Drejprduv objem - HPM

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Drejprduv objem - HPM
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majesty

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2012 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

1.10

https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1351166264_1.jpg

arbeit macht frei
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
seeya

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2012 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.10

https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1351166264_1.jpg

hehe pobavilo. Smutne ze tak vyzeram po cely rok.....az na to ze nevidno ani zily ani svaly
hypertenzia

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2012 8:02 pm    Předmět: aj ja nieco napisem :) Odpovědět s citátem

ale len strucne.

Ako sledujem tento log, uz presne rozumiem tomu co povedal Cizo, citujem: "Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu."
SIA

PříspěvekZaslal: čt říjen 25, 2012 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, ta poslední fotka vypadá celkem dost zdechle, i když tam svaly jsou. Viděl jsem nějakou fotku u nějaké holky na T a tam jsi vypadal fakt brutálně. Každopádně mě to znovu utvrdilo v tom, co si už nějakou dobu myslím a to, že opravdu luxusní brutální formu může mít především někdo, kdo jinak bez cvičení během pár dní totálně zdechne a je to pro mě i dost velká motivace makat dál.
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SIA napsal:
Hm, ta poslední fotka vypadá celkem dost zdechle, i když tam svaly jsou. Viděl jsem nějakou fotku u nějaké holky na T a tam jsi vypadal fakt brutálně. Každopádně mě to znovu utvrdilo v tom, co si už nějakou dobu myslím a to, že opravdu luxusní brutální formu může mít především někdo, kdo jinak bez cvičení během pár dní totálně zdechne a je to pro mě i dost velká motivace makat dál.

Prepáč, ale toto je fakt mega nezmysel
SIA

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
SIA napsal:

Prepáč, ale toto je fakt mega nezmysel

To je dost možný, ale přijde mi, že nejlepší formy z mého pohledu měli borci, co jak přestanou cvičit, tak na nich není ani poznat, že to někdy dělali, jako třeba freiman.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere, mozna to tu nekde je, ale v te zaplave prispeku od tvych fans se v tom nejak ztracim, nikde tu nemas jidelnicek.
Zkus sepsat jeden den od snidane az po veceri.
shooter

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Drapere, mozna to tu nekde je, ale v te zaplave prispeku od tvych fans se v tom nejak ztracim, nikde tu nemas jidelnicek.
Zkus sepsat jeden den od snidane az po veceri.

Na to ti neodpoví protože jí úplně všechno ne v normálním množství ale v tunách

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Draper

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shootere prosimte, nevyjadruj se, kdyz vis uplny hovno.

Rosta: nikde tu neni, mam spoutu blbych a hodne zvlastnich az nepochopitelnych stravovacich navyku, na kterych pracuji a odstranuji je. Jim a posledni asi 2 roky jsem jedl tak trochu rekneme jinak , ale pomalu se vracim k takovemu tomu normalnimu kulturistickemu jidelnicku jako pred lety, ktery mne vzdy vyhovoval a bavil :)
kubaz

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no.. kdyz vidim jak si dopad tak sem uprimne rad ze ja mam aspon ten pupek..
Draper

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
no.. kdyz vidim jak si dopad tak sem uprimne rad ze ja mam aspon ten pupek..

Jo, ale ty hrozna fotky jsou mesic stare, ted uz mam preci jen o par kg vice a vypada to podstatne jinak viz par stranek zpatky a hodlam samozrejme pribirat dale Vzorem je mne mementalne ,at se mu to libi nebo ne (ale urcite libi ) prave tady Rostova forma, takze tak nejak bych si to casem predstavoval.

A uz mne tu dal prosim nerozebirejte moji formu / neformu, je to celkem otravne porad na to reagovat, vse podstatne bylo receno, za 3-4 tydny budou dalsi fotky.
petr616

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz jsem se podival na datum, uvedomil jsem si ze to je presne 2 mesice od me posledni navstevy ronnie.cz, v tom se dostavilo podezreni, co hrozneho se tady muselo za tu dobu odehrat, ovsem musim pruznat, ze takovyhle bomby sem fakt necekal

Tebe by mel nornalne ronnie platit, uznej sam...za takovy vykony. Co vic, druhyho takovyho, co by se postaral o vseobecnou nikdy nekocici zabavu, znam uz jenom RANDA a ten jede v eurech

edit : nejakou radoby vtipny pokusem o ster se ani netrap, byt tebou tak raci setrim sily...
Po projeti par zarucenych topicku myslim ze mam na delsi dobu zase dost.
Draper

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je v poho Peto, uz jsem te celkem uspesne parkrat setrel a dal te stirat nepotrebuji, staci se podivat do tve galerie a hned je mne lip :)
petr616

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kazdej nejak zacinal, spis jde o to jak kdo zkonci. Tys tomu ovsem dal...
smetak

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz uz si chtel bejt dramatickej, tak sis to aspon mohl projet kontrolou pravopisu

Super promena, tenhle log je jednoznacne muj asi neoblibenejsi a tesim se na vysledek za par tydnu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: