshodl, ale jedno se mu musí nechat, pořád věděl kdo, co a proč, i když jsme to občas viděli každý jinak. A kdyby lidi jako jsi ty někdo svlíknul z uniformy a poslal do práce, celý ten váš ansámbl zrušil, a ty peníze přidal lidem jako je on, tak budu fakt rád. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Gohan napsal: | | Oho tak to pozor. Jestli tam zaparkovali 17.50 a zdarma to je až od 18.00, tak to není problém policie ,ale řidičů. |
Tak si říkám co slušného napsat, a moc toho mě nenapadá:-)))).
A určitě mi stejně akurátně vysvětlíš, když dbáš na ty detaily:-))), jak je to super, že nejkratší dobou, na kterou si lze zaplatit parkování je 30 min, takže jsem si tam mohl s tím parkovacím lístkem v pondělí ráno stoupnout na 20 minut zadara
Jak to zpívá ten Landa .... Předpis je předpis, vůl zůstane volem, zákon je zákon, a život jde kolem dál. |
Přesně tak, zákon je zákon. Když ho porušíš, neplakej, že tě někdo potrestá. Nechceš aby tě někdo potrestal? Neporušuj pravidla. Je to tak jednoduché. Ale ono je asi lepší to zkusit a když to nevyjde, tak potom nadávat na policajty
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 9:45 pm Předmět: |
|
|
No ono asi záleží na jednotlivcích spíš hodně. Asi nikdy nezapomenu, jak mi státní policajt dával pokutu 500 za to, že sem šel 30m od přechodu. Říkal mi, že mi to dává jako ponaučení, že sem se nerozhlídl, jesi někde nejsou policajti.
Když sem mu řekl, že to je jediná silnice, kterou při cestě z fitka přecházím, tak mi řekl, že to fitko na mně není moc vidět teda, jen že prej na rukách...kretén...a ptal se, jesi beru steroidy, když sem řekl, že nic neberu, tak mě k tomu ještě nabádal!!
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
Ale zakony jsou smesne respektive ty tresty co tu padaji jsou jak v nejakem kocourkove
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
|
| Gohan napsal: |
Přesně tak, zákon je zákon. Když ho porušíš, neplakej, že tě někdo potrestá. Nechceš aby tě někdo potrestal? Neporušuj pravidla. Je to tak jednoduché. Ale ono je asi lepší, potom nadávat na policajty |
Hele, tebe je mi fakt líto .... protože narodit se o pár let dřív, tak jsi to mohl někam fakt dotáhnout. Tenhle přístup se za totáče fakt cenil, protože ani tehdy na to jen tak někdo neměl žaludek .... je to sviňárna, je to hovadina, je to zbytečnost? Nevadí, hlavně že je na to papír .
Ty to podepiš (když tě nevemou k PČR, tak MP v pohodě:-), třeba s radarem na D8, jak je tam na výjezdu z Prahy ta 80 kvůli hluku (i když nejbližší barák je asi tak kilometr daleko:-)))), budeš šťastnej jako blecha, a ještě ti za to zaplatí ... jen bacha abys stavěl jen ty správný lidi _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
|
|
ygg:
Názor na MP Praha ti nebudu brát, pže nejsem z Prahy. Ale s tím hodnocením zákroku "chudinka 50kg holka co strážníka jen mlátí kabelkou a děda který se jen motá" jsi úplně mimo. Byl jsi v USA tak jistě tušíš jak by tam takové "jenom mlácení a motání" strážníka asi dopadlo a nejenom tam.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 9:48 pm Předmět: |
|
|
ygg: a nedej boze, aby policajti obtezovali nase hnede spoluobcany to si prece nemuzou dovolit, musi otravovat jen ty stare a mlade lidi a okradat ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 10:07 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | ygg:
Názor na MP Praha ti nebudu brát, pže nejsem z Prahy. Ale s tím hodnocením zákroku "chudinka 50kg holka co strážníka jen mlátí kabelkou a děda který se jen motá" jsi úplně mimo. Byl jsi v USA tak jistě tušíš jak by tam takové "jenom mlácení a motání" strážníka asi dopadlo a nejenom tam. |
V USA jsem byl, a podobných bezďáků jsem tam viděl víc než dost .... a hlavně jsem viděl, že policajti je neprudili do té doby, než začali otravovat lidi okolo, a i pak se jim snažili hlavně vysvětlit, ať toho nechají a někam vypadnou. Jasně a v klidu. Ve Washingtonu D.C. jsem s oblibou chodil si číst do parku, kde by ti dva z toho videa patřili rozhodně k těm lepším a víc při smyslech. Policajta jsem tam viděl jen jednou, prošel, párkrát se pozdravil a v pohodě pokračoval. Nakonec, když si člověk vzpomene třeba na ty exoty v NYC v metru, tak to by jim nestačila Národní garda, kdyby to dělali jinak. Možná někde na Jihu nebo Sředozápadě je to jiný, ale já za ten cca rok se s tím nesetkal.
A tak korektní, slušný a vstřícný policajty jako tam, jsem tady nepotkal ani omylem ... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 10:21 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | MalajskyTygr napsal: | ygg:
Názor na MP Praha ti nebudu brát, pže nejsem z Prahy. Ale s tím hodnocením zákroku "chudinka 50kg holka co strážníka jen mlátí kabelkou a děda který se jen motá" jsi úplně mimo. Byl jsi v USA tak jistě tušíš jak by tam takové "jenom mlácení a motání" strážníka asi dopadlo a nejenom tam. |
V USA jsem byl, a podobných bezďáků jsem tam viděl víc než dost .... a hlavně jsem viděl, že policajti je neprudili do té doby, než začali otravovat lidi okolo, a i pak se jim snažili hlavně vysvětlit, ať toho nechají a někam vypadnou. Jasně a v klidu. Ve Washingtonu D.C. jsem s oblibou chodil si číst do parku, kde by ti dva z toho videa patřili rozhodně k těm lepším a víc při smyslech. Policajta jsem tam viděl jen jednou, prošel, párkrát se pozdravil a v pohodě pokračoval. Nakonec, když si člověk vzpomene třeba na ty exoty v NYC v metru, tak to by jim nestačila Národní garda, kdyby to dělali jinak. Možná někde na Jihu nebo Sředozápadě je to jiný, ale já za ten cca rok se s tím nesetkal.
A tak korektní, slušný a vstřícný policajty jako tam, jsem tady nepotkal ani omylem ... |
Ano, jsou slušní a vstřícní, dokud...
Kua Yggu, nelži sám sobě. Dobře víš, že kdybys tam do policajta začal strkat nebo ho mlátit čímkoli tak jako ti dementi na videu, tak skončíš skoro s jistotou s taserem v bachoru. Ani nějaká vzrušená diskuse s policajtem by se nesetkala zrovna s pochopením.
Tady v tomto Banánistánu si každý stěžuje na kradení vrchnosti a všeobecný bordel, ale když přijde na něho samého tak sám nic nerespektuje a jen hledá cestu jak se vším vyjebat. Jak to tak sleduju, tak šance na změnu k lepšímu je minimální
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: so říjen 13, 2012 6:59 am Předmět: |
|
|
Yggu, ať se ty nebo někdo z tvé rodiny píchne o jehlu, tak budeš ty fetky proklínat. Jediná jejich starost je, jak sehnat drogy a co kde ukradnout. Fetujou, chlastaj, obtěžujou lidi. Když s tím policie nic nedělá, lidi nadávají. Když s tím někdo něco chce dělat, nadávají. Mě teda nepříjde normální, aby ženská majzla kabelkou policajta po hlavě, nehledě na to, že to mohlo dopadnout hůže, viz. pobodání bezdomovkyní asi 14 dní zpět na Ruzyni. Mě nepříjde normální, že policista dělá svůj zákrok, přídou k němu dva blbové a začnou ho napadat. A televize z nich udělá ještě hrdiny. To se pak nedivme, že nikdo normální k té policii ani nechodí, kdo by se nechal za 17 čistého urážet, nechat si nadávat, v dnešní době, kdy si každý stěžuje a každý kentusák je ukřivděný. Lidi nadávají, protože policie je represivní složka, dává pokuty a proto se to lidem nelíbí. Přitom většina lidí si za tu pokutu může samo. Sestřenice ztratila na farmářských trzích své 5 leté dítě a jak byla ráda, že může někomu zavolat o pomoc. Policie tam byla za chvíi a kluka našla. Takže já osobně jsem rád, že tady policie i strážníci jsou a v dnešní době mladé generace jich bude potřeba ještě více
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so říjen 13, 2012 7:36 am Předmět: |
|
|
Yggu já tě celou dobu měl za přiměřeně inteligentního a dospělýho člověka, ale koukám, že jsem se tragicky spletl.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|