od 63,1 furt 69tka :)
praveze uz si neumim predstavit, kde bys i to 1kg stahovala, kdyz mas videt zily na brise (jasne, voda se da stahnout vzdycky, ale bude to utrpeni)
_________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
praveze uz si neumim predstavit, kde bys i to 1kg stahovala, kdyz mas videt zily na brise (jasne, voda se da stahnout vzdycky, ale bude to utrpeni)
To přece nemusím stahovat... se večer nenapiju a je to dole... btw on ten předzávodní stres udělá svoje... a sundavat to samozřejmě budu jen na velké soutěže, ne? A žíly na břiše mám tak posledních 5 let... Normálně všici sundavají mnohem víc, to je přece naprosto běžné....
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Stahovat vodu je utrpení vždycky... Myslím, že jedno kilo se dá dát dolů úplně v pohodě i při takové super formě (hlavně když víš, jak na to, což Pavla ví) a navíc nezapomeň, že je teprve říjen, takže třeba do jara bude pro Kulicha každodenní standart 62,9kg.
_________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
CF 5 kol:
Squat clen 7/45 kg
KB swings 14/16 kg
čas: 5:08
Šlo by to i rychleji, ale nemohla jsem se úplně zničit, neb jsem hned následně na to vedla další hodinu...
Sobota jen protaženíčko, neděle jen kompenzační cvičeníčko...
Příští týden těžký, těším se:)
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Jela si brutálně , dala si všechny cleansquaty unbroken ne?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
CF 5 kol:
Squat clen 7/45 kg
KB swings 14/16 kg
Šlo by to i rychleji, ale nemohla jsem se úplně zničit, neb jsem hned následně na to vedla další hodinu...
CF 5 kol:
Squat clen 7/45 kg
KB swings 14/16 kg
Příští týden těžký, těším se:)
se nějak moc šetřila ...
Já s tím mívám problémy... těžko se hecuju, dost často prostě jedu na půl plynu... nejen v CF, ale i ve vzpírání... když nemám motivaci (což teď prostě nemám, nejsou závody), tak nedřu jak kůň, ale jen tak si to projíždím a podvědomě se šetřím, no...
Pozvedy nadhozové ze statrovní pozice s položením
2/108 - 115 - 115 - 120 - 120 - 125 - 125 - 130 - 130
Na trh ukrutné rozcvičování, jako už je ostatně zvykem poslední dobou... asi už jsem stará, no...:D Nakonec ale super...
Z nadhozu mám radost z 100x2... 108 jsem přemístila a uspala se... 104 bylo v poho:)
Mrtvolka dneska lehce, jsem byla celá bolavá už a hučelo mi v uších po tom zaspání nadhozovém....
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru