Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 627, 628, 629 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sádra, +- 6 týdnů klid a nedošlapovat na nohu,... asi zdechnu nudou a demotivací
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo zranění jsou svině. Já si ted taky pár měsíců nezaboxuji
blazen

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jediný štěstí je, že se mi to stalo při posledním zápase na posledním turnaji sezony (nohec)... do jara už bych měl začít sportovat, zaměřím se na zpevňování vazů a šlach (hlavně) v nohách a na novou sezonu snad budu 100% fit
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RoscoeArbuckle: Myslel jsem si, že ty mojí větu oceníš.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po říjen 22, 2012 5:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tedka me totalne nasral Celltech... je to hnus. Snad to bude mit nejake ucinky za to trapeni
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po říjen 22, 2012 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Boze ted jsem videl zpravy a teda odeberou tituly a vse Amstrongovi... nejsou ti amici tak trochu dementni? Nechaji ho tolikrat vyhrat a resi to az ted ?!
MAST3R

PříspěvekZaslal: út říjen 23, 2012 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Šaškárna pro normální lidi, kteří o tom ví hovno, beztak každý ví, že on ty všechny závody vyhrál ať ty medaile a poháry má či nemá.

Jinak dneska jeden známej, mluvil o panu "Spirákovi (y)", jak mu také vyprávěl, jak už 4 měsíce nic nebere, že nemá ani protein.
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2012 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Musím si postěžovat na ronnieho e-shop, objednal jsem si https://obchod.ronnie.cz/s-1940-animal-flex.html , když to bylo ještě v akci a byl k to mu nějaký vzorek zdarma, který mi nepřišel a tu krabičku jsem si chtěl vystavit a ona je z jedné strany rozbitá.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2012 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na Armstrongův případ doporučuju přečíst tohle http://cyclinginvestigation.usada.org/ sekce Appendices and supporting material. Možná plno lidí ztratí veškeré iluze...
Izman

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2012 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://pkx4420.medicalnewsreporter.com/ uzasne a lidi to kupuji, kupuji a kupuji. Ted mi to donesla kamoska :D pry potrebuje dat do mesice 10kg dolu a stimhle to bude jednoduche. Ted je na me nastvana ze pry ji nepodporuji v jejim usili, a to jsme jen rekl ze pokud bude porad zrat jako kun a pohybu bude mit porad tolik co lide ve vegetativnim stavu tak i kdyz toho sezere kamion tak ze nezhubne : (
U.B0B

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2012 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Musím si postěžovat na ronnieho e-shop, objednal jsem si https://obchod.ronnie.cz/s-1940-animal-flex.html , když to bylo ještě v akci a byl k to mu nějaký vzorek zdarma, který mi nepřišel a tu krabičku jsem si chtěl vystavit a ona je z jedné strany rozbitá.

me dnes od nich prisel otevrenej protein .... holt nikdo neni dokonalej - alespon prichute trefily, kdyz se jim to minule nepovedlo ...
U.B0B

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2012 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz hluboce zmrazene "maso" obsahuje cca 80% masa, kolik masa obsahuje takove maso krehcene? 30%?
viz. http://www.potravinynapranyri.cz/Detail.aspx?id=864 - Kaufland - Kuřecí prsní řízky
jaktoze se vubec do masa muze v CR cpat voda??

videli jste stroj na krehceni?

je to stejna svinarna jako napr. pretaceni tachometru - vedeni CR toto ale vubec nevadi - vedeni CR na obcany kasle ...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2012 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.stream.cz/peklonataliri/759576-peklo-na-taliri-krehcene-maso
Kdo kupuje křehčený maso je prostě bez debat idiot.
Judson

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 4:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz me vzbudi pohotovostni pracovni mobil 40min pred tim nez bych mel normal vztavat do prace (tj. v 5 nebo 6 ).
U.B0B

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
.......

je to stejna svinarna jako napr. pretaceni tachometru - vedeni CR toto ale vubec nevadi - vedeni CR na obcany kasle ...

omluva vedeni CR - zrovna dnes tachometry resili - dokonce i omezeni hlasitosti reklamy - ta na Slovensku plati cca 5 let - sic to neni 100%tni, ale aspon neco. po 5ti letech se dostavame na uroven Slovenska (pred 5ti lety).
ale bohuzel nam stale chybi napr. trestni zodpovednost rodicu za opakovanou trestnou cinnost vlastnich deti nebo trestnou zodpovednost politiku za zvlast velke financni skody. no, mame jeste co dohanet, abysme se dospali alespon na uroven nasich vychodnich sousedu. ted tam napr. chystaji pro problemove rodiny povinnou skolku od 3 let ditete a 12 let povinne skolni dochazky ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 627, 628, 629 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: