|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 10:55 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Octopuss napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Prosímvás, řekněte mi někdo, kterej génius navrhnul novej vzhled youtube. Přijedu mu zlámat prsty. |
Asi jsem si už zvyknul, jak tam chodím poměrně často Myslíš tu divnou postranní lištu vlevo? | Asi jsem debil, ale jde jsou proboha oblíbený videa??? |
Vyscreenuj ten tvůj nový vzhled. Všichni kolem mě mají furt stejnej YT, kterej se změnil uz kdysi dávno. Že by si byl až tak pozadu?
Jinak pokud máme ten samý vzhled, tak oblíbený videa jsou ve tvém účtu vpravo nahoře, když si rozklikneš rozbalovací šipečku. Objeví se ti další nabídka nahoře uprostřed pod vyhledávačem a tam už je uvidíš. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rachela

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 11:05 am Předmět: |
|
|
Mám tohle a vidím to dnes podruhé (včera poprvé)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 11:16 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | V cem je problem, pouzit jednorucky? |
JČ na rovný moc nemusím, proto jezdím bench, ale JČ hlavou nahoru mám rádši než bench hlavou nahoru (MP), krásně se tam dokáži zapřít a není problém, ale ty rovný mi neseděj.
Draper: No tlaková síla ti šla celkem dolu co jsem koukal, ale zase "přítahová" (cviky na záda), bych řekl, že ti tolik nespadli, ne? :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 11:36 am Předmět: |
|
|
Cizo: co to máš za divnej vzhled?  To jsem nikdy neviděl.
Já se k oblíbeným dostanu přes tu šipku u odkazu na profil, čímž se otevře menu, kde je to schovaný pod Video manager - Favourites.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 11:41 am Předmět: |
|
|
Novy vzhlad budete mat zanedlho vsetci.
CIZO: Klikni si vlavo hore na "Seznamy videi", malo by to tam byt. _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 11:42 am Předmět: |
|
|
Aha, taky mám ten Octopussův. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
Seznamy videí jsou prázdné!  To je děs! _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 2:10 pm Předmět: |
|
|
Sranda, ja tu vidim tvoje oblubene videa. Zoznam _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
Skoro celý prázdniny volno a já musím onemocnět na začátku školy když mám řešit BP a tak dále...shit happens...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 6:42 am Předmět: |
|
|
Něco mi dneska ráno na záchodě říkalo, že i když je to puding bez vaření, tak jsem měl alespoň použít tu teplou vodu jak tam píšou. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 9:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 10:52 am Předmět: |
|
|
Samsung dneska oficialne zacal prodavat Samsing galaxy note II . Do cely CR prislo par desitek kusu...lidi co to maj objednany uz od zari, na ne se nedostalo... Na celou republiku jen par bilejch variant... ja si minulej tejden v Samsungu rezervoval jeden kousek ..dnes mi psali, ze ho mam pripravenej k odberu...ale pak jsem zjistil, ze u t-mobilu ho budu mit misto za 16 000 za 9 000 a tak jsem rezervnul i u t-mobu a to uz ho taky maj pro me ready, ale jeste je nemuzou prodavat, ceka se az to povoli vedeni z Prahy :/ :D kua no nenastvalo by vas to?:D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|