|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Study
|
Zaslal: so říjen 20, 2012 10:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 10:13 pm Předmět: |
|
|
Ano.
Doufám, že se mi to nedostalo do těla, když to v šatně zapíjel mojí vodou, chci být naturál. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 10:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 10:42 pm Předmět: |
|
|
Clen funguje za předpokladu, že držíš dietu, ale nějaký extra spalování od toho nečekej.
Za cenu celotělového třesu, křečí, bolesti hlavy, nespavosti...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 11:20 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | Stratilo sa mi z pokladne 10€, to by ma ani nenasralo. Skôr ma nasralo, že neviem ako sa to mohlo stať. |
Tak už som to vyriešil. Už som sa bál, že som úplne jebnutý.
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 2:29 am Předmět: |
|
|
bud kludny, clenbuterol nie je anabolikum.
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 2:30 am Předmět: |
|
|
bud kludny, clenbuterol nie je anabolikum.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 6:47 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Ano.
Doufám, že se mi to nedostalo do těla, když to v šatně zapíjel mojí vodou, chci být naturál. |
xDDDDD
tak tohle mě pobavilo :D
ne není to anabolikum...a pokud to bereš tak že braní zakázaných látek z tebe udělá...nenaturála...pak si uvědom že na černé listině je např...pseudoefedrin (např paralen), kofein (ten už byl mylím vyřazen), a taky samozřejmě alkohol a tráva :)
TAK KDO JE TU Z VÁS ANTURÁL KLUCI? ^.^
NIKDO :D
btw spirák má určitě vliv na napruhování svalů dostane ti tuk z těla líp než jen cardio a dieta...často se používá na problémový partie...
někde jsem četl že může působit i lehce anabolicky ale to spíš ta drůhá jemu podobná sranda...o ktere tu nebudu psát pže sem oduševnělej a spousta lidí tady ne...
:D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 7:50 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Ne, že by mě lezlo na nervy nebo tak nějak, ale chodí k nám do fitka týpek. Tak 1,85 m a 90kg, vysekanej (kostky na břiše, pruhy na ramenou) je mu asi 19, říkal jsem si, že má dobrou formu, že je skoro celý rok vysekanej, že si asi hlídá stravu a dneska jsem zjistil, že užívá spirák. Docela mě to překvapilo po tom, co měl nějaký kecy na sypání minule, když jsme se bavili o profících.
Zajímalo by mě jak moc tahle látka tomu "vydrátovaní" napomáhá? Kdyby jsme měl někdo osobní zkušenost a nudil se, tak bych ocenil třeba PM, kde se trošku rozepíšete. Díky.
JINAK NECHCI TO ZKOUŠET, UŽ 3 MĚSÍCE NEMÁM ANI DOPLŇKY, NIKOHO NEODSUZUJI, JEN MĚ TO PROSTĚ ZAJÍMÁ. |
FŮŮŮŮJ SYPAČ !!!!!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 9:36 am Předmět: |
|
|
Rostislaw: Díky.
guruhonza: Tak to Ti opravdu závidím, mě docela trvá než usnu a když usnu, tak se několikrát v noci probudím, ale zjistil jsem, že se budím skoro ve stejný čas.
Saphenus: To jsem si oddychl, bál jsem se, že mi naroste třeba 2 hlava.
Smile04: Díky za vysvětlení, tu větu jsem napsal for fun. :)
Majesty: _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 9:51 am Předmět: |
|
|
nemáš sypat ;) pak bys spal jak zabitej
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 10:11 am Předmět: |
|
|
Anabolické účinky má, ale nečekej, že po něm přibereš byť 1kg
Pro kondiční sportovce jako jsme tady my většina, je to opravdu zbytečné, něco jiného je to pro závodníka, který má před soutěží, tam jsou samozřejmě směsy o více látkách a clembuterol společne s efedrinem bude nejběžněji zneužívaná látka.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 10:28 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Ano.
Doufám, že se mi to nedostalo do těla, když to v šatně zapíjel mojí vodou, chci být naturál. |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|