Frozz - silová vytrvalost

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 73, 74, 75  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Frozz - silová vytrvalost  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz - silová vytrvalost
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2012 8:18 pm    Předmět: Re: Frozz - Crossfit / This is not heavy enough, give me mor Odpovědět s citátem

Ukázka jídeláku. Opravdu vím, že to neni ideální, ale snažím se, ať je příprava rychlá, jednoduchá a ne moc drahá :

120g vločky, mléko, protein, kreatin + soda
škola
100% džus, 90g sach. ovesná tyčinka
50g mandle
práce
5 vajíček, slanina
před: BCAA
trénink
po: BCAA
5 vajíček, slanina (někdy rýže, maso)
burákové máslo
5-6 Rácií, džem/med

Sachrů tam je podle mě přiměřeně, možná mi trochu chybí bílkoviny, který ale doženu Combatem, který mi přišel , tuky super - burákové máslo, olivový olej, vajíčka, slanina, mandle.
Luster

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2012 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kreatin se sodou nedavej spolecne s jidlem, dej ho minimalne hodinu pred/po jidle (proste idealne mezi jidly) a cca 30 min. pred treninkem
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2012 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, je to ale špatně napsané. Vstanu - dám kreáč sodu, připravím vločky a tak do 20min jím. Zase kvůli tomu nebudu vstávat o hodinu dřív a celou pixlu si do školy / práce brát nebudu. Snažím se ho dávat nalačno, 1x denně.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 4:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V tom jídelníčku nemáš žádnou zeleninu, rozhodně doporučuju minimálně jeden velkej salát zařadit.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 6:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Daymoone, máš pravdu, se zeleninou MÁM problém, hlavně chuťovej. Papriky, ředkvičky, rajčata....to nepozřu. Ale naopak mi chutná ledový salát, okurka hadovka, květák nebo třeba cuketa. Nějak to vymyslím a zařadím jí tam, protože je to potřeba.
Oddo

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dej místo nějakého džusu radši nějaký pořádný kus ovoce, uděláš líp a taky bych dal ty racie s džemem hnedka po tréninku jako svačinku a pak až ty vajíčka/maso
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 10:01 am    Předmět: Re: Frozz - Crossfit / This is not heavy enough, give me mor Odpovědět s citátem

Takže výsledky z ortopedie (http://www.orpcentrum.cz):

Obj.. dk stejně dlouhé, plochonoží, kolena v ose, vpravo bez otoku a výpotku, pohyb v plném rozsahu, stabilní, mensikové manevry neg., fp neg.,
papl. citlivost v okolí tuberculum Gerdi

Dg.. úponové bolesti IT traktu či LCL (to je "iliotibiální trakt" a "zevní postranní vaz")

Dop. ultrazvuk, ortopedické stélky

- doktor mi nabídl 6x týdně ultrazvuk v Praze, bohužel jsem musel odmítnout, protože bych to časově nedokázal stihnout v ord. hodiny.
- ohledně ortopedických stélek - tam je problém finanční, stojí prý od 1500-2500Kč, na to teď prostě nemám.
- zmiňoval se i o obstřicích, ale to už je léčba v pokročilejší fázi.

Nakonec jsme se dohodli tak, že to necháme být a jestli ta bolest bude intenzivnější a budu s tím mít pořád problém, mám zajít znovu. Prý pomáhá léčba teplem, tak alespoň koupím hřejivou koňskou mast budu si postižené místo mazat (teď mě tak napadá, jestli by nebylo dobrý koupit nějakou kolen. bandáž, abych ho udržel v teple?).

Jsem rád, že to není meniskus, ale "jen" úpony. Koleno je prý naprosto v pořádku.
Marky V.

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Malý tip:

Ze všech koňských mastí mám nejlepší zkušenost s touhle značkou:
http://www.lekarnanatura.cz/konsky-balzam-swiss-hrejivy-500---50-ml~z8594059731494.html
Luster

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
http://www.lekarnanatura.cz/konsky-balzam-swiss-hrejivy-500---50-ml~z8594059731494.html
vydrzi ten hrejivej pocit dlouho? ja pouzivam na prohrati thajskej olej, ale ten ma spis rychlej nastup a potom pomerne rychle odezni.. jinak sem koukal, ze ty konsky masti sou dve verze, klasika a forte, zkousel si obe?
Frozz.

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 8:31 am    Předmět: Re: Frozz - Crossfit / This is not heavy enough, give me mor Odpovědět s citátem

CF #9:

warm-up:
EROTIC FRIDAY warmup

Skill:
Snatch

AMRAP 12min:
5 snatch (45kg)
20 DU

Rounds: 9+3 Rx

- DU bez problému (jako vždy), snatche technicky myslím si že dobrý (více mi vyhovuje užší úchop, né ten, kde mám ruce až na konci tyče)
- trochu jsem si roztrhnul mozol, poslední 2 kola byly pomalejší, protože jsem nedokázal pořádně udržet osu v dlaních
- takže oficiální první krev na CF, dokonce ji mám i v deníčku
- znovu jsem se přesvědčil, že tento typ WODů mě hrozně baví

Naposledy upravil Frozz. dne čt listopad 08, 2012 9:43 pm, celkově upraveno 3 krát
smetak

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co si pořídit termo podvlikacky? Nemůžu si je vynachvalit. Mám femolopatelarni syndrom a musím mit kolena porad v teple, jinak boli:-)
Marky V.

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Marky V. napsal:
vydrzi ten hrejivej pocit dlouho? ja pouzivam na prohrati thajskej olej, ale ten ma spis rychlej nastup a potom pomerne rychle odezni.. jinak sem koukal, ze ty konsky masti sou dve verze, klasika a forte, zkousel si obe?

Forte jsem nezkoušel. Hřejivý pocit vydrží IMO dlouho, ale u mě je to tak, že mi ten účinek po pár dnech jakoby zevšední nebo si na to nějak zvyknu a pak už mi to tak nepřijde.
Frozz.

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smetak - prosím o PM, jaký produkt máš přesně na mysli, díky. Začnu asi nosit kolenní bandáž (čistě jen látková, taková ta klasická modrá s otvorem) kvůli udržení kolena v teplu.

Marky+Luster - objednal jsem si tu, jak doporučil Marky, koňskou hřejivou, takže budu mazat každý den.

A teď trochu OT od tématu - hodím i sem aktuálku:
Frozz.

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2012 12:15 pm    Předmět: Re: Frozz - Crossfit / This is not heavy enough, give me mor Odpovědět s citátem

Posilovna:

1. fáze

Strength:
Press - up to 55kg

Close-grip benchpress + situps: up to 60kg
Deltoids + scapula pushups:

- první fáze, večer bude CF, bylo to příjemný cvičení, spíš takový protažení-nastartování

Naposledy upravil Frozz. dne čt listopad 08, 2012 9:43 pm, celkově upraveno 1 krát
Frozz.

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2012 10:18 pm    Předmět: Re: Frozz - Crossfit / This is not heavy enough, give me mor Odpovědět s citátem

CF #10:

2. fáze

warm-up:
x squat
x lunge
x pistol
x ringdip
x V-up
x pushup

Strength:
Squat 3x8 - 70% - 100kg
3x max kb row (40kg)
3x max weighted pushup (20kg)

AMRAP 12min:
8 OHS (45kg)
8 pullup

Rounds: 5+5 Rx

- OHS docela těžký, ke konci už mi to trvalo....
- mám ale zlepšení na shybech, paráda!! Už jsem chytnul rytmus kippování
- jo a ty pressy v 1.fázi jsem fakt neměl dělat, docela jsem to u OHS cítil

Naposledy upravil Frozz. dne čt listopad 08, 2012 9:44 pm, celkově upraveno 3 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Frozz - silová vytrvalost Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 73, 74, 75  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: