Drejprduv objem - HPM

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Drejprduv objem - HPM
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jnerez

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obávám se, že dnešní tisíc sériovej trénink je jízdenka k navrácení do starých kolejí, kam si myslím nechtěl znovu vjet .

Naposledy upravil jnerez dne út říjen 16, 2012 8:17 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Obávám se, že dnešní tisíc sériovej trénink je jízdenka k navrácení do starých kolejí, kam jsi myslím nechtěl znovu vjet .

Asi tak, Drape to čo zas, ehm, vyvádzaš?
Draper

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
kdy půjdeš zase? plánuju provokativní návštěvu BG v tričku SPCgym :D

Zitra? :D Btw zrovna pred par minutama jsem potkal malyho Ondru :)

Pro ostatni: Prestante mne sem psat jakekoliv narazky na tema jak mam ci nemam cvicit. Myslim, ze je to celkem rozdil oproti drivejsku, kdy jsem byl ve fitku kazdy den 4 a vice hodiny, odcvicil i pres 100 serii za trenink, cviky jako trhy, premisteni, hafo serii mrtvol, pritahu..., nekolikrat jsem se musel cely prevlekat, protoze jsem se topil ve vlastnim potu a jeste ho zavrsil hodinovym intenzivnim kardiem. Tohle je normalni split pres 20 serii na partii, spousta izolovanych nanarocnych cviku, u kterych se prakticky ani nezpotim a jestli s tim ma nekdo problem a nezvladl by to, tak me to mrzi. Asi to chce vic trenovat nebo vic jist :) .Takze jeste jednou dekuji za komentare, ale opravdu o ne nestojim a od ted plati pravidlo imunity jako bylo drive. Dekuji za pochopeni.
Draper

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2012 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13/10 ZADA, RAMENA, TRAPEZY

stahovani kladky na hrudnik
40kg x 12
45kg x 12
50kg x 10
55kg x 10
60kg x 8 + 45kg x 12 + 35kg x 17
50kg x 15

mrtvy tah
110kg x 5
120kg x 5
130kg x 5,5
135kg x 5,5,5,5
140kg x 5
110kg x 15
-vubec nechapu, predevcirem jen jedna serie se 130kg hodne tezka, dnes 130 jak nic, chtel jsem s tim dat 5x5, ale fakt jsem tam citil rezervu, takze jsem pridal na 135kg, o neco tezsi ,ale porad na jistotu. Posledni tezka serie zkouzka 5x140, to uz bylo dost tezky, ale rozhodne ne nezvladnutelny. Mam i video, respektive ho ma bodyfitnesska, tak az mne ho nejak posle, tak ho sem dam :) Posledni serie 110 na max reps. Od minule o 5 vice a jeste bych asi neco vymackl, ale nebudem to hrotit.

pritahy JR
20kg x 12
25kg x 10
27,5kg x 10
30kg x 10
32,5kg x 8
35kg x 8
37,5kg x 6 + 25kg x 10 + 20kg x 12
30kg x 15

pritahy kladky v leze (siroky adapter)
50kg x 12
55kg x 10
60kg x 10
65kg x 10
70kg x 8 + 50kg x 12 + 40kg x 20
60kg x 12

tlaky JR v sede
12,5kg x 10
15kg x 10
17,5kg x 8,7,6
17,5kg x 6 + 10kg x 12
15kg x 8 + 10kg x 10
-no vse na krev, tlaky budou porad slabina, navic jedna ruka porad jde uplne mimo, ale to mam uz asi odjakziva. Minuly tyden jsem ale dal 6x15kg a jeste k tomu to byl prvni cvik v treninku, takze si vlastne vubec nemuzu stezovat, ona i taky ta sila poroste.

superserie: upazovani s JR + predpazovani s JR
10kg x 12 + 10kg x 12
10kg x 12 + 10kg x 12
10kg x 12 + 10kg x 12
10kg x 12 + 10kg x 12
10kg x 15 + 10kg x 15

upazovani na protismerkach v predklonu (kazda strana zlvast)
10kg x 12,12,12,12,12

krceni ramen s JR
25kg x 12,12,12,12,12

-zatim absolutne nejlepsi trenink za tech 17 dni, co cvicim, pritom paradoxne 6. v rade, takze by se dala cekat unava. Vice ale jim, sila i svaly rostou a regenerace je lepsi. Zitra ale 100% volno.
Grimley

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2012 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdy jsi tam byl? :)) já se právě vrátil a tajně jsem tě tam vyhlížel .... nosím teď falešnej knírek a černý brejle (), abys mě náhodou nepoznal třeba
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2012 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekny log, libi se me, ze nedodrzujes striktne nejake rozpisy, cvicis protoze te to bavi, ale pritom makas.
Takze, kdy se muzeme tesit na aktualni objemovou fotku?
Draper

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2012 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dik Rosto, od meho skoro vzora to potesi :D Fotky budou tak za 14 dni cca. Mam pro porovnani i ze zacatku, ted uz muze byt cca 5-6kg nahore.

Grimley: ja byl dopoledne. Tak priste si pisnem na FB a domluvime se, jujky?
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2012 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm 11 stranek za 14 dnu, tady to žije :)

Kdy ten Velmez ?
Grimley

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2012 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ThAk ShE BuDu TěŠáNkOvaT ...ale vážně bych někdy rád zacvičil s panem Drejprdem :) ....
Draper

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2012 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
ThAk ShE BuDu TěŠáNkOvaT ...ale vážně bych někdy rád zacvičil s panem Drejprdem :) ....

Tak ja nevim, zitra mam day off, ty taky, v patek tam asi budu dopoledne, jenze to ty mas ten pochod, v sobotu a v nedeli tam budu mit hezsi spolecnost (nez ze bys byl skaredej, ale preci jen... )...tak ja nevim, musis asi do fronty A nebo se vyser na ten patecni pochod, ktery stejne nedas a pojd se mnou v patek

Arnie: Kdy ty a Marketa? :)
Grimley

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2012 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Příští tejden nejdeš některej den navečer? Já mám totiž na pátek dovču, takže jedu zejtra dom a v pátek ten pochod dám už jen kvůli tobě :D .. i kdybych měl dojít po čtyřech
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2012 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ze skoro vzor, s tvym tempem a nasazenim budes za mesic dvakrat takovy
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čauko, mám teraz také obdobie " vyhorenia ", sila nikde, chrbát a nohy zreteľne unavené. Šiel som tri mesiace fullbody 3x týždenne, ku koncu už s dosť veľkým volume. Výsledky sa síce dostavili, sila priebežne stúpala, no nastal zlom a teraz sa cítim ako keby ma prešiel parný valec.
Včera som si bol na 15 minút zabehať a cítim sa ako po ťažkých drepoch. Rozhodol som sa, že na mesiac úplne vypustím činky a po včerajšku mám v úmysle vypustiť aj kardio.
Chcel by som sa teda opýtať, ako sa cítiš po tej pauze čo sa týka únavy po tréningu alebo mimo neho. Odporúčal by si takýto oddych ?
P.S. Mám 17 a už dosť dlho to tu sledujem (aj Tvoj starý log), no registroval som sa až teraz.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já, ona, Eda, nedělě
madball

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nick "Dante Flyshit" je mi nějakej povědomej, asi IFko, řekl bych. Nehce se mi to teď kontrolovat, tak radši prdnu nějakej spam Draperovi, jemu to stejně neva.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: