Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 625, 626, 627 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:D do mobilů sem vrazil za celou dobu, co je používám, 200kč.... každej mobil jsem dostal (dárek nebo k něčemu) a kredit mi vždycky někdo dobil (g4p ), takže ti to přeju, ale nic nechápu
Mablung

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Samsung dneska oficialne zacal prodavat Samsing galaxy note II . Do cely CR prislo par desitek kusu...lidi co to maj objednany uz od zari, na ne se nedostalo... Na celou republiku jen par bilejch variant... ja si minulej tejden v Samsungu rezervoval jeden kousek ..dnes mi psali, ze ho mam pripravenej k odberu...ale pak jsem zjistil, ze u t-mobilu ho budu mit misto za 16 000 za 9 000 a tak jsem rezervnul i u t-mobu a to uz ho taky maj pro me ready, ale jeste je nemuzou prodavat, ceka se az to povoli vedeni z Prahy :/ :D kua no nenastvalo by vas to?:D

Ne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Majesty

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
:D do mobilů sem vrazil za celou dobu, co je používám, 200kč.... každej mobil jsem dostal (dárek nebo k něčemu) a kredit mi vždycky někdo dobil (g4p ), takže ti to přeju, ale nic nechápu

Asi tak momentalne mam velmi moderni a luxusni Samsung E1200M , za ktery jsem vysolil tezce penize - 300kc a z toho bylo 200kc predplaceny kredit a karta
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Samsung dneska oficialne zacal prodavat Samsing galaxy note II . Do cely CR prislo par desitek kusu...lidi co to maj objednany uz od zari, na ne se nedostalo... Na celou republiku jen par bilejch variant... ja si minulej tejden v Samsungu rezervoval jeden kousek ..dnes mi psali, ze ho mam pripravenej k odberu...ale pak jsem zjistil, ze u t-mobilu ho budu mit misto za 16 000 za 9 000 a tak jsem rezervnul i u t-mobu a to uz ho taky maj pro me ready, ale jeste je nemuzou prodavat, ceka se az to povoli vedeni z Prahy :/ :D kua no nenastvalo by vas to?:D

Mám pro tebe dobrou zprávu... dá se to léčit.
Grimley

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No dobře, nenapsal jsem to na zrovna ideální forum co se týče tématu Útěchou mi může bejt, že zejtra už ho prodávaj, takže už ho budu mít ... ale další problém, co mi leze na nervy je to, že jsem na zejtra měl v plánu pochod, kterej musím odložit :/ ... no nenaštvalo by vás to?
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty seš mobilový úchyl, ne?
Já mám obyčejný samsung za 2000,- protože jsem chtěl qwertz klavesnici, bylo by mi líto dát takovou raketu za mobil, ale každý má to svoje no. Mě stačí, když se dovolám a napíšu SMS.
blazen

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

já tě chápu taky pošilhávám po novým mobilu, ale protože jsem se o to skoro 3 roky nezajímal (od koupi posledního telefonu - Nokie N97), tak zřejmě jednoduše vezmu to nejlepší, co trh nabízí - Galaxy S III
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějakej rozumnej smartphone se hodí, ale note je velká obluda, to nepočítám jako telefon
MAST3R

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2012 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Nevím čím to nějak, ale nějak mi padla tlaková síla, hlavně na kozách, i když tuším, že je to kombinace několika faktorů ( a hlavně jiný sparing), mám psychický blok na benchi, že někdo musí za mnou stát, i když se čínky ani nedotkne (maximálně mi jí pomůže vyndat ze stojanů), ale sám si troufnu na 75kg a pak blok a 80kg by mi ukrojilo hlavu, přitom když za mnou stál starý sparing, tak nebylo problém končit na poslední sérku na 90kg i 100vka šla.

Říkám, že je to sparingem, dneska trénink se "starým" sparingem a hnedka šlo 8x80kg, 3+1x90kg a to jsem měl ještě lehkou svalovku ze středečních koz.
blazen

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2012 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co mě opravdu nakrklo - po víc jak půl roce nezaměstnanosti najdu práci (resp. ona našla mě), o kterou fakt stojím a mám o ni zájem ale když do ní mám teď v pondělí nastoupit tak si dneska dojebu kotník s čímž tam prostě nemůžu jít... můžu jenom doufat že tam místo mě nepřijmou někoho jinýho... no a samozřejmě na jakýkoli sport můžu na pár týdnů zapomenout... to mě fakt mrdá
smetak

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2012 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
co mě opravdu nakrklo - po víc jak půl roce nezaměstnanosti najdu práci (resp. ona našla mě), o kterou fakt stojím a mám o ni zájem ale když do ní mám teď v pondělí nastoupit tak si dneska dojebu kotník s čímž tam prostě nemůžu jít... můžu jenom doufat že tam místo mě nepřijmou někoho jinýho... no a samozřejmě na jakýkoli sport můžu na pár týdnů zapomenout... to mě fakt mrdá

tak to zafixuj a bez tam
secret78

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2012 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stratilo sa mi z pokladne 10€, to by ma ani nenasralo. Skôr ma nasralo, že neviem ako sa to mohlo stať.
blazen

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2012 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
blazen napsal:

tak to zafixuj a bez tam

dík, rada k nezaplacení... akorát že nemůžu došlápnout ani lehce na patu a práce není sezení v kanclu - je potřeba v ní chodit, příp. stěhovat těžší předměty
Korny

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2012 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdy jsem nebyl nemocnej dýl jak 5 dnů (mimo zápal plic) a zrovna teď, když potřebuju chodit do práce a školy se mi nemoc táhne už přes týden Navíc celej týden mám teplotu pořád kolem 37 a nevím čím to je, což taky není úplně ok Nemá někdo zkušenost s tím, že mu Penicilin nebo jiný antibiotika zvyšujou tělesnou teplotu po dobu užívání?
MAST3R

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2012 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, že by mě lezlo na nervy nebo tak nějak, ale chodí k nám do fitka týpek. Tak 1,85 m a 90kg, vysekanej (kostky na břiše, pruhy na ramenou) je mu asi 19, říkal jsem si, že má dobrou formu, že je skoro celý rok vysekanej, že si asi hlídá stravu a dneska jsem zjistil, že užívá spirák. Docela mě to překvapilo po tom, co měl nějaký kecy na sypání minule, když jsme se bavili o profících.
Zajímalo by mě jak moc tahle látka tomu "vydrátovaní" napomáhá? Kdyby jsme měl někdo osobní zkušenost a nudil se, tak bych ocenil třeba PM, kde se trošku rozepíšete. Díky.

JINAK NECHCI TO ZKOUŠET, UŽ 3 MĚSÍCE NEMÁM ANI DOPLŇKY, NIKOHO NEODSUZUJI, JEN MĚ TO PROSTĚ ZAJÍMÁ.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 625, 626, 627 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: