Ty military to je teda bomba, chtělo by to video. Jinak jsem si myslel že 3x90 na military by odpovídalo při rovnoměrnym rozvoji benči minimálně 170 nebo nevim jak to dělám že tlačím skoro 190 a 3x90 na military je pro mě skoro strop a to jsem ramena nikdy nezanedbával.
_________________ 110kg ročník 1991
Total 965kg (410+280+312)
Trh 110kg, nadhoz 147kg
Ono to bude tim ze jsem ted vic nez rok poradne nebencoval (tak jednou za dva mesice max) ale nejaky druh tlakujsem cvicil vicemene kazdy trenink, proto je ta sila bence a military v nerovnovaze, ale zas tam mam na tom benci velke rezervy, takze verim ze ten ted pujde nahoru nejvic.. a zatim se to potvrzuje :) video bude, chci si natocit i nejake drepy a pozvedy
Ja teda ted 3x90 a bench tech 140 cca, rekneme
Dneska to bylo nejake utahane, moc jsem nejedl (docela problem v posledni dobe, nemam vubec chut k jidlu) a po telocviku, takze se moc nechtelo. Drepy ok, nicmene dneska uz to bylo docela na krev... docela dost Bandy jsem zaradil jen tak pro zajimavost a zmenu, neplanuju s nimi trenovat nejak casto, je to otrava to namotavavat.
Drepy (PWL)
150x3
170x3
180x3
190x3 bandy on
200x3
210x3
Nazdar,
patecni trenink jsem vynechal, bylo mi chujovo (asi z toho pocasi,...) takze jsem si dopral pauzicku. Dneska drepy po peti, biceps, ramena.
Jinak, zacina me srat ze fakt nemam zadny biceps a vubec to neroste, jako ruk mam celkem ok z boku diky relativne velkemu tricepsu, ale zepredu je ruka proste uzka, nemuzu si pomoct. Treba s tim uz neco delat.
Biceps s JC
20x10
18x10
20x10
18x10,10
16x10
Drepy
135x5,5
155x5,5
165x5,5
175x5,5 asi OR, prekvapive lehke
jasné a napríklad také pneu či atlasove kameny sa dávajú tricákmi či hlavou, nie?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru